reklama

Mamusie w 2012

reklama
to Ty moze anastazja pomyliłas zawody?:-D

Nie no Ja po prostu silna baba jestem , jak do domu ( na Syberię ) sama jeździłam to miałam walizki 35-40 kg ( dobrze że pociagiem jeździłam bo samolotem to dopłata za nadbagaż była by tyle samo co bilet :-)).

A Ja to codziennie wymyślam sobie nowy zawód, raz chcę być organizatorem wesel, innym razem cukiernię /kawiarnię prowadzić, także - jestem 100% kobietą, a kobieta zmienną jest :blink::blink::-D:-D

Dopiero 21:40 a Ja już wina nie mam, chyba trzeba będzie niedługo iść spać bo paliwo się kończy:szok:

Ale żeby nie było , to nie takie wino kartonowe , tylko takie butelkowe:-):-)
Jakieś portugalskie :-D:-D
hmmm okazja .... no nie wiem , niech będzie okazja tego że wczoraj zaczęłam ćwiczyć ( dzisiaj już mi się nie chcę, ale spróbuję zawalczyć o smukłą sylwetkę :-D) może w sierpniu na Maltę wyskoczymy na tydzień , to trzeba jakoś wyglądać w stroju kąpielowym , no bo .... na 90 % boćków wypatrywać będziemy w sierpniu.:tak:
A tak a propo Wika - mój pierwszy chłopak miał na imię Igor :happy2:Tak mi się coś dzisiaj przypomniało, no i w Rosji ro imię było popularne jakieś 25-30 lat temu :cool2: Nie wiem jak teraz , no bo od 8 lat już w PL mieszkam i nie znam trędów :confused:

Ostatnia edycja:
no to w takim bądź razie pijemy za wypatrywanie boćków w sierpniu i figurę top model Anastazji:-)

Kto wie może w 2 edycji zgłoszę się do Dżoanny Krupy:-D:-D
A reszta gdzie ?
Wypatrzyłam u sąsiadki ( sąsiadka to sklep z bielizną ) taki fajny cyckonosz , biały z brązową wstążką , chyba na urodziny męża sprawię sobie taki prezent :-D:-D:-D

lelek - no mieszkałam , rodzinę tam mam , Ja tu PL sama jestem , tzn byłam , no bo teraz mam męża i jego rodzinę. Syberia to tak mówię - w zimię -40 ( w tym roku podobno nawet -45 był ) a lato normalnie Gran Canaria + 30 w cieniu.

Ostatnia edycja:
anastazja to chyba mąż powinien CI sprawic ten prezent:-p

spoko spoko mam urodziny miesiąc później to zażyczę sobie coś droższego:-D:-D:-D

Nie no dobra,nie jestem taka materialistka, dla mnie najlepszym prezentem to że jesteśmy razem.:tak::-)

A z panieńskiego mi zostały jeszcze rogi i prezent od dziewczyn , stringi i biustonosz z zajączkami ,no i różowe pończochy, to w poniedziałek będzie miał prezent all inclusive :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry