Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wika, wodzę, żę Ty to obywatelka na medal! Ja zawsze wszystko w ostatniej chwili robię ;-)
A tak swoją drogą to przygarnięcie kundelka do super pomysł! A taka puchatą kuleczkę to możnaby schrupać! Jak byliśmy w Zakopanym to na targu pod Gubałówką było pełno takich małych kuleczek w koszykach - nic tylko sie zakochać! 
kupilam sobie koturny w deichmanie, do pracy takie wygodne ;-) Deichmann | damskie | Graceland | 1164030 jeszcze nowe baletki musze sobie sprawic ;-)
proszę o wybaczenie!
A z mojego carlo rossi niestety uciekły wszystkie procenty, nie nadaje się za bardzo do picia, w ogóle nie czuję mocy, chyba jednak za długo stało w szawce.:-( A coś mąż cię ostatnio często nawiedza... czyżby ze względu na wasze staranka? 

mam 2 pary i nie jestem z nich zadowolona i dlatego ich nie nosze, preferuje bardziej CCC
kaamaa tez dawno nie pisala, nie wspomne o nowych staraczkach
Ja uwielbiam malutkie. I dlatego mam yorka :-) A syncio na pewno bylby zadowolony ;-)
Obywatelka na medal :-)
Wrzucil wsio do garnka i kazal mi pilnowac, az sie zagotuje, bo wyszedl na chwile z kolega. Aaa, i do tego wyjal jeszcze watrobke i bedzie cosik z niej robic wieczorkiem :-) On lubi gotowac i robi to mysle, ze bardzo dobrze
Pracowal 4 lata w kebab shop w Anglii. Wiec z grilla to naprawde potrafi cuda wyczarowac
:-)Aga- to kiedy dokładnie wyjeżdżacie? Bo nie masz już suwaczka...![]()
agnieszka udanych zakupow! Wlasnie, kiedy wyjezdzacie i czemu nie masz suwaczka? A kartka i kwiatek pierwsza klasa :-)