Lelek
Mama na obcasach
uuu lazurowe znow szaleje, tym razem robi sie na wampa mimo ze jej nic do niego nie brakuje
a fryzurka ładna, mi sie zawsze loczki podobały ale tak jak livastrid- blond;-)
ja na zadnych zakupach nie bylam:-)
mialam dzis wene zeby upiec takie ciasto bezglutenowe dla malego ale zebysmy i my skorzystali, wiec zabralam sie za biszkopta i mialy byc owoce i duuuzo galaretki i co??? doszłam do etapu galaretki a jej brak!
brat dal babci
i wkurzylam sie bo nie mailam zamiaru jechac 12km po 2 galaretki wiec biszkopt bedziemy jesc zagryzajac dzemem!
rurka super ze badania ok wiec nie ma przeszkod do działania!:-)
a fryzurka ładna, mi sie zawsze loczki podobały ale tak jak livastrid- blond;-)ja na zadnych zakupach nie bylam:-)
mialam dzis wene zeby upiec takie ciasto bezglutenowe dla malego ale zebysmy i my skorzystali, wiec zabralam sie za biszkopta i mialy byc owoce i duuuzo galaretki i co??? doszłam do etapu galaretki a jej brak!
brat dal babci
i wkurzylam sie bo nie mailam zamiaru jechac 12km po 2 galaretki wiec biszkopt bedziemy jesc zagryzajac dzemem!rurka super ze badania ok wiec nie ma przeszkod do działania!:-)
I wcale a wcale mi sie nie znudzilo
Bylam u tego fryzjera. Obgadalismy temat. Jutro bedzie obczajal gdzie zakupic moje wloski no i... do dziala :-) A Borys nic nie mowil, ze ma cos przeciwko, chyba sie pogodzil, ze juz nie odpuszcze
uhhhhmmmmmmm przeciez to paskudnie wyglada, zawsze widac chociaz troche ze sa nieprawdziwe 

)