Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na sprzątanie jakos nie bardzo, może dlatego, że przeziębienie jeszcze mnie trzyma, siedzę więc w domku i się kuruję. Mam nadzieję, że jutro już się poczuję na tyle ok, żeby wychylic nosa z dziupli, chcę pochodzić po sklepach, przydałoby się dokupić parę rzeczy do mieszkanka, no i buty jakieś na wiosnę też- przy przeprowadzce prawie wszystkie powywalałam i zostały mi tylko kozaki i zupełnie letnie odkryte. I teraz jak się tak ciepło robi, nie mam co nosić...
.
A, zainspirowałaś mnie swoim nowym suwaczkiem i też sobie taki zrobiłam (dot. staranek)
sporo osób w ogóle teraz choruje, jakieś wirusy chyba obudziły się na wiosnę...
I takim sposobem nie mam fot. Ale nadrobie, obiecuje
A w miasteczku bylo bosko. Niczego nie barakowalo. Juz planujemy kolejny wypad :-) Poki co teraz szal zakupow delikatnie, bo juz coraz blizej moje wakacje :-) Dzisiaj bylismy w Deichmannie po mojej pracy. W poniedzialek znow na miasto od rana ruszam
U nas dzis przepiekna pogoda. Wszyscy na krotki rekaw, +25 stopni mamy
Bylismy w pobliskim parku, a tam tlumy
Ja wlasnie skonczylam sprzatac mieszkanie. Blysk jest, az milo popatrzec :-) A co do zaciazenia za pierwszym razem to nam sie tak wlasnie udalo. W pierwszym cyklu byla fasolka
Mam nadzieje, ze po czerwcowej @ tez tak bedzie... Uff... Ja ciagle czekam na @. Znajac zycie to przyjdzie jak na wakacje bede wyjezdzac 

prawdziwy leń to taki kiedy nawet dunga dunga sie nie chce