reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ooo, ja tez sie spisać muszę, to bedzie mój pierwszy spis z mężem, dzieckiem, zarabiającej itd. :-D Wika, wodzę, żę Ty to obywatelka na medal! Ja zawsze wszystko w ostatniej chwili robię ;-)
Lelek - piesek super! No i największa rewelka jak gryzie misia - wiem wiem, ze to tak zabawowo, ale skojarzyło mi się z takim ogłoszeniem o sprzedazy kota, gdzie było, ze jest przyjazny dla dzieci, a na zdjęciu stał na plecach dziecka i wygladał jakby je miał ugryźć :-D A tak swoją drogą to przygarnięcie kundelka do super pomysł! A taka puchatą kuleczkę to możnaby schrupać! Jak byliśmy w Zakopanym to na targu pod Gubałówką było pełno takich małych kuleczek w koszykach - nic tylko sie zakochać! :rofl2:
No cóż, napisałabym więcej, ale poprzednia strona mi się wyswietla jako błąd ;-)
Nic to dziewczyny, dobranoc!

Witam się w niedzielę :)

Maron miłego dnia w pracy... chociaż to sprasznie przykro jest, jak się musi iść do pracy w niedzielę. :)) Znam z autopsji, M. pracuje w każdą!!!!! niedzielę

Phoenix- a tam!! zeby od razu na medal to nieee. Zrobiłam to teraz bo potem może mi wylecieć z pamięci a teraz o tym głośno w mediach to pamiętam. Jeszcze muszę ścignąć M.

Ale dzisiaj pięknie na dworze :)

Witajcie

Przepraszam ze wczoraj uciekłam ale mąż wzywał ;-):-D proszę o wybaczenie!

U mnie wszystko ok.
Jest weekend więc odpoczywamy całą rodzinką.
Dziś jedziemy na ostatnie zakupy przed wyjazdem do Hiszpanii.
Pogoda cudna:)

aaa...dziś 3go kwietnia obchodzony jest w Anglii Dzień Matki i z tej wspaniałej okazji dostałam od mojego syna piękną kartkę z własnoręcznym podpisem i kwiatka :-):-)

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli!!

Cześć babole!:-) Wczoraj też szybko uciekłam, sorki, ale wiecie... obowiązki małżeńskie;-)
Ale dziś piękna pogoda, bardzo ciepło, a mi się nistety nie chce wychodzić, zwalczam to przeziębienie z całych sił, bo jutro rano do pracy, ciężki dzień, wolę się nie zgrzać dziesiaj, bo jutro będę do niczego. Pogoda ma się trochę popsuć w najbliższych dniach, znów ma być (u nas) 13-14 stopni i deszcz, brrr...
Lelek- takie małe pieski są baaardzo milutkie, więc jeśli jesteście przekonani, to nie kupuj śmiało! :tak: A z mojego carlo rossi niestety uciekły wszystkie procenty, nie nadaje się za bardzo do picia, w ogóle nie czuję mocy, chyba jednak za długo stało w szawce.:-( A coś mąż cię ostatnio często nawiedza... czyżby ze względu na wasze staranka?
Aga- to kiedy dokładnie wyjeżdżacie? Bo nie masz już suwaczka...:confused:
Lazurowe- ty to naprawdę masz dobrze z twoim m, chociaż muszę przyznać, że mój też nie stroni od kuchni, lubi i potrafi coś przygotować, ale najczęściej to ja jednak robię obiady, cóż chyba taka rola kobieca pokutuje u nas w kraju... miejsce kobiety jest w kuchni! I choćby nie wiem co to kobieta powinna gotować i sprzątać, a facet to może co najwyżej okazjonalnie jej pomóc, bez sensu!:wściekła/y:
Gdzie nowe dziewczyny??????????? Pewnie dzisiaj wszyscy na dworze, tak ciepło...
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!:-)

Jestem i ja!;-)

maron ja jakos nie lubie dla siebie butow z deichmana:no: mam 2 pary i nie jestem z nich zadowolona i dlatego ich nie nosze, preferuje bardziej CCC

Isana jak masz sie zaprawic to lepiej z domu nie wychodz.... chociaz to słoneczko tak kusi;-)
A moj maz... fakt teraz tak jakos ukladala mu sie praca ze byl dosc czesto, no ale widzisz dzis piekny dzien a go nie ma:-(

agnieszka udanych zakupów!

wika to głupio i przykro ze Twoj ogier w kazda niedziele pracuje:-(

phoenix
i co? spisałas sie? bo ja tak, ale Miloszka bede musiala spisac z męzem bo wczoraj to mi sie nie chcialo wstawac po jego pesel:)

bida ciekawe co z livastrid, juz 2 czy 3 dni sie nie odzywa:szok: kaamaa tez dawno nie pisala, nie wspomne o nowych staraczkach

My dzis do poludnia mielismy gosci a pozniej bylismy dluuugo na dworze i bylibysmy jeszcze ale Milosz pokladal sie do spania jednak jezdzace motory mu nie pozwolily usnac wiec przyszlismy do domu, a tu oczy jak 5 złoty

Witam sie niedzielnie i ja :-)
Lelek sliczny piesio :tak: Ja uwielbiam malutkie. I dlatego mam yorka :-) A syncio na pewno bylby zadowolony ;-)
maron ladne buciki, na pewno wygodne. Wracaj szybko z pracy, czekamy na Ciebie :tak:
wika tez mysle tak jak phoenix :tak: Obywatelka na medal :-)
agnieszka udanych zakupow! Wlasnie, kiedy wyjezdzacie i czemu nie masz suwaczka? A kartka i kwiatek pierwsza klasa :-)
Isana moj B. to jeszcze dzis rano przyrzadzil wszystko na obiad :tak: Wrzucil wsio do garnka i kazal mi pilnowac, az sie zagotuje, bo wyszedl na chwile z kolega. Aaa, i do tego wyjal jeszcze watrobke i bedzie cosik z niej robic wieczorkiem :-) On lubi gotowac i robi to mysle, ze bardzo dobrze :tak: Pracowal 4 lata w kebab shop w Anglii. Wiec z grilla to naprawde potrafi cuda wyczarowac :tak::-)

Ooo, wlasnie wrocil i na kawe mnie zaprosil do pobliskiej kawiarni :-) No to lece kobitki. Bede jak wroce :-)
Tesknijcie ;-)

Ostatnia edycja:
Aga- to kiedy dokładnie wyjeżdżacie? Bo nie masz już suwaczka...:confused:

agnieszka udanych zakupow! Wlasnie, kiedy wyjezdzacie i czemu nie masz suwaczka? A kartka i kwiatek pierwsza klasa :-)

Isana,Lazurowe_wybrzeże i Lelek dzięki :)
Do Hiszpanii wyjeżdżamy 20go kwietnia czyli za dobre 2 tygodnie-szybko zleci.
aaa suwaczek usunęłam bo coś mi się ubzdurało że już nie jest mi potrzebny,czasami tak mam.

A jeśli chodzi o urlop w Polsce to zostało jeszcze 3 miesiące i Poland wita:)
Prom mamy już zabukowany w obie strony także jak wrócimy z Hiszpanii to będziemy przygotowywać się do urlopu w Pl.
Na pewno będę chciała jechać nad morze,mamy także wesele mojego brata i mnóstwo innych planów:))

reklama
Wrocilam :-)
agnieszka ale masz fajnie! Tyle czasu bedziesz sie wakacjowac :szok: I do tego takie atrakcje jak wesele! Uwielbiam wesela, moge co tydzien sie na nich bawic plus jeszcze na poprawinach :-D:-D
Gdzie te wszystkie kobity? Wylazic z krzakow :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry