reklama

Mamusie w 2012

ja raczej naleze do tych pierwszych:) z tą tylko różnicą że nie jestem upierdliwa:-D
i bardzo sie ciesze ze moj maz chodzi ze mna po sklepach i nie denerwuje sie gdy cos wybieram a raczej doradza:-)

ide wykąpać Miłoszka, pożniej tu wrócę, mam nadzieję ze ruch tutaj będzie większy:-D

reklama
moj tez zawsze ma swoje 3 grosze do wtracenia i zawsze cos fajnego na mnie wypatrzy :-) chociaz buty ktore wczoraj kupilam prawie przeklnal :wściekła/y:
ja zmykam tez, bede moze wieczorem :-)

A moj to sie na zakupy dluzsze nie nadaje :no: Jak juz wiem dokladnie co wezme ze sklepu i wchodze i tylko to biore i prosto do kasy to ok, Borys moze ze mna isc :tak: Ale jak mam ogladac, wybierac, przymierzac, to on w pierwszych 3 minutach mowi, ze idzie na kawe i mam zadzwonic jak skoncze :-) Z drugiej strony jak ma mi marudzic i mnie pospieszac to lepiej jak na ta kawe pojdzie ;-) Ja czekam teraz na moj show w tv. Ide kawke sobie zrobic, a co :-)
Lelek nastepnym razem aparat sobie na szyje zawiesze i na pewno nie zapomne :-D
maron szpilki kupilas? Pochwal sie ;-)
Wlasnie sobie zakupilam ten stroj kapielowy z Allegro :-)

Ostatnia edycja:
wika to razem bedziemy opijać słomiactwo;-)
Miłosz zasypia, ja pojde zjesc kolacje, tez pomyje podłogi i tu przylece z jakims winiaczek albo cytronella:-p

reklama
wika na pusty zoładek nie pije, a niedawno maly dopiero zasnal a teraz jak poszlam to ojciec akurat podlogi myje(ominal mnie ten zaszczyt) i nie moge dostac sie do kuchni:wściekła/y:
A gdzie jedziecie ze szukasz noclegu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry