Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
uuu lazurowe znow szaleje, tym razem robi sie na wampa mimo ze jej nic do niego nie brakuje a fryzurka ładna, mi sie zawsze loczki podobały ale tak jak livastrid- blond;-)
ja na zadnych zakupach nie bylam:-)
mialam dzis wene zeby upiec takie ciasto bezglutenowe dla malego ale zebysmy i my skorzystali, wiec zabralam sie za biszkopta i mialy byc owoce i duuuzo galaretki i co??? doszłam do etapu galaretki a jej brak!brat dal babci i wkurzylam sie bo nie mailam zamiaru jechac 12km po 2 galaretki wiec biszkopt bedziemy jesc zagryzajac dzemem!
rurka super ze badania ok wiec nie ma przeszkod do działania!:-)
Laski, do mnie blond kolor zupelnie nie pasuje. Ja mam naturalne braz, a maluje na czarno juz...1...2...3...4...5 lat I wcale a wcale mi sie nie znudzilo Bylam u tego fryzjera. Obgadalismy temat. Jutro bedzie obczajal gdzie zakupic moje wloski no i... do dziala :-) A Borys nic nie mowil, ze ma cos przeciwko, chyba sie pogodzil, ze juz nie odpuszcze rurka hej kochana Jak mija dzien? :-) Lelek ale przygode mialas z tym ciastem. A raczej z jego robieniem :-) Nastepnym razem sprawdz czy masz wszystkie skladniki Ale pewnie i tak pyszne Ci wyszlo ;-) Mozesz zapodac kawalek. Dopcham sie jeszcze. Bo wlasnie zjadlam chyba z 5 kotlecikow i surowke do tego. Zeby nie bylo to Borys gotowal Ale to pewnie sie domyslacie same
czesc :-) wlasnie z pracy dotarlam, mierzylam dzis kupe ciuszkow i kupilam sobie dzinsy i pasek :-) i zaplacilam 20 % taniej bo teraz w reserved jest akcja z kuponami lazurowe chcesz przedluzyc wlosy ??? uhhhhmmmmmmm przeciez to paskudnie wyglada, zawsze widac chociaz troche ze sa nieprawdziwe moj to chyba by mnie zabil
maron znam tu wiele dziewczyn, ktore maja przedluzane wlosy. Wygladaja cudnie i wcale nie widac, ze sa przedluzane. Oczywiscie to zalezy z jakich wlosow korzystamy. Masz mnostwo rodzajow wlosow. Ja czytalam niedawno sporo o tym. Jednak sprobuje. Raz w zyciu moge, a co Lelek najwazniejsze, ze Miloszkowi smakuje A co do @ to tak nie krzycz za wczasu ;-) Ja tez mialam nerwa dzis przez ta babe z Allegro. W koncu drugi raz nie zadzwonila pinda jedna. Moze sie skapowala, ze pochrzanila cos
Hellou,
dlugo mnie nie bylo, ale jakos zmeczona jestem i nie zawsze mam ochote na pisanie U nas pogoda fatalna, zimno i deszcz. A juz tak pieknie bylo
No dziewczyny, kwiecien sie zaczal, wiec to juz nasz czas (moj moze jeszcze nie do konca)
maron ja mam teraz 1 sztuczny zab (jedynke). Poza tym wsio naturalne. Wiadomo, ze nie kazdy lubi cos takiego. Ja zaryzykuje. Jak mi pasowac nie bedzie to jedna chwila i po krzyku Ale jednak sie zdecyduje ;-)
ja kiedys zastanawialam sie nad sztucznymi cyckami, tzn silikonami, ale rozmawialam z lekarzem ktory przeprowadza takie operacje i mowil ze to wcale nie jest takie kolorowe, przede wszystkim po zabiegu najlepiej juz nie zachodzic w ciaze, ze jak cos zle jest zrobione to w cyckach chlupie ale nie rozmawialam z nim bo juz bylam zdecydowana tylko przez przypadek poznalam i tak jakos sie zgadalismy, no ale jak poznalam meza to powiedzial ze mam najpiekniejsze piersiatka i podobaja mu sie takie wklęsłe no i zrezygnowałam:-)
lazurowe wspolczuje przeprawy z głupia pinda
no tak kochane staranka u wiekszosci aktywnych juz rozpoczete:-)