reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lelek to siostry cioteczne Julki jedna ma 15lat a druga 13 zabierają ją na spacer po wiosce. Raz na jakiś czas fajna sprawa, można coś na spokojnie porobić bez kręcącego się pod nogami "pomocnika".

łe to pewnie!pannice jak sie patrzy;-)
Miłoszek ma o wiele mlodsze kuzynki a imstrach zostawic go pod opieka bo one z nadmiaru milosci i nadopiekunczosci by mu krzywde zrobily:-D

anastazja- tak, klienci sa rozni, od wyboru do koloru poprzez usposobienie grzecznosci przez wariatow do dewiantow:szok: temat rzeka...
Masz wieksze cycki i dopiero teraz sie chwalisz??? ale super, az zazdroszcze:-p

Oj klienci to temat rzeka, a najlepsze są reklamacje, przytoczę tylko jedną ale pamiętam ją mimo że minęło już jakieś 3 lata. Pani wyjechała na Krym na wczasy z delfinami i dzwoni stamtąd w połowie turnusu i oburzonym głosem oznajmia że po powrocie złoży reklamację, bo..... w basenie pływają nie delfiny tylko ............. wieloryby:szok::szok::szok:

No a jak chcesz trochę mojego ciałka to chętnie się podzielę :-p:-p:-p
kamaaa/aga - cześć:-)

anastazja... ludziska maja pomysly:-D

mi kiedys kierowca stanal przed okienkiem i zaczal trzepac łupiezem i drzec sie ze poda nas do sądu za to ze mamy niedobra wode i skora mu sie łuszczy:-D:-D

oj nie zna, nie:szok:

Ja juz wykapana leze pod kołderka:-D ale łapki mam na wierzchu:-D:-D

napilabym sie herbatki z cytryna ale braciszek gdzies poszedl:-p zreszta wole go teraz nie wolac bo zasmrodzi mi pokoj syrami;-)

anastazja... ludziska maja pomysly:-D

mi kiedys kierowca stanal przed okienkiem i zaczal trzepac łupiezem i drzec sie ze poda nas do sądu za to ze mamy niedobra wode i skora mu sie łuszczy:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj ludziska są niezłę, Ja się kiedyś budzę a tu słyszę " Jesteś szalona" a to przyjechał jakiś koleś do hurtowni ( okna mi wychodzą na hurtownie która jest otwarta 24h ) otworzył drzwi i ładuje jakiś tam towar a muzykę na maksa włączył, to jakaś 2-3 w nocy była !!!! No normalnie życzyłam mu wszystkiego co nie najlepsze.

Stawiam wino z biedronki za 7,49 pół słodkie, bardzo dobre wbrew pozorom i czekoladę bąbelkową za 1,99 - białą :blink::blink::blink:

reklama
A jeszcze Wam opowiem śmieszną historię, tym razem sama z siebie mogę się pośmiać:)

mamy taki balkon "osadzony" na takich jakby rusztowaniach , i moja kochana kocica jak była mała wyczaiła że można sąsiadów odwiedzać w ten sposób:) To zamontowaliśmy takie sztachetki żeby nie wyłaziła, a ta mądrala pewnego dnia dołem wyszła na te rusztowania a że już duża jest to nie mogła z powrotem wejść. Ja w szoku co robić , dzwonię do męża , co mam robić , to mi doradził - jak dam radę to odkręcić sztachetkę no i że ona wejdzie, jak powiedział to tak zrobiłam , pół balkonu rozkręciłam i w sypialni ze 2 jeszcze wykręciłam ta menda wlazła do domu, dzwonię do męża w ten w szoku że dałam rade, bo te sztachetki przykręcali taką wkrętarką automatyczną i kiedyś chciał odkręcić ale jemu się nie udało :) Do tej pory się ze mnie śmieję że takiego powera dostałam żebym pewnie i blok przestawiła byleby koteczka ratować :)

Mam do winka jeszcze ciasteczka sezamowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry