reklama

Mamusie w 2012

Mam owulkę!

czyli jest szansa ze dunga dunga przyniesie owoc

dzis dopiero? dlugie te cykle masz:tak:, ja mialam, nawet nie wiem kiedy, kapnelam sie dzis jak zobaczylam, ze juz wyzsza mam

Aga, teoretycznie moge byc, zreszta jak co miesiac, akurat w ogole nie myslalam o uwazaniu w tym miesiacu i cholera wie, mozliwosci sa dwie - tak/nie:-D

reklama
no wlasnie, znow mi sie wydluzyl ten cykl, ale trudno

livastrid fajnie ze mozesz i umiesz na podstawie tempki obserwowac cialo, ja nie potrafie. Ja na podstawie sluzu i jajnikow;-)

na sluz tez patrze zwykle, z jajnikami to u mnie roznie, bo ja czasem mam wzdecia duze, wiec akurat jajniki to nie objaw:tak:

nudze sie dzis z mila checia zrobilabym rozowego butka, no, ale malz siedzi, wiec sobie daruje. w sumie golfik (w sam raz na wiosne:-p) mam na drutach, wiec go moglabym skonczyc. Cycki mi dzis dolegaja i wkurza mnie to

Nadrobilam :tak:
Lelek dobrze, ze wylapalas owulke. No to teraz do dziela ;-)
livastrid fajnie, ze masz zwrot podatku, wiecej kasy zawsze sie przyda. Tez bedziesz mogla sobie poszalec na zakupach :-D
juliana szpilek nie kupilam dzis, bo bylam w centrum handlowym gdzie nia ma Deichmanna, a ja uwielbiam ten sklep :tak: Zatem w weekend sie wybiore na zakup butow :-) Powoli trzeba sie szykowac do wakacji :-) juuuupi :-D
aga nom, szaleje jak mam okazje. Nastepny wypad w weekend :tak:

Najbardziej jesem zadowolona z bizuterii. W koncu szyk tkwi w szczegolach, nie? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
:-p

ciaza i w ogole przeszkadzaja

polozylam robala spac i jestem zadowolona, chociaz z czegos:-D
chyba sobie wyjde na samotny wiejski spacer
dzis widzialam po drugiej stronie rzeki, ze sasiad juz swoje owce wypuscil:-D chyba jutro pojde je pognebic:-D

lazurowe, chyba je raczej wydam na kredyt. Ta bizuteria fajna sprawa, moja mama jest jubilerem i czasem bokiem mi to wszystko wychodzi. A w ogole powinnam sobie obraczke sprawic, bo zaraz bedzie 2 lata jak nie mam jej na paluchu

Ostatnia edycja:
reklama
tak dokladnie,
brzuch mi juz troche dolega, w sumie to juz 18 dzien, ciekawe ilu dniowy cykl mam w tym miesiacu

a wika to chyba popila sobie na tym szkoleniu:-D ale nie ma co zalowac jej, w koncu troche miala na glowie ostatnio:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry