reklama

Mamusie w 2012

reklama
Czesc lachony :-D
Padam na pysk dzisiaj, bo wczoraj mielismy gosci do... 4 nad ranem :wściekła/y: Popijawa na calego. Zeby nie bylo to ja nie wypilam nawet lyka alkoholu i calkiem mi z tym dobrze bylo ;-) Dzisiaj od 10:00 na nogach, bo Elvis mnie obudzil i musialam z nim wyjsc do parku :dry:Wiec jestem niewyspana. Ide na 16:00 do pracy, buuu... Dobrze, ze 6 godzin tylko. A, no i upatrzylam sobie ten stroj kapielowy. Juz wam podsylam linka do oceny ;-)

Seksowne BIKINI STRÓJ KĄPIELOWY XL/42 2kolory (1532735955) - Aukcje internetowe Allegro (niebieski raczej:)

ta...a moj ślubny postanowił mi zrobic prima aprilis i dzis o 20tej jedzie na Francje, wiec weekend spędze z Wami;-)

teraz czekam na skrzydełka z grilla;-) a pozniej pozegnalny boboseks i ciao;-)

lazurowe fajny ten stroj

pozniej odpisze pozostalym

Lelek to ci maz niespodzianke zrobil. Hmm... Nic sie nie martw, my tu na Ciebie czekamy z otwartymi rekoma ;-) Na pewno szybko zleci i znow sie zobaczycie :tak:
aga ciezki tydzien? Jakie plany na weekend? :-)

Helołłłłłł Babiszonki :)

Dana witaj :-)
Livastrid ja uwielbiam teściów, żeby nie było:-p:-p:-p
Lelek a to Ci psikusia mężuś zrobił:laugh2: A miałam się kiedyś pytać. Twój M. robi trasy w Polsce czy za granicą??
Lazurowe pospać do 10!! Marzenie ścietej głowy!!!
Kama poluj teraz na kasiurkę z Urzędu Miasta:-D:-D

No pojechał juz sobie;-)
Jestem do Waszej dyspozycji:-p

wika
moj m jezdzi zazwyczaj na Francje, czasami cos w Niemczech zaladuje no i w Pl rozładunek albo załadunek, ale wiadomo wiekszosc tygodnia za granica spedza.

Ja dzis pospalam do 9.30! Bo wspanialomyslny maz wzial o 7 Miloszka na dol i moglam spokojnie spac:-p

livastrid
Ty tam juz nie udawaj ze tak bardzo małą sie zajmujesz:laugh2: pewnie znow owce czochrasz:-D

dana witaj, spoko my tu lubimy wyluzowanie i gadulstwo:-D

a wiecej grzechow nie pamietam i nie odpisze:-p

A i najwazniejsze!
Przed chwila dopiero udalo mi sie złapac tego profesorka i mamy wizyte w czwartek w Poznaniu!Oby tylko nic nie wypadlo i zeby maz zjechal do czwartku... a jak nie to trudno, sama pojade z beczacym przez droge gizmo:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry