reklama

Mamusie w 2012

maron serio :-) Mialam kiedys kanalowe leczenie i prawa jedynka obumarla i zaczela ciemniec. W Bulgarii poszlam z Borysem do dentysty i za 130 lewa wstawil mi nowiutka jedynka, ktora do dzisiaj sie trzyma :-)
Lelek ale co sie stresu najadlam przez nia to moje, wiedzma jedna :crazy:

reklama
Lazurowea gdziesz Ty tą jedynkę posiała? wybił Ci ktoś? :-D

Fryzurka fajna, ja też kiedyś chciałam doczepić włosy, a co do czego wyszło to same mi wyrosły do takiej długości jakiej chciałam ;-)

O nie sztuczne cycki są beee.... od razu widać że nie są naturalne.
Oglądałam kiedyś cykl programów czarne strony operacji plastycznych czy coś w tym stylu, i było sporo nie miłych opowieści, po pęknięciu woreczku z sylikonem, laska ledwo włazi na schody i do końca życia będzie musiała brać leki....

Mi się zawsze marzyło odsysanie tłuszczu :-D może kiedyś za lepszych czasów sobię fundnę :-D ale najpierw plastyka brzucha :-p

kaamaa, Lelek ja tez sporo czytalam o operacji piersi. Jest duzo minusow. Zbyt

niebezpieczne. Tego bym sie nie podjela :no: A co do odsysania tluszczu to bardzo

chetnie :-D:-D kaamaa czytaj post wyzej co z moja jedynka sie stalo :-D

ale temat zapodałyście na wieczór!!! Ja też nie zdecydowałabym się na sztuczne cycolki, ale takie odsysanie tłuszczyku, czemu nie?;-);-)
Lazurowe super fryz :)) Ale cena też niezła:szok:
Maron a te kupony w reserved to tylko dla sprzedawców macie, czy dla zwykłego klienta też?
Lelek ale mi narobiłaś ochoty na biszkopt z owocami i galaretką:-) Chyba sobie zrobię, ale kiedy:crazy:

A ja dzisiaj zarezerwowałam noclegi na weekend majowy.:tak: W końcu, bo zbierałam sie do tego już od dłuższego czasu.:crazy: I fajnie się trafiło, bo pierwszy pensjonat który wybraliśmy miał wolne miejsca:-) Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, zawsze musiałam wykonac milion telefonów zanim znalazłam coś wolnego. A tu proszę, myk i już:-D

wejdz na strone reserved i zarejestruj sie, powinien Ci przyjsc mail z kuponem do wydrukowania -15%
jesli masz facebook to zostan fanem (czy jakos tak) reserved, kliknij ,,lubie to'' i tez wyswietli Ci sie kupon do wydrukowania, ewentualnie mozna spisac tylko kod kreskowy i podac w sklepie

reklama
Dzień dobry.

Tak sobie tutaj z ciekawości zajrzałam, bo zamierzam się starać o dziecko w okolicach sierpnie lub września tego roku.
Patrzę, patrzę i wypatrzyłam dwie znajome :-). Hejka Anastazjo to tu się ukrywasz:-D. Mamo Sówko strasznie dawno cie nie było widać a tu psikus i na dokładkę znowu staranka? Może razem nam się uda?
Pozdrawiam serdecznie.

ależ skąd, Ja się nie ukrywam:-) Ja tu tylko dobrze spędzam czas:-D:-D

lazurowe - no i jak będzie z tym pożyczaniem Borysa?;-);-) O sztuczne włosy też trzeba dbać bardziej niż o takie naturalne , ale dobrze mówisz raz się żyję, a poza tym jakby coś było nie tak to tylko ciach nożycami i po sprawie , wklej nam fotkę jak już będziesz po wszystkim:tak::-)
maron - dobrze wiedzieć, a w weekend też będą działać te kupony? Bo wybieramy się po prezent dla męża, prezent numer 2 , no bo numer 1 miał wczoraj :-p:-p

dzisiaj mam w szklance piwko ktoś chce ?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry