reklama

Mamusie w 2012

:-p:-p:-p

bialka pozostaly:laugh2: bos zoltka pozarla lapczywie:-p

a 3 miechy to nie tak zle, pracodawca tez jest zapobiegliwy:-p

anastazja
, jakbys na mnie trafila to bys dopiero narzekala:-p nie martw sie, nie trafisz, bo ja nie korzystam z biur podrozy:tak: to on sie musi zgadzac na bocki? no nie zartuj:-p

Spoko spoko dałabym radę :-p:-p:-p
No trzeba , bo Ja to jest bez jednej klepki w mózgu więc mój małżonek musi myśleć racjonalnie , no bo złapać boćka to jest łatwe, proste i nic nie kosztuje , gorzej po 9 mies , nie jest łatwe , nie jest proste no i podstawowa rzecz KOSZTUJE :tak::tak:
maron - nie ma jak polski pracodawca , wymaga dużo a daje g'''' , choć nie powiem , nie każdy :-)

reklama
To tylko pozazdrościć ( ale wiesz że w dobrym sensie :-)) no to czekamy razem z Tobą na umowę i działamy :-):-)

A Ja chyba jajko zniosę lada moment, bo śluzem to mogę obdarzyć każdą która go nie ma :-D:-D:-D

a To bólem brzucha to też chyba mogę się podzielić, tzn jako tako nie boli ale ciągnie tak że na nogi przechodzi

livastrid
- no dobra przekonałaś mnie , wolę mieć grzecznych klientów :)

livastrid - Ale przecież Tobie podobno cycki ciążą :-D:-D to chyba @ tym razem nie przyjdzie ?:-):-)
A Ja to się zastanawiam o co chodzi , bo moje 75B powiększyły się przed ostatnią @ i dalej takie są:confused::confused: Ja oczywiście cieszę się że mam trochę większe te bajery ,no ale nie wiem czy nowe cyckonosze mam kupywać czy pójda po rozum do głowy i powrócą do zgrabnej sylwetki :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry