reklama

Mamusie w 2012

aga hej :) Nom, u mnie tez cieplutko, a w sobote ma byc +25 stopni :szok: Czekam na to niecierpliwie :-) Ja teraz ogladam moje 3 seriale. Moze cos zjem... Kurka, ostatnio sporo jem. Trzeba sie opamietac. Moze tez jakas diete zastosuje... Hmm...

reklama
hej babole!

ja tu zagladałam ale jakos nie miałam humoru pisac:-(

dieta... ja nie wiem co to takiego i zreszta ide sie najesc, nie mam wyrzutow sumienia;-)

aga ja tez bym chciala posiedziec w ogrodzie...

wika, wyniki kupy nie sa dobre:-(wciaz siedzi tam skrobia i koniec:-(

jestem dziewczynki

witaj anadri, troche Ci sie przytylo, patrzac na suwaczek, waga zejdzie wczesniej czy pozniej:tak:

Lelcia, smutno mi, ze taka walke przechodzisz. Moze jak Milosz trafi w rece tego profesora to Wam pomoze z tego wyjsc. Zycze Ci tego.

majeczka, no jak nie dostane @ to dolacze do grudniowek;-)

spotkalam dzis na spacerze sasiada lowiacego ryby. Zapodal mi dwoma dorszami az nie mialam serca ich patroszyc:-D Bylo dzis ladnie i w ogole. Moj kochany malz przywiozl mi 2 testy z takim usmiechem jakby to on mial zamiar mi powiedziec, ze jest w ciazy. Mialam nie jesc nic slodkiego, ale znowu wpakowalam w siebie ciastko kawowe z syropem klonowym i orzechami:-p
Biurokratyczne sprawy jutro zalatwiam, bardzo wazne a ich wynik bedzie dopiero za min 2 miesiace, na ten dzien czekalam pare lat i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie bezproblemowo.

livastrid miło ze juz jestes;-)
i widze,ze tajemniczosc Cie nie opuszcza ale pewnie wyklepiesz sie za 2 miesiace jak juz sprawa bedzie załatwiona:-D:-D

no i te dorsze... ale w koncu je wypatroszylas czy wpuscilas do akwarium?:-D
a małz to kiedy kaze Ci testowac ze juz testy Ci podsyła?:-p

ee dorsze juz poporcjowane w zamrazarce czekaja na swoj sadny dzien. Bylam swinia, bo on dal mi je zywe a ja nie umialam ich zabic i zostawilam je w siatce by sie udusily
:sorry2::huh::hmm:
powiedzialam mu, ze mam dzis 20 dzien i najwczesniej moge w nastepnym tygodniu je ruszac, wrzucilam je do szafki, wolalabym zaciazyc tak by w 2012 rodzic a nie znow na porodowce siedziec w jakims waznym dniu, teraz wypadalo by w urodziny meza :eek:Bebech mi dolega jak na @ a cyce jak na ciaze:dry:

ta, juz rocznice slubu mialam na porodowce
a urodzin m/swiat jakos mi sie nie usmiecha spedzac na porodowce
jak mam byc szczera to naprawde @ wolalabym dostac. Maron pozycz mi @:-D

nic mi sie nie chce, mala spi na szczescie, tyle wrazen nawet rybe chciala pocalowac i sie smiala do niej:-D

a reszta bab co robi:-p

ja to leze i sie zastanawiam czemu znow brodawa mi na powiece wyrosla, w ciazy z Miloszkiem jak bylam to urosla mi na dolnej powiece taka zwisajaca w dol a po ciazy odpadla, a teraz znow sie pojawila i mnie wkurza!

reklama
A my jestesmy juz po dunga dunga :-D Teraz prysznic i w pidzamke wskakuje. Chociaz B. nie lubi jak

spie w ubraniu :confused: Nawet o majtki sie kloci ze mna, bo mowi, ze musi mnie "czuc" :-D:-D Ide

soczewki kontaktowe wyjac, bo juz mnie oczy bola. Do jutra babeczki. Spijcie dobrze :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry