reklama

Mamusie w 2012

Cze babole:-),
Lelek,
to jak zaciazysz, to jeszcze na koncowke tego roku sie zalapiesz,babo:tak::-)
Livastrid, Liv piekne imie, a Astrid juz tak srednio mi sie podoba:-p No i granulaty dla malej sportsmenki:tak::-) Szybko sie uwinela z tym raczkowaniem:tak:
Martolinka, zdrowka dla Antosia:tak:
Maron, ale Ty mlodka jestes:tak::-pKiedy to bylo, jak ja mialam 24 lata.... juz nie pamietam:-D
Pati, nastepnym razem sie uda:tak:, a jak nie to za ktoryms kolejnym napewno:tak::-)

A jam niewyspana:baffled: To przestawianie czasu mnie zmeczylo:-p Kupa roboty w pracy, ze nawet mi sie mowic nie chce:crazy:

reklama
o juliana sie pojawila i zniknela:-D:-p

no cos mily ten Twoj maz Lelcia. Moze faktycznie grudniowa niespodzianka, co? czujesz sie na ciaze?:-p bo ja sie czuje, ale pewnie nie wpadlam teraz:-D

Aga, to rob spokojnie, powolutku...

ja tez przestawiania czasu nie zauwazylam, no mala juz od ponad dwoch tygodni szykowala sie do raczkowania, tylko skumac nie umiala jak ruszac rekami i na pysku ladowala:-D

obzarlam sie zapiekankami, ciezko mi teraz:-p

no nie livastrid! znowu sie obżarłas??:-D:-D

hmmm. czy czuje sie ciazowo? raczej nie, zreszta nawet nie wiem co to znaczy:-D bo z Miloszkiem dopiero jak zobaczylam 2 kreski to poczulam sie ciazowo a tak na serio dopiero w 7 miesiacu jak zobaczylam brzuch:-D:-D

łe to ja tylko zaczelam sobie cwiczyc na sali w pracy gdzie kolezanka prowadzila kinezyterapie a to dlatego ze mi przybylo w biodrach i pomyslalam sobie ze malzenstwo mnie rozpiescilo:-D

lazurowe jak zwykle zaszalała:-D najwazniejsze ze jestes zadowolona

reklama
Livastrid, Ty tez zaciazona? No nie wychylajcie sie przed szereg:-D
Lazurowe, szalej z zakupami, poki jeszcze masz okazje:-D
Wow Lelek, ale eksplozja radosci:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry