reklama

Mamusie w 2012

Lelek - najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-D Stol Lat!!!!:-) Dostałaś coś od męża? bo tak się wszystkie pytają cz Ty coś zrobiłaś a to przecież nam kobietom powinni coś robić w takie rocznice:tak::tak::blink::blink:
lazurowe - jak zwykle , codzinnie coś nowego kupuje, jestem ciekawa gdzie Ty te wszystkie rzeczy chowasz :-)
agnieszka- tylko pozazdrościć, Ja nie lubię siedzięc za dlugo w domu , raz do roku muszę gdzieś dalej wyjechać, czasami np. wypada na Syberię :-p:-p
livastrid - a Ty gdzie się ukrywasz ? widoki podziwiasz czy owce ?:-D:-D
maron - mówisz że przyśpieszacie ? milusio :-)
martolinka - to podeślij mi tę pomidorówkę , bo chętnie zjem zupkę dzisiaj :-)

A u mnie - bez zmian , tzn. zmiany są ale nie zwracam na nie uwagi :-D:-D Mam nadzieję że wiosna zagościła już na dobre i boćki zaczną latać, żebym mogła choć jednego złapać za ..... :-D:-D

reklama
anastazja za co Ty tego bocka chcesz lapac?? :-p co do przyspieszania to jeszcze nic pewnego ;-)
wiecie, ze bociany w marcu do Polski przylatuja, wiec strzezcie sie :-p

anastazja mam nadzieje ze dostalam pozytecznego plemnika od meza:-D

ta, bocki w marcu... a nade mna w styczniu przelecialy 2:-p

maron gratulacje dla kuzyna :blink:

czesc sloneczka
ale sie rozpisalyscie:-p a na mnie poczekac:-p:-p

Lelcia - NAJ
nom kupnie sie rozpoczela rocznica:-D trza bylo bete zrobic i sie pochwialic nam, zes wariatka i wyrobic nie moglas by zobaczyc na dzien dzisiejszy wynik ponizej piatki:-p luz, mi juz m test kupowal:oo2:
a skoro to skorzana to w sumie jakis BDSM powinien byc albo chociaz 120 dni Sodomy warto poczytac:-p:laugh2::-p

livastrid - a Ty gdzie się ukrywasz ? widoki podziwiasz czy owce ?:-D:-D

jestem, a po co od rana przed kompem siedziec:-p w odpowiedzi na Twoje zacne pytanie odpowiem, ze owce:-p:-p:-pglaskalam je nawet a one beeeeee beeeee itd:-D nie, no pisze prawde, nie zartuje:tak: bylam z mala na wypadzie, bo tak ladnie, ze ho ho:-) a co Tam u Ciebie, leniu niepiszacy:-p

maron Ty sie nie opie:-p:-p:-p tylko dzialaj, umowa przeciez bedzie, bocki mowisz? poczekaj otworze sobie atlas ptakow:-p:laugh2::laugh2::laugh2::-p

Agnieszka no to prawie na laurach, jak wszystko juz zarezerwowane:tak:

ILOVESHOPPING
mam zacny wizerunek, ale dzieki za oferte:-p zglosze sie za 30-40 lat:tak:

Jakos ta historia z zawałem tescia, potem choroba małego nie nastraja mnie na dunga dunga. M ma niesamowita zdolosc do wylaczenia myslenia o problemach i moze zawsze i wszedzie.. ja tak nie potrafie:)

a moze trzeba sie nauczyc? dosc przydatna umiejetnosc:tak:

Mama Sowka
, zycze by wybor byl trafny:tak:

lazurowe, spoko jak lubisz tak jesc:-) mnie akurat reklama sie przypomniala

a dzis do drzwi mialam puk puk a to sasiad przyszedl poczte zabrac, ktora mi kolekcjonowalam z pare dobrych dni. Przyniosl duzo fajnych ciuchow dla malej, calkiem mile to bylo:-D jakby ktos pytal, tak, na gaciach bylam:-p

Lelcia,
mam dzis bardzo dobry humor
a to zle wrozy:-D

owce, sasiad, gacie....:-D

hm, to prawda i to szczera tylko z kolejnoscia sasiad-gacie czy gacie-sasiad jest problem:-D udal, ze nie widzi, zem na gaciach. Pewnie i tak wiele razy mnie tak widzial, bo przeciez nie mam firanek w domu

no w koncu sie pojawila wyrodna forumka :-D livastrid to o Tobie :tak::-D
umowa bedzie ale poki co na 3 miechy :-p wiec sie wstrzymujemy :-p
a ja se bezy robie teraz, bo mi bialka zostaly :-)

a co Tam u Ciebie, leniu niepiszacy:-p

bom Ja z tych co czytać bardziej lubią niż pisać:-D:-D:-D
sorry że tak uciekłam ale jak nie urok to .... i dlaczego Ja nigdy nie trafiam na prostych klientów , tylko zawsze coś , no ale dobrze choć kasa z tego będzie, to może mąż zgodzi się na łapanie boćka .

maron - za dziób go chcę łapać, a Ty o czym pomyślałaś świnko jedna:happy2::happy2::happy2::happy2:
lelek - dobry plemnik nie jest zły :-p:-p:-p

no w koncu sie pojawila wyrodna forumka :-D livastrid to o Tobie :tak::-D

:-p:-p:-p

bialka pozostaly:laugh2: bos zoltka pozarla lapczywie:-p

a 3 miechy to nie tak zle, pracodawca tez jest zapobiegliwy:-p

anastazja
, jakbys na mnie trafila to bys dopiero narzekala:-p nie martw sie, nie trafisz, bo ja nie korzystam z biur podrozy:tak: to on sie musi zgadzac na bocki? no nie zartuj:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry