reklama

Mamusie w 2012

uuu lazurowe znow szaleje, tym razem robi sie na wampa mimo ze jej nic do niego nie brakuje:-D a fryzurka ładna, mi sie zawsze loczki podobały ale tak jak livastrid- blond;-)

ja na zadnych zakupach nie bylam:-)
mialam dzis wene zeby upiec takie ciasto bezglutenowe dla malego ale zebysmy i my skorzystali, wiec zabralam sie za biszkopta i mialy byc owoce i duuuzo galaretki i co??? doszłam do etapu galaretki a jej brak!:wściekła/y:brat dal babci:wściekła/y: i wkurzylam sie bo nie mailam zamiaru jechac 12km po 2 galaretki wiec biszkopt bedziemy jesc zagryzajac dzemem!

rurka super ze badania ok wiec nie ma przeszkod do działania!:-)

reklama
Laski, do mnie blond kolor zupelnie nie pasuje. Ja mam naturalne braz, a maluje na czarno juz...1...2...3...4...5 lat :tak: I wcale a wcale mi sie nie znudzilo :-p Bylam u tego fryzjera. Obgadalismy temat. Jutro bedzie obczajal gdzie zakupic moje wloski no i... do dziala :-) A Borys nic nie mowil, ze ma cos przeciwko, chyba sie pogodzil, ze juz nie odpuszcze :-D
rurka hej kochana :) Jak mija dzien? :-)
Lelek ale przygode mialas z tym ciastem. A raczej z jego robieniem :-) Nastepnym razem sprawdz czy masz wszystkie skladniki :tak: Ale pewnie i tak pyszne Ci wyszlo ;-) Mozesz zapodac kawalek. Dopcham sie jeszcze. Bo wlasnie zjadlam chyba z 5 kotlecikow i surowke do tego. Zeby nie bylo to Borys gotowal :-D:-D Ale to pewnie sie domyslacie same :-D:-D

lazurowe bylam przekonana ze sa te galaretki:-)
ale spoko, malemu z drzemem super smakuje:-D
super ze sprawa włoskow juz w toku;-)

ja mam mega nerwa z zadnej przyczyny, a to oznacza jedno.... @ przyjdzie

czesc :-) wlasnie z pracy dotarlam, mierzylam dzis kupe ciuszkow i kupilam sobie dzinsy i pasek :-) i zaplacilam 20 % taniej bo teraz w reserved jest akcja z kuponami :-p
lazurowe chcesz przedluzyc wlosy ???:baffled: uhhhhmmmmmmm przeciez to paskudnie wyglada, zawsze widac chociaz troche ze sa nieprawdziwe :baffled: moj to chyba by mnie zabil :-D

maron znam tu wiele dziewczyn, ktore maja przedluzane wlosy. Wygladaja cudnie i wcale nie widac, ze sa przedluzane. Oczywiscie to zalezy z jakich wlosow korzystamy. Masz mnostwo rodzajow wlosow. Ja czytalam niedawno sporo o tym. Jednak sprobuje. Raz w zyciu moge, a co :-D
Lelek najwazniejsze, ze Miloszkowi smakuje :tak: A co do @ to tak nie krzycz za wczasu ;-) Ja tez mialam nerwa dzis przez ta babe z Allegro. W koncu drugi raz nie zadzwonila pinda jedna. Moze sie skapowala, ze pochrzanila cos :no:

Hellou,
dlugo mnie nie bylo, ale jakos zmeczona jestem i nie zawsze mam ochote na pisanie:baffled: U nas pogoda fatalna, zimno i deszcz. A juz tak pieknie bylo:nerd:
No dziewczyny, kwiecien sie zaczal, wiec to juz nasz czas (moj moze jeszcze nie do konca:rofl2:)

maron ja mam teraz 1 sztuczny zab (jedynke). Poza tym wsio naturalne. Wiadomo, ze nie kazdy lubi cos takiego. Ja zaryzykuje. Jak mi pasowac nie bedzie to jedna chwila i po krzyku :-D Ale jednak sie zdecyduje ;-)

ja kiedys zastanawialam sie nad sztucznymi cyckami, tzn silikonami, ale rozmawialam z lekarzem ktory przeprowadza takie operacje i mowil ze to wcale nie jest takie kolorowe, przede wszystkim po zabiegu najlepiej juz nie zachodzic w ciaze, ze jak cos zle jest zrobione to w cyckach chlupie:) ale nie rozmawialam z nim bo juz bylam zdecydowana tylko przez przypadek poznalam i tak jakos sie zgadalismy, no ale jak poznalam meza to powiedzial ze mam najpiekniejsze piersiatka i podobaja mu sie takie wklęsłe:-D no i zrezygnowałam:-)

lazurowe wspolczuje przeprawy z głupia pinda

no tak kochane staranka u wiekszosci aktywnych juz rozpoczete:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry