reklama

Mamusie w 2012

Czesc :-)
witaj danao bierzcie sie do roboty :-D
kamma a moze jednak??? :-)
isana, tak normuje sie, jeszcze kilka cykli chce sledzic, zeby pozniej w czerwcu/lipcu pokazac mojej ginekolog, no i wiedziec czy owulki wystepuja, poprzedni cykl niemalze ksiazkowy :-) ciekawe jaki bedzie ten :-)
lelek super, ze badania ok :-)
Ja wlasnie wstalam, maz w pracy, a na 15.30 jedziemy na uczelnie - MAM OSTATNI ZJAZD!!! :-D czyli prawie, ze koniec studiow!! :-) ahhh mam nadzieje, dzis jeszcze na jakies zakupki po szkole, ale zobaczymy, czy S. nie bedzie zmeczony

reklama
jestem i pozdrawiam

danao84 witamy nowa staraczke, niesmiale mowisz? to trzeba bardziej smialo:tak:

phoenix zdrowiej, za 2 tygodnie zaczynasz a tu chorujesz nam:-p no i gratulacje z powodu zmiany lokum oraz odstawienia:tak:

Isana Ty tez zdrowiej;-)

Lelcia i jak tam dluzszy weekend ze swoim?

wika a ja myslalam, ze lubisz tesciow:-pzauwazylam, ze tylko ja sie tu skarze:-p

kaamaa
czyli mowisz, ze w razie czego nie bede sama:-p, mi sie jeszcze nie spoznia, ale zakladam taka mozliwosc

maron, ostatni zjazd? he, fajnie, to trzeba opic:-p

nie to, ze babelka nie chce tylko wolalabym tak jakos nie w grudniu rodzic, trzeba bylo szybciej myslec:-p:-p:-p

wczoraj po godzinnym czekaniu, na szczescie tylko godzinnym - rok temu wysiedzialam 5 godzin, papiery zlozylismy i teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekac na decyzje:tak: potem zrobilismy sobie maly spacerek rodzinny, akurat kiedy moj malz wzial wolne to musialo padac:crazy: nie wiem wczoraj bylam tak zajeta, ze jakos nie znalazlam czasu by kompa wlaczyc. I dobrze, slepia odpoczely:-D

livastrid ja jestem na tak!!! kiedy pijemy?? :-pa kiedy masz termin @?? ;-)ojj mi tez przydalby sie dzien bez kompa kiedys :-D chociaz jak do pracy chodze, to malo siedze :-)

Livastrid jak przenosimy to się już na styczeń załapiemy ;-) nie chcę powtórnego stresa w Sylwestra :dry:

Pamiętam jak dwa lata temu zaciskałam nogi do 24 :-D

Maron ohooo ostatni zjazd faktycznie było by grzechem nie opić tego ;-)
No i super że w końcu twoje cykle do ładu wracają.

ALe u mnie doopiasta pogoda :wściekła/y: deszcz pada i pochmurno :dry: a wczoraj był taaaak pieknie, no ale za to weekend na być cieplutki :-)

u mnie tez jakos pochmurno, ale padac raczej nie powinno :-) nooo w weekend ma byc do 20 stopni, szkoda, ze ja w pracy, no ale maz na studiach wiec git majonez :-)
To opijamy w poniedzialek, ok?? jaki poniedzialek taki caly tydzien :-D

ok, moze byc poniedzialek:-D
@ powinnam dostac miedzy 4 a 6

teoretycznie zakladajac, to termin wypada mi na dzien w ktorym mala powstala mniej wiecej, nie wiem, no jakby sie przenioslo az do 1-go to mialabym nieprzyjemnosc byc w lokalnej gazecie, nie chce tego w zyciu:-p

pogoda tez w kit u mnie

Ja od poniedziałku zaczniemy chlać to już cały tydzień będziemy do tyłu chodzić :-D

Pamiętam że kiedyś prezydent miasta dawał pierwszemu dziecku urodzonemu w nowym roku extra kaskę i jeszcze jakieś bonusy ;-) z Julką tak czatowałam bo miałam termin właśnie na 1 stycznia, ale zołzie się nie śpieszyło ;-)

Dziękuję za miłe przywitanie.
No właśnie pracujemy, pracujemy, ale dotychczas jakoś mało owocnie:) W tym miesiącu jednak odpada, akurat teraz mam czas odpowiedni na działanie a nie jestem w stanie nawet myśleć. Złapało mnie jakieś mega przeziębienie i flegma niemal mi mózg zalewa:-) Tak więc z góry przepraszam jak będę bzdury pisać:-D
Co do tej nieśmiałości w działaniu to to było tak, że jesteśmy trochę ponad pół roku po ślubie i tak sobie radośnie i optymistycznie zdecydowaliśmy wspólnie z mężem, że co ma być to będzie, nie będziemy się starać ani w jedną, ani w drugą stronę. Jak będzie dzieciątko super, jak nie, to będzie później.Tak na luzie. No ale tak ostatnio zaczynam dostrzegać u siebie objawy małej obsesji, tak więc jak się tylko wykuruję, będziemy ruszac pęłną parą:)
Na wszelki wypadek prawie już drugi miesiąc łykam kwasik, a przęgląd zembiszczy dokonany. Stan ogólny też ok, więc myślę, że spokojnie można się starać.
Mam nadzieję, że nie naskrobałam za dużo jak na jeden raz

reklama
Pamiętam że kiedyś prezydent miasta dawał pierwszemu dziecku urodzonemu w nowym roku extra kaskę i jeszcze jakieś bonusy ;-) z Julką tak czatowałam bo miałam termin właśnie na 1 stycznia, ale zołzie się nie śpieszyło ;-)

hee, widzisz, wstretna byla:-D

maron, u nas w miescie wszystkie mamy co 1-go rodza sa w gazecie wraz z dziecmi

Tak więc z góry przepraszam jak będę bzdury pisać:-D
przyzwyczaj sie, ze ja duzo bzdur pisze:-D ta, to lepiej wyzdrowiej:tak:moze w tym samym czasie co maron bralas slub:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry