reklama

Mamusie w 2012

Lelek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:)

Właśnie wcinam fasolkę po Bretońsku któraś ma ochotę?? :)
Pogoda nawet nawet dziś więc spoko.
Ja chcę lato,urlopy do Hiszpanii i Polski już zobukowane:)
Wszystko dopięte prawie na ostatni guzik.Teraz tylko czekamy na pokowanko:)

reklama
agnieszka zazdroszcze :-) ja tez chce gdzies leciec juz!!! tylko teraz z praca nie wiem jak bedzie, czy bedzie mi sie nalezal jakis urlop i jak tak to ile :confused: jesli sie nam nie uda w pazdzierniku wyleciec gdzies chocby na tydzien, to bedziemy planowac ktorys weekend w czerwcu/lipcu na Wegrzech lub na Chorwacji

maron Ja też sama sobie zazdroszczę i jeszcze tak na prawdę nie dowierzam że to już za 3 tygodnie:)
Musisz dowiedzieć się ile masz urlopu a potem pewnie zaplanujcie sobie jakiś wypad:))
A na Pl mamy zabukowany już prom:))

agnieszka, no dowiem sie, dowiem, umowe bede miala dopiero od przyszlego tygodnia :-) kurcze fajnie by bylo w pazdzierniku, po obronie poleciec do Egiptu :-) no i rozpoczac staranka wtedy ;-)

my nie przekladamy :-) co najwyzej mozemy przyspieszyc ;-) ale to dopiero w lipcu, jak cos :-)
wczoraj dowiedzialam sie, ze moj brat cioteczny zostanie tata :-) heh wszystko fajnie, tylko, ze z ta dziewczyna sa dopiero 3 miesiace razem, ale trzymam kciuki, zeby sie im ulozylo :-) na pewno tak bedzie :-)
heh a jaszcze ostatnio jego mama (siostra mojej mamy), smiala sie, ze wsrod ich czworki, zadna babcia jeszcze nie jest, a juz dawno powinny byc :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry