reklama

Mamusie w 2012

wika, nie wiem czy nie lubi ale na pewno nudzi mu sie:dry: nawet 12km do miasta jest mordega:angry:
jak był mniejszy to uwielbial, a ja jezdze duzo, jak mial 2 miesiace to pojechalam do Czestochowy w interesach i spedzilismy 9godzin w samochodzie, wrocilicmy do domu, ja bylam padnieta a on jeszcze mial sily sie smiac:szok: a teraz mu cos sie odmienilo

reklama
Niebawem koncze prace, juuuuupi :-) A ok.23:00 jedziemy... do wesolego miasteczka :-D Serio, to nie zart :-) Mamy tu takie do bardzo pozna otwarte, no i jedziemy ze znajomymi. A ja myslalam, ze sie wczesniej dzis poloze... Ehh...:sorry2: Moze foty jakies tam porobie i moze nawet wam pokaze :-p
Lelek sliczny suwaczek, oby niebawem na ciazowy sie zmienil ;-)
wika wieczorek bez papierow, milusio. No i mezus niebawem wroci, jeszcze lepiej, cio? :-)

Ostatnia edycja:
a Wy pamiętacie, ze dzisiaj prima aprilis?? Żadnegow kręcania nie ma?? :no:

Lazurowe- wesołe miasteczko!! kurczaki, nie pamietam kiedyostatnio byłam w wesołym miasteczku!!

reklama
Ja pamietam ze dzis prima aprilis ale lepiej mnie nie proscie zebym kawaly zaczela robic:-D:-D:-D

A tak wogole to dla mnie ten prima aprilis od 10lat jest innym dniem:-(bo ojciec mojego kochanego kuzyna a moj wujek wycial taki nr i odebral sobie zycie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry