reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hejka Babiszonki :)

naskrobałyście trochę, nie wiem co komu mam odpisać:zawstydzona/y:

PAmiętam, że Livastrid coś o jakim głaskaniu owiec pisała:confused::confused:

Mama Sowka , ja mam Mazdę 3 i jeździ sie nią super!!!!!!!

Lelek, babolcu, współczuję stania w kolejce, nienawidzę tego, ja bym chyba nie stała tyle czasu

Martolinka- dobrze, ze nocka już lepsza. A Antoś wogóle jak znosi ta chorobę??

Majeczka ja też gratuluję i czekamy na fluidki :) ja łapę różowe:tak:

I wiecej nie pamiętam, hmmm??

Martolinka- dobrze, ze nocka już lepsza. A Antoś wogóle jak znosi ta chorobę??

Majeczka ja też gratuluję i czekamy na fluidki :) ja łapę różowe:tak:
Wika Antek apetyt ma całe szczescie. Nie wiem co by się musiało dziać żeby nie jadł :) Trochę frustrująco zaróno na niego jak i na mnie działa siedzenie w domu . Jest przez to troche marudny a i ja powoli wyczerpuje limit pomysłów na zabawę z nim :P
Pediatra mówiła żeby tydzień siedzieć z nim w domu i trochę mnie to zastanawia,. Od wczoraj wieczora nie ma gorączki. Koleżanki mówiły , ze tylko gorączka jednoznacznie wyklucza spacer. Nawet przy zapaleniu oskrzeli warto wychodzić. Nie mam doświadczenia , bo on jeszcze nie chorował :/ co mi radzicie?

Majeczka gratulacje!!!! ja prosze o niebieskie fluidy :)
To co kwietniowe cykle- UROCZYSTE ROZPOCZECIE 2012 ROKU? :d

Kolejne 3 godziny życia przespane:szok:
o rety... ale nie moglam sie powstrzymac, sen normalnie polozyl mnie do lozka, przez 1.5 godz co chwile sie wybudzalam bo Milosz jeczal wolal mnie ale pozniej sam padl i tak sobie razem chrapalismy:-p

anastazja- tak, klienci sa rozni, od wyboru do koloru poprzez usposobienie grzecznosci przez wariatow do dewiantow:szok: temat rzeka...
Masz wieksze cycki i dopiero teraz sie chwalisz??? ale super, az zazdroszcze:-p

livastrid, jak dobrze pamietam masz dzis 19dc i Ciebie juz brzuch boli na @ i wogole czekasz juz na nia?

majeczko- gratulacje, no za dlugo z nami tu nie bylas:-p

martolinka
w sumie na moje oko to spokojnie moglabys isc z Antkiem na dwor, o ile nie jest u Ciebie tak zimno jak u mnie. Jak nie ma goraczki to czemu nie?

Martolinka, jak nie ma gorączki to ja bym wyszła na spacerek:tak:

Lelek, Ty spałaś 3h??? Boże, nie pamiętam kiedy tak długo spałam w dzień!!!!!! Zazdroszczę ;-) ALe że Miłoszek Ci w miarę pozwolił....

M kąpie małego a ja mogę trochę odetchnąć:)
Mamy antybiotyk na 5 dni, jutro 3 dzien i posiedze jeszcze jeden dzień za rada mamy.

Lelek ja nie lubie spac w dzien , bo potem jestem juz nie do życia

Cze,
jestem zmeczona, to chyba jakies przesilenie wiosenne:baffled:
Lelek, ze tez moglas spac w dzien:shocked2: W zyciu bym nie zasnela:cool2:
Majeczko, zdrowych i spokojnych miesiecy ciazy:tak::-) Gratulacje!:tak:
maron, strasznie dlugasne masz te cykle:cool2:

Martolinka a ja uwielbiam i nie mam pozniej problemow by zasnac w nocy:-D swego czasu mialam problem jak sie nie polozylam w dzien, wracalam ze szkoly i buch spac chociaz mama na mnie krzyczala ale ja bez tego nie bylam w stanie funkcjonowac, glowe mialam wielka, oczy same mi lecialy i wogole nie kontaktowalam. Wiem ze tak sie dzieje przy problemach z tarczyca a ja kiedys sie na nia leczylam(teraz juz zapominam)
No ale wiadomo, nie zawsze moge sobie pospac bo nie zawsze Milosz ma taki dobry humor no i wiadomo obowiazki sa:dry:

reklama
Majeczka serdeczne gratulację!! jeśli przenosisz parę dni ciążę to już na 2012 się załapiesz :-)
My Julkę "zrobiliśmy" 27 marca i termin miałam na 1 stycznia.

Martolinka zdrówka dla Antka.

Lelek ja też uwielbiam spać w dzień, ale jeśli Julka nie śpi to się nie kładę, ale jak już zaśnie to walę w kimono :-D

A mnie chyba jutro czeka szorowanie okien :szok: niańki same dzisiaj przyszły i zaproponowały że jutro jak wrócą z rekolekcji to wezmą Julkę na spacer, więc chyba nie mam wyjścia bo święta coraz bliżej :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry