reklama

Mamusie w 2012

w sieciowce z ubraniami ;-) no coz taka mam zmiane dzis :eek: jutro mam od 9.00 -17.00 chociaz. Wiadom,o wolalabym chodzic na ta 6.00 do 14.00 ale niestety :-p
dzieki :-)

reklama
To masz ciuszki taniej przynajmniej :)
9 -17 najlepsze godziny pracy, choć jeszcze lepsze 8- 16 bo od 6 rano to bym nie chciała pracować, wieczorem kładłabym się spać pewnie o 21 :)

czesc kobietki,
można się do Was dołaczyc? jestem mamusią listopadowa (2009 r.) i planuje urodzinki drugiego dzidzisia na październik 2012.
walczę z rozregulowanymi hormonami i nadwagą po pierwszej ciązy.

pozdrawiam,
Marta

Jestem :-)
Wczoraj od rana sprzatalam, po obiadku siadam do kompa, wlaczyc chce BB, a tu.... brak internetu :szok::wściekła/y::wściekła/y: Borys powiedzial, ze pojdzie kupic, ale tak sie zbieral, ze juz byl zamkniety sklep :dry: Dopiero teraz sie doczekalam. Uff... Pierwsze to ide was nadrobic babeczki. Widze jak narazie, ze mamy nowe forumowiczki, ktore witam cieplo :-) Lece zatem czytac co naskrobalyscie ;-)

Helołłl z wywiadówki :))

Lelek a co konkretnie Miłoszkowi wyszło źle w badaniach???

Witam nowe Staraczki :))

maron a w jakim sklepie pracujesz???

Livastrid bardzo tajemnicza jesteś.. Ale trzymam &&&& za Twoje plany :)

majeczka gratulacje kochana :-) Spokojnych 9 miesiecy szczesciaro :-)

wika jak tam po wywiadowce?

A gdzie wy zescie sie kobitki podzialy??? Srodek tygodnia, a tu pusto jak w niedziele :-(

reklama
Cze:-),
Lazurowe, pusto, bo pogoda piekna, to sie korzysta:tak:
Ja tez jeszcze przed chwila siedzialam w ogrodzie i delektowalam sie ciepelkiem i sloneczkiem:tak:
Jutro czwartek, wiec coraz blizej weekendu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry