reklama

Mamusie w 2012

slodkich lazurowe

ja w ogole nie lubie w ciuchach spac;-)
jak musze zakladam okulary, jakos dla mnie jest to okropne jakbym musiala wkladac tak sobie soczewki, nie wyobrazam sobie tego

a mnie znow wszystko po kwasie swedzi:no:

reklama
livastrid nie pozycze, oddam za darmo :tak: ale mnie brzuch napingala
wika w Reserved
maz poszedl wysluchiwac cierpien i narzekan ,,przyjaciela'', a ja zaraz zmykam spac :-) w sumie to musze czekac na niego bo nie zasne:-p jutro pobudka po 7.00 :szok:
majeczka Twoja ciaza mnie tak pozytywnie nastraja :-) bo mam podobny problem co Ty

e tam o 7 pobudka, co to jest:-p ja mam teraz zwykle 20 mala idzie spac, i pobudki o 1, 4, 6, 8 i kolo 9 wstaje na dobre:-p:-p

milej pracy od rana:-), ja jutro na 8 do miasta jade:-pbede myslec o Tobie;-)

Hej kochaniutkie:))

Wpadłam powiedzieć wam DOBRANOC :)
...aaa i oczywiście kwasik foliowy ciągle w ruchu,nie długo urlop i staranka:)

Livastrid kurcze ale dziwnie masz z tym kwasem...:dry:
Lazurowe mój M mówi dokładnie tak samo :tak::-D

Przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale wpadłam dosłownie na chwilę.
Uciekam spać.
Buziaki dla wszystkich:)

Witam Was wszystkie - ja tu niby jestem i podczytuję, ale czasu mam deficyt ;-)
Na dyzury chodzę, choc miałam już nie chodzić - cóż, jestem miękka, ale juz nie długo, bo meczy mnie to jak cholera - tak jakoś byłam psychicznie nastawiona, że po urlopie a przed przeprowadzką nie wrócę już do pracy, ale rzeczywistość to inna bajka ;-) M w tym tygodniu ma zaplanowane 3 dyzury, ja 2 więc mijamy się, a w międzyczasie jest przeciez jeszcze Staś - ale dajemy radę :-D No i teraz w zależności od tego jak tam M sobie poukłada to albo za miesiąc albo za 1,5 miesiąca sie WYPROWADZAMY :-D Jeju, ależ się nie moge doczekać! :-)
Wika, pytałaś jak tam z moimi cycami i Stasiem - no pochwalę się, że dzień po powrocie z urlopu odstawiliśmy się, raz tylko przez pół godzinki popłakał w nocy, a tak poza tym to jest super :-D No i W KOŃCU przesypia prawie całą noc! Wiem, ze kolejnego Brzdąca tez będe tak powoli i bezbolesnie odstawiała (czyli jedno karmienie out raz na 1-1,5 miesiąca :-)) - co tu duzo mówić, ja sama uwielbiam karmić, więc długie karmienie to tylko woda na mój młyn :cool2:
Livastrid - wow! czyli może jednak ciąża skoro ten Twój M tak sie nakręcił? Może wyczuł jakieś pozytywne fluidy :-D Ja do dzis zachodzę w głowę jak to mój M wykombinował, ze jestem w ciązy ze Stasiem (i kazał mi zrobic test) - dla mnie to było jak grom z jasnego nieba ;-)
Lelek - z ta brodawką to lepiej do dermatologa idź.. Bo okolice oczu to niechetnie się leczy verrumalami itp. Ja sama sobie kiedyś (jeszcze przed slubem) postanowiłam usunąc brodawkę z nosa (przyznam, ze wszyscy mówili mi, ze to nie brodawka a znamię, ale ja się uparłam :sorry2:) własnie verrumalem - no i skutek był taki, ze zrobił mi sie wielki krwawy krater na nosie - cud ze M mnie nadal chciał po tym jak to zobaczył :-D Aaaa, no i widzę, ze ostro działacie żeby bobas jak najszybciej pojawił się na tym świecie :-D
Przepraszam że nie odpisuję dalej, ale oczy mi się zamykają..
No własnie, jeszcze jedno - od 3 dni jestem tak chora że UMIERAM! Katar leje mi sie z nosa strumieniami i nic nie działa (a wierzcie mi, ze stosowałam juz wszystko, w przeróźnych niekoniecznie zalecanych dawkach - i wciaż i nadal efektu brak ;-))! Jak tak dalej pójdzie to zjem całą apteczkę - no dobra, antybiotyków sie nie tykam, bo jak bum cyk cyk to co mam to jakiś cholerny wirus, a nie poczciwa bakteria ;-)
Znów sie rozpisałam.. Ale teraz juz ostatecznie dobranoc kochane! :tak::tak::tak:

reklama
Hej mamusie ! i przyszle mamusie ;)
Jestem tutaj nowa ale mam nadzieje ze bede mogla liczyc na kazda z was !
Dzis jest juz ostatni dzien mojego konkursu ! w którym jest moja córeczka !
Mamy bardzo ciezka druzyne na przeciwko ktora non stop nie umozliwia nam wzbic sie na 1 miesce.
Nagroda jest bardzo cenna jest to chusta do noszenia dzieci tkana recznie ktora ma wartosc 250 zlotych.
Niestety nie stac mnie na taka chuste, ale bardzo by mi sie przydala na wiosenne spacerki:)
z gory dziekuje za kazdy glos:
-wystarczy kliknac na ponizszy link
- zobaczysz piekna Ewunie Ewlektrunie ;) ktora na wam widok rozsmiesza :)
- i pod zdjeciem jest zaglosuje na to zdjecie klikamy i to wszystko.
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry