reklama

Mamusie w 2012

reklama
Helloł dziewczęta, dołączę do was wieczorową porą:-) mojego m też akurat nie ma, pojechał do mamy coś tam jej pomóc przy remoncie, ale niedługo może wrócić bo już jakiś czas temu pojechał, póki co korzystam i siedzę na bb. Chciałam napić się winka (Carlo rossi różowe- jedno z moich ulubionych:tak:), ale jakieś zwietrzałe już chyba jest, nie czuję zapachu ani smaku,:no: może to przez katar, nie wiem, ale butelka stoi już napoczęta jakiś czas, ponad tydzień- jak myślicie po takim czasie nie nadaje już się?

Laski, ja tez wpadam z butelka tego likieru cafe latte co ostatnio pilam. Dzisiaj zakupilam flasze :-D Ale widze, ze wy tu nie pijecie tylko sie obzeracie wypasionymi kanapkami :-D

Agnieszka ajm soł sory:-D:-D:-D Poprawię sie :-D

Hej Isana :)

Lazurowe, bo tak jakoś wyszło, ze na puste żołądki nie pijemy!!! Ale że nasze żołądki są już pełne, tooooo........... można polewać :)

reklama
dobra ja juz wykapana, pachnaca i ciepla ale ogiera niet wiec hmmm co ja tu w szafie mam... martini niedobre, 2 limoncelle, 2 winka wytrawne, amaretto ale mojego kochanego carlo rossi nie ma!:-(

Isana po tygodniu nie powinno byc złe wiec smialo pij!

no i gdzie Was wywiało?????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry