anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Lelek - najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Stol Lat!!!!:-) Dostałaś coś od męża? bo tak się wszystkie pytają cz Ty coś zrobiłaś a to przecież nam kobietom powinni coś robić w takie rocznice

lazurowe - jak zwykle , codzinnie coś nowego kupuje, jestem ciekawa gdzie Ty te wszystkie rzeczy chowasz :-)
agnieszka- tylko pozazdrościć, Ja nie lubię siedzięc za dlugo w domu , raz do roku muszę gdzieś dalej wyjechać, czasami np. wypada na Syberię

livastrid - a Ty gdzie się ukrywasz ? widoki podziwiasz czy owce ?

maron - mówisz że przyśpieszacie ? milusio :-)
martolinka - to podeślij mi tę pomidorówkę , bo chętnie zjem zupkę dzisiaj :-)
A u mnie - bez zmian , tzn. zmiany są ale nie zwracam na nie uwagi
Mam nadzieję że wiosna zagościła już na dobre i boćki zaczną latać, żebym mogła choć jednego złapać za ..... 

Stol Lat!!!!:-) Dostałaś coś od męża? bo tak się wszystkie pytają cz Ty coś zrobiłaś a to przecież nam kobietom powinni coś robić w takie rocznice

lazurowe - jak zwykle , codzinnie coś nowego kupuje, jestem ciekawa gdzie Ty te wszystkie rzeczy chowasz :-)
agnieszka- tylko pozazdrościć, Ja nie lubię siedzięc za dlugo w domu , raz do roku muszę gdzieś dalej wyjechać, czasami np. wypada na Syberię

livastrid - a Ty gdzie się ukrywasz ? widoki podziwiasz czy owce ?

maron - mówisz że przyśpieszacie ? milusio :-)
martolinka - to podeślij mi tę pomidorówkę , bo chętnie zjem zupkę dzisiaj :-)
A u mnie - bez zmian , tzn. zmiany są ale nie zwracam na nie uwagi

Mam nadzieję że wiosna zagościła już na dobre i boćki zaczną latać, żebym mogła choć jednego złapać za .....