reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika własnie RACZEJ:-D
Miłego nynania, ja dzis brata po poludniu najęłam zeby godzine malym sie zajal a ja w kime:-p

Maz za godzine przyjedzie!!:-) ale dlugi weekend bedziemy miec! juz nie pamietam kiedy tak bylo;-)

Ostatnia edycja:
Hellou babki:-),
u nas pada deszcz:confused2: Ale przynajmnie temperatura dosc wysoka. Poza tym siedzialam dluzej w pracy i jestem wypluta....
Phoenix, gratuluje odstawienia!
Lazurowe, ja po ciazach nosze stroje jednoczesciowe, albo tankini:-p
Lelek, powodzenia u lekarzy i samych dobrych wiadomosci:tak:

wika milego spotkania z tesciami ;-)
Lelek ja musze miec usztywniany ze wzgledu na moje cycochy, bo nie sa takiego ksztaltu jakbym sobie zyczyla :confused2:
aga ja po ciazy pewnie tez sie przerzuce na jednoczesciowe. Z koniecznosci :-D

Ostatnia edycja:
Hejka laski!:-) Ja was cały czas podczytuję jak tylko mogę, ale staram się ograniczać czas na necie, więc same rozumiecie... muszę się teraz bardziej skupić na moim m:tak: i na dunga dunga, żeby coś z tego wyszło;-) pogoda piękna, ale ja niestety od paru dni w nienajlepszej formie, ból głowy. gardło i te sprawy, okropność..., głupia jestem, że wziełam tylko 3 dni zwolnienia i teraz się meczę:wściekła/y:. Tyle tego, że nie wiem co mam odpisać. Witam nową staraczkę andri chyba..?? Majeczka- gratulacje kochana!!!!!!!! Może któraś dołączy do grudniówek, kto wie?:happy:. Lelek- oby z miłoszkiem szbko się poukładało! A, no i trzymam &&&&&&&& za fasolinkę w tym cyklu!:tak::-D:-p. Maron- to dobrze, że @ przyszła, tzn, że wszystko się normuje? Livastrid- ty też czekasz na @... ma być cz nie, jak wolisz? Bo nie wiem za co kciuki trzymać...;-). Wika- pewnie już chciałabyś, żeby było bliżej wakacji? Przynajmniej ja tak mam. Kama, aga, lazurowe i inne babeczki- pozdrawiam!
Ja czuję, że chyba mam dni płodne, bo śluzu coraz więcej i pomimo choróbska ochota na dunga dunga, haha... :-p:-):-)

No ja znów na chwilę, bo katar nie odpuszcza - a żeby było jeszcze gorzej to jutro intensywny dzień się zapowiada.. Ehh.. No i podziękowałam Wam za zyczenia (mam nadzieję, że nikogo nie pominełam ;-)) tym magicznym "dziekuję" na dole postów - fajna sprawa dla takich chorych jak ja - trzask prask i zamiast pisania na klawiaturze wszystkie podziekowania załatwione :-D Nawet nie zdajecie sobie ile czasu mi schodzi teraz na pisanie wiadomości - działam jakby w zwolnionym tempie - okropieńswto!
Nie użalając się nad sobą mówię : dobranoc! :-)
Aaa Lelek, superowego długiego, rodzinnego weekendu zyczę :-D
Powodzenia w dunga dunga Isana! I niech owocne będzie:-D
Kaamaa, no może może jakas mała kijanka ci tam w brzuszku rośnie :-) Ja jestem w takiej sytuacji, ze mam praktycznie pewność, że @ w tym miesiącu się pojawi ;-) A potem możemy juz sie starać na maxa :-D
Aga, ja tez od razu miałam ochotę napisać (jak tylko to przeczytałam :-D), ze po ciązy to raczej trzeba się nastawiac na jednoczęściowy ;-) Choc w sumie, ja tam miałam wszystko w d i narażałam ludność Chorwacji na oglądanie wieloryba w dwuczesciowym kostiumie, ale co prawda to prawda, byłam juz 11m po porodzie i wyglądałam gdzies o 10 kilo szczuplej niż teraz ;-P A i cyc był większy, takie karmiące 36E, teraz mam 36D i starczy ;-)
O, Lazurowe, nawet kontynuacja o cycach w tym moim poscie wyszła - nie narzekaj nie narzekaj, pewno kształt masz rewelacyjny, ja po odstawieniu Stasia czuję jakbym miała te cyce mega nieapetyczne ;-) Aż ochoty pokazywać M nie mam :rofl2:
Wika, mam nadzieję, ze u Teściów było miło (?) :-D Trzymałam kciuki!
Livastrid - Tobie to tylko powiem, ze trzymam za Ciebie kciuki - tak ogólnie, no a z Twoją ciązą lub jej brakiem - niech będzie jak Ty chcesz :-D
Koniec, mega wielkie dobranoc i basta!

Hej dziewczyny!
Można się do Was dołączyć? Oczywiście też planuję zostać mamą w 2012 roku. Miałam wczesniej taką cichą nadzieję, że może w tym roku coś będzie... Ale póki co te starania jakieś takie nieśmiałe były;-) Trzeba by się wreszcie zabrać porządnie do rzeczy:-) Pozdrawiam wszystkie staraczki porannie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry