reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej :)

No rzeczywiście puściutko tu u nas dzisiaj...

Phoenix zdrówka życze :) I fajnie , że Staś bezboleśnie przestawił się na nową sytuację :) Mnie właśnie martwią nocki. Igor ssie cyca na wieczór, zasypia przeważnie sam, nie przy cycu, ale w nocy budzi mi sie jeszcze raz i wtedy dla mnie jest to strasznie wygodne, bo przystawiam go, chwilka i dziecko śpi spowrotem. NIe wiem muszę się zmobilizować bardziej....

Lelek dzisiaj już do tego profesora jedziecie??

Livastrid- dzisiaj Twój ważny dzień??? Powodzenia :)

Anastazja- :-Dpadam ze śmiechu z bliźniaków. :-D Dzieciaki są super :)

wika dzis odebralaismy wyniki z tarczycy i cukru, to akurat ma super no i dostalismy namiary na profesora z Poznania ktory jest szefem Instytutu Matki i Dziecka, pediatra itd, ale nie moge sie dodzwonic:-( dostalam jego prywatny nr zeby osobiscie no ale pewnie jest zajety.

anastazja dzieki za rozsmieszenie;-)

Witam :)
Ja dopiero co ogarnelam chate. Zawsze robie to z przerwami, wiec zabiera mi to duzo czasu :-)
livastrid powodzenia w Twoim wielkim dniu :tak: &&&&&&& zeby bylo jak sobie zyczysz ;-)
Lelek dzwon do tego lekarza, a noz widelec odbierze ;-)
anastazja mnie tez rozwalilo to smiechem :-D
wika &&&&& zebys sie zmobilizowala :-)
Phoenix duzo zdrowka! ;-)
Ja probuje kupic sobie fajny stroj kapielowy, ale jakos nie moge nic dla siebie znalesc :-( Pobuszuje troche po sklepach online. Moze cos wypatrze stosownego do moich cycochow :-)

ale jestem guła, tzn ta lekarka co dala mi ten nr bo okazalo sie ze z błedami i dlatego nie moglam sie dodzwonic, a teraz nikt nie odbiera, sprobuje jutro rano.

lazurowe to masz błysk w mieszkaniiu;-)
ja tez musze sie zaopatrzyc w nowy stroj bo wciaz katuje stary ale tak mi sie podoba ze trudno zaakceptowac inny:-p

Nie no babole ja wszystko rozumiem, ze wiosna, ze bocki, ze dunga, ze praca ale gdzie Wy sie podziewacie???
Jutro pewnie juz nie bede tak dostepna i tak az do poniedzialku a Wy juz teraz zaczynacie zaciągac ręczny??? Nieładnie:no:

Ostatnia edycja:
Lelek no ja tez tak patrze, ze wszystkie wywialo :-( A u mnie dzis deszczowa pogoda, buuu... Do lekarza dzwon, na

pewno odbierze. A co do stroju to ja szukam oczywiscie 2-czesciowego, ale dla mnie to problem jest z gorna czescia.

Musi byc usztywniana no i te 80D. Patrze i patrze w necie. Jak cos wybiore to pokaze :-)

u mnie w kratke, rano mroz, pozniej padalo, pozniej sloneczko ale wiatr, teraz kropilo ale znow slonce wychodzi. Bylismy za to na mega spacerze nad jeziorem;-)

no koniecznie stroj pokaz jak cos upatrzysz
ja wole nieusztywniane i tez koniecznie 2 czesciowe;-)

reklama
wpadam na chwilkę, Igor śpi, ja na obiad zjadłam biszkopty dziecka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zaglądam na sekunde do Was. Jak sie dziecię tylko przebudzi to jedziemy do teściów (możecie się spodziewać, ze bardzo się cieszę:-p, taaaaaaaa!!!!)

Coś ta wiosna żle na mnie wpływa, jakaś przymulona chodzę...... ciągle mi sie chce spać.... ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry