reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki.

Zauważyła któraś, że zaraz będzie można rozpocząć starania o dzidzie na 2012? Kurka wodna jak ten czas leci.

Miłego dnia wszystkim!!

reklama
czesc babole,
niedobre, plotkary wstretne

anitek malo zaglada, bo ma jeszcze dwa fora inne, meza, nauke wlasna, nauke polska na telefon, ladna pogode, tak i raczkujaca gasienice, ale to akurat nie problem (wydzielona czesc pokoju i zabezpieczona):-p:-p:-p:-p

ku pamieci mam jutro mega-wazne sprawy do zalatwienia, wazniejsze nawet niz robienie bejbe, wiec prosze wspierac mnie duchowo za jutro i rezultat jutrzejszego dnia:tak:

z dzieckiem wyszlabym na spacer, martolinka jesli jest ladnie na dworzu

Lelek, tak, dzis 20 dzien i czekam, zwykle na 7-10 dni przed czuje sie juz ze nadchodzi, normalne u mnie

a ja spac moge caly dzien, ale ja nocne zwierze jestem:-p

Abakan kojarzy mi sie z liczydlem:-D

a moj m kochany kupil mi wczoraj moje ulubione joiki Vajasa

kolo 13 sie zmywam i wracam wieczorem

anastazja, tak opalac sie :-p nie wkurzaj mnie ja zaraz do pracy jade :-p
Przyszla @ :-) boli mnie brzuch niemilosiernie :no: kurde, nie wiem jak w pracy wysiedze, jeszcze jutro :eek:

livastrid trzymam kciuki, nie wiem za co ale Tobie sie przydadza:-D

maron wez cos przeciwbolowego:tak:

Ja wrocilam od lekarki podłamana.Milosz ma znow złe wyniki, dzis jeszcze pobralismy mu krew na tarczyce i cukier i jutro znow z wynikami do babki a ona nas skieruje do Poznania do jakiegos profesora co sie zajmuje takimi problemami:-(

lelek - oj to nie fajnie, może prywatnie do jakiegoś lekarza, z doświadczenia wiem że nie każdy profesor jest taki dobry.
maron - to nie wiem gratulować czy współczuć @ ?;-) Ja to zawsze łykam ibuprom jak mi brzuch boli i po sprawie. A Ja w pracy przecież siedzę w swetrze bo akurat blok mi zasłania słoneczko:-)

reklama
No to moje gratulacje !!!!!!!
Ja jak livastrid już też czekam ,a mam dopiero 11 dc:-D:-D:-D a gdzie Ty pracujesz że tak późno do robotki lecisz? pewnie do późna siedzisz, mnie by się chyba nie chciała, wolę rano wcześnie wstać ale żeby popołudnie/wieczór mieć wolne :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry