reklama

Mamusie w 2012

Hey:-D

Codziennie Was czytam, ale jakoś dołączyć się nie umiem:szok:

U nas w porządeczku Bartuś szaleje i najchętniej cały dzień spędziłby na dworku:tak: no, ale już niedługo może będzie tak ciepło, że stanie się to możliwe:-D

My jesteśmy na etapie autka, bo na przełomie kwietnia i maja mamy zamiar kupić albo Opla Zafirę albo Mazdę Premacy:-) osobiście bardziej podoba mi się mazda, ale zafira ma więcej bajerów i bądź tu mądry:-p

reklama
Witajcie!!
Dzis nocka całkiem niezle , ale jak młody zacznie kaszlec to oczy na wierzch wychodza
Gotuje wlasnie pomidorówke , potem drozdzowke upieke. Siedzimy w domu i mnie nosi ;)
Ja chce drugiegi syneczka- Aleksandra, Maz chce córke , ale ostatnio tez celował na dziewczynke ;P

agnieszka super wiesci :) ja juz tez czekam az bedzie powyzej 15 :) dla mnie latem mogłoby nie być więcej niz 23 stopnie . Potem juz sie mecze :) ale jestem z tych bardziej zimnolubnych

Jakos ta historia z zawałem tescia, potem choroba małego nie nastraja mnie na dunga dunga. M ma niesamowita zdolosc do wylaczenia myslenia o problemach i moze zawsze i wszedzie.. ja tak nie potrafie:)

Czesc :-)
martolinka bedzie dobrze, fakt zwalilo Wam sie troche na glowe :-(
u mnie @ zbliza sie wielkimi krokami, dzis temperatura spadla i najprawdopodobniej pojutrze nawiedzi mnie ciotka :-pa maz mial nadzieje na baby :-) w koncu to byl nasz pierwszy cykl jeszcze nie starankowy ale w ktorym nie uwazalismy w dni plodne :-p no coz :-)
U nas tez cieplutko i bezchmurnie i tak ma byc jeszcze przez tydzien :-)

Ech witajcie

Z ranca zlapalam okazje i chwycilam Miloszowi kupe do badania i na sygnale pojechalam ja oddac do laboratorium! A tam!!! 3 godziny stalam w kolejce:wściekła/y::wściekła/y:
Przez chwile mialam ambe zeby zrobic bete ale musialabym byc rąbnieta zeby robic ja w 20dc:-D:-D ostatkiem sil sie powstrzymalam:-D

pedze po malego do auta, bo tam zasnal;-)

A no i my dzis mamy 3 rocznice ślubu:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry