reklama

Mamusie w 2012

reklama
ale z Was babole
ja tu do Was przychodze a Wy jakas tandete w tv ogladacie:-p

ja pamietam, ze kaamaa cos z @ stekala:-p i to bylo na tym watku:-p

ja uspilam walecznie myszora

widzisz, maron, fajnie, ze tylko 2:-D bedzie sie dzialo;-)

Babolce, ale skrobiecie!:tak: Ale to dobrze, coś się dzieje. Temat @ i staranek widzę- lada moment pojawi się u nas jakaś fasolka, coś tak czuję. Ciekawe tylko u której? Piszcie na bieżąco kiedy macie mieć @, będziemy trzymać kciukasy, żeby nieprzyszła.;-):-)
Kama- szkoda, że nie wyszło:-(, pewnie już zaczynałaś mieć nadzieję... No, ale teraz nowy cykl- nowa szansa! Do dzieła!:-D
Livastrid- śliczne buciki zrobiłaś! Ja bym nie potrafiła. Masz talent!:-)
Lelek- chciałbym umieć piec tak ciasta jak ty, zawsze mi robisz smaka... Ja to idę i kupuję w najbliższej cukierni, taka jestem:zawstydzona/y: A kiedy masz dokładnie dostać teraz @?
Danao, maron- ja też chora... i też się wkurzam, bo muszę chodzić do roboty:wściekła/y:. Człowiek tak się poświęca dla tych dzieciaków, a one i tak mało iedy to doceniają...
Rurka- witaj na naszym wąteczku! Rozgość się i pisz z nami jak najwięcej. 7 miesięcy staranek- to niby nie dużo, ale jak się już baaardzo chce dziecka to każdy miesiąc to dużo, sama powoli zaczynam się niecierpliwic i niepokoić, a "nie uważamy" dopiero 3- ci cykl, a właściwie dopiero od tego się tak naprawe staramy. A robisz już jakieś badania? Jakieś wspomagacze? Czy raczej jeszcze idziecie na żywioł?

Lelek to nic powaznego, aczkolwiek zdenerwowana bylam niezle :wściekła/y:
kaamaa masz @? Moglabys mi podrzucic? Bo ja na swoj @ czekam z niecierpliwoscia :-)
rurka siemasz kobito :-D Nom, a ja sie tu podziewam :-) Bo w koncu na 2011 to szans nie mam, aby zostac mama, chyba ze w dwupaku jeszcze to mam nadzieje, ze sie zalapie :-D

Cos bylo o moim Borysie. Ktoras chciala go sobie pozyczyc :-) Chyba anastazja, no i jeszcze Lelcia tez sie pytala :-) No wiecie, hmm... A bierzcie go! :-D Ale tylko do przyrzadzenia kolacji :-D Zeby sie tam ktora nie zapomniala przypadkiem :-D

Isana nie wiem kiedy @ przylezie... Bo od zabiegu 11.03 czekam i czekam :-( Bardzo bym juz chciala @. Jak przyjdzie to sobie zrobie suwaczek staraczkowy :tak: A tak w ogole to do czerwca ze starankami musimy czekac...

No i se poszly wszystkie :dry: ;-) To ja tez lece do lozeczka, bo juz pozno jak na mnie :tak: Kolorowych ;-)

Ostatnia edycja:
Ja pierwsza!!:-)
Witam w ten pochmurny dzien:-(

Moj slubny orzekł ze za godzine dotrze do domu:-) i zaproponowal ze sie zajmie malym a ja moge jechac na sklepy, ale nie mam dzis ochoty a poza tym jutro ten Poznan wiec moze tam cos bedzie fajnego;-)

Kiedy planowo powinnam miec @? A kto to wie??
Dzis jest 28dc, poprzedni trwal 34 a teraz tez owulka sie przesunela wiec do 40 nie robie testu

Miłego dnia!

reklama
Dzień dobry! Zajrzałam na chwilkę, żeby się z Wami przywitać i ponadrabiać zaległości z wczoraj:-) Ja właśnie kończę kawkę, skubnę jeszcze śniadanko i do pracy:-( Skończyło sie leniuchowanie, najgorsze tylko, że nie jestem jeszcze do końca zdrowa:-( Mama nadzieję, że mi to wreszcie przejdzie...
Była mowa o tym, kiedy która dokładnie ma mieć @. U mnie powinna przyjść 16-tego, czyli jeszcze trochę czasu przede mną.:-) Ale w moim przypadku w tym cyklu nie powinno być żadnych niespodzianek. Za to od następnęgo to już ruszamy pełną parą:-D:-D
Życzę miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry