Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przynajmnie temperatura dosc wysoka. Poza tym siedzialam dluzej w pracy i jestem wypluta....

może? 
i na dunga dunga, żeby coś z tego wyszło;-) pogoda piękna, ale ja niestety od paru dni w nienajlepszej formie, ból głowy. gardło i te sprawy, okropność..., głupia jestem, że wziełam tylko 3 dni zwolnienia i teraz się meczę
. Tyle tego, że nie wiem co mam odpisać. Witam nową staraczkę andri chyba..?? Majeczka- gratulacje kochana!!!!!!!! Może któraś dołączy do grudniówek, kto wie?
. Lelek- oby z miłoszkiem szbko się poukładało! A, no i trzymam &&&&&&&& za fasolinkę w tym cyklu!

. Maron- to dobrze, że @ przyszła, tzn, że wszystko się normuje? Livastrid- ty też czekasz na @... ma być cz nie, jak wolisz? Bo nie wiem za co kciuki trzymać...;-). Wika- pewnie już chciałabyś, żeby było bliżej wakacji? Przynajmniej ja tak mam. Kama, aga, lazurowe i inne babeczki- pozdrawiam!
:-):-)
Nawet nie zdajecie sobie ile czasu mi schodzi teraz na pisanie wiadomości - działam jakby w zwolnionym tempie - okropieńswto!

), ze po ciązy to raczej trzeba się nastawiac na jednoczęściowy ;-) Choc w sumie, ja tam miałam wszystko w d i narażałam ludność Chorwacji na oglądanie wieloryba w dwuczesciowym kostiumie, ale co prawda to prawda, byłam juz 11m po porodzie i wyglądałam gdzies o 10 kilo szczuplej niż teraz ;-P A i cyc był większy, takie karmiące 36E, teraz mam 36D i starczy ;-)
Trzymałam kciuki!