reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie
usmiech.gif

PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

Lelek a to dobre :-D
Ja mam juz na stole salatke owocowa (bananowo-pomaranczowo-melonowa), do tego jakies miasko z grilla i jakies steki, ktore B. wlasnie upichcil. Wow:szok: Duzo tego. Sama nie ogarne. Ktora co chce??? :-D

Lelek dziekujemy, rowniez pozdrow meza ;-) Salatke juz wysylam DHLem :-)
wika on tak mi dzis zrobil jak mu powiedzialam, ze mam likier w barku. To zaraz checi na whisky nabral :-D A z jedzonkem to on juz tak ma. Zawsze jak jakas imprezka to cos przyrzadza fajnego ;-)
Laski lece, bo mnie mezu do stolu wola :-) A potem na pewno dunga bedzie, bo jak ja sobie popije to mam ochote i sama nogi rozkladam :-D Do jutra babeczki. Buziaki :-)

reklama
Lelek o jaki piesek.:-) Milusi:-) Musisz popytać wsród znajomych. Może gdziesz się oszczeniły malutkie pieski to będziesz mogła sobie przygarnąć jednego :)

A ja się właśnie spisaław w NSP. Kurcze, myślałam że bedzie wiecej pytan a tu może z 10 było.....

Ja spadam, bo mi sie spać już chce.

Miłej nocki Laseczki :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry