reklama

Mamusie w 2012

reklama
lol umylam wlosy

witamy Johanna:tak:

ta ja jeszcze jajo wcisne do zoladka i bede zadowolona:-D

z knoppersem to kiedys byla reklama, ze na sniadanko;-) ja podziekuje, koniec ze slodyczami od dzis:-D, naprawde sie postaram nie zjesc nic slodkiego

Jestem!!!

Po tym przestawieniu czasu Igora kładziemy spać godzinę później, no i dzisiaj mój gagatek walał sie w łóżku do 21:45!

A na szkoleniu fajnie. Popić popiłam- soczek!:-D:-D

Martolinka- zdrówka dla Antosia. Biedaczek, namęczy się trochę a Ty razem z nim. Oby szybko mu przeszło.:tak:

kaamaa- kiełbasa z ogniska???:szok: Czy ja dobrze doczytałam??

Lelek w ciąży ;-):-D

Livastrid cycki ciążą ;-):-D

lazurowe szaleje na zakupach :-)

Johanna witaj :))

Maron, Ty podobno masz dzisiaj wolne!! Gdzie sie podziewasz??

Wika o tak! bardzo dobrze przeczytałaś :-D

My zmiany czasu nie odczuliśmy, Julka wczoraj wstała o 8 czyli godzinę później niż zwylke, a dzisiaj o 7 czyli tak jak zawsze i o 19:30 już spała.

Uciekam do łóżka pod kołderkę, bo jakoś trzęsie mnie, chyba coś mnie bierze :wściekła/y:

Dobranoc.

czesc wika, dobry i soczek, pewno byly w nim procenty:-p

maron to ma dzis dunga-dunga na 7 miechow po slubie

prosze sie nie smiac z cyckow!! do dowod na istnienie zjawiska grawitacji:-p:rofl2:

kaamaa trzeba bylo sie ogniskowac? ju, wygrzewaj sie pod kolderka

e
ja tez chyba sie spac poloze

Ostatnia edycja:
martolinka, pamietam o Tobie, chodzilo mi, ze mamy nowa 24-latke :-) ja za ponad miesiac mam urodziny :-)
u mnie w tym cyklu, tez owulka byla pozno ok 23 dc:-) wazne, ze w ogole byla :-)

reklama
livastrid mnie tam smakuje wysmienicie na kolacje :-D
Johanna witaj! Rozgosc sie ;-)
wika jak tam na szkoleniu? Mowisz popilas? soczku? :-D
Moj byl na lofrach, wlasnie wrocil, a teraz idziemy spalic moja kolacje :-D Dobrej nocki kobitki, no i... mnozcie sie :-D baj :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry