reklama

Mamusie w 2012

Isanka fakt już iskierka była, no nic, przynajmniej mam pewność że będzie co najmniej styczniowe :-)

Chorowitki zdrówka!!

Ja sama siedze z ręcznikiem na kolanach, bo tak mnie dusi że muszę usta zakrywać żeby Julii nie zbudzić.

Lazurowe trzymam kciuki żeby @ szybko przylazła.

A tak na marginesie moja @ jest strasznie skąpa, hm..... nie wiem coś mój organizm świruje ostatnio.

reklama
Dzień dobry.

Tak sobie tutaj z ciekawości zajrzałam, bo zamierzam się starać o dziecko w okolicach sierpnie lub września tego roku.
Patrzę, patrzę i wypatrzyłam dwie znajome :-). Hejka Anastazjo to tu się ukrywasz:-D. Mamo Sówko strasznie dawno cie nie było widać a tu psikus i na dokładkę znowu staranka? Może razem nam się uda?
Pozdrawiam serdecznie.

hej

slonko u mnie swieci pieknie wiec je Wam podsylam:-)

Lelek, bardzo fajnie masz swoj shoppings dagen:-D spieszyc sie nie musisz, wiec udanych zakupow:tak:

zjola
witam, zycze owocnych staranek:-)

kaamaa tez ostatnia skapa mialam, ale u siebie zwalam to na efekt pociazowy poki co

ja powinnam dostac @ miedzy wczoraj a zblizajacym sie piatkiem

potem cos skrobne

Dzień doberek:-D

Mamo Sówko strasznie dawno cie nie było widać a tu psikus i na dokładkę znowu staranka? Może razem nam się uda?

Witaj zjola:-) no ja was cały czas podczytuję Ty się nie martw:-)

Wczoraj byłam z kumpelą i jej 2-letnią córeczką w sali zabaw dla dzieci:-D
dzieciaki tak się wyszalały, że coś strasznego:tak: potem wieczorem chyba z nadmiaru wrażeń Bartix coś nie chciał mi zasnąć i strasznie się wiercił i co chwilę budził:baffled:

Ostatnia edycja:
Czesc babeczki :-)
Jestem po sniadanku. Borys poszedl z Elvisem na spacer, a ja powinnam chalupe ogarnac, ale najgorsze, ze nie mam checi ani ochoty :no: Do tego oczy mnie dzis bola :-( Moze zapisze sie na paznokietki na przyszly tydzien, bo w nastepna niedziele juz wyjezdzamy :tak: Jeeeeeee!!!!!!! :-D
zjola witaj ;-) &&&&&, aby szybko wam sie udalo ;-)
Ja sobie chyba kawe walne. Moze checi mi wroca na sprzatanie ;-)

Co tak cicho dzisiaj? Wylazic babolce, ale juz!!! :-D:-D
Dzwonilam wlasnie do fryzjera. Od tygodnia przekonuje Borysa, abym mogla sobie przedluzyc wlosy (krecone chcem:). Dzis o 17:00 jedziemy do salonu zobaczyc jakie wloski tam maja i jaka cena. Jak mi sie spodoba... i Borysowi tez (:dry:) to zapisze sie na przyszly tydzien. Moja kumpela niedawno sprawila sobie wloski i zaplacila 450 euro. Ale ona ma dluuugie proste. A ja bym chciala takie jak na tym zdjeciu ponizej :tak:
PS. To moja twarz wstawiona do ciala modelki :-D
Jak wam sie podobaja takie wloski?

Desktop.jpg

cicho, bo wszystkie albo delektuja sie wiosna albo zakupami albo praca

lazurowe, zelki czy akryle? ja zawsze chcialam miec takie piorczeta tylko, ze blond i wlasne:tak: fryz fajny, wazne bys Ty sie w nim dobrze czula;-) a i jemu bedziesz sie na pewno podobac, wiec fochow strzelac Ci nie bedzie

livastrid zelki. Panterke se walne, a co :-D Sie wpienilam wlasnie. Mam konto na Allegro i w sobote ten stroj kapielowy kupilam, ten co wam pokazywalam. Na moim koncie mam nr do mojej mamy. Wlasnie dzwonila do niej jakas baba i mowi, ze kupilam jakas bluze i jeszcze tam jakis ciuch od niej i ze 98zl do zaplacenia i jaka droge przesylki wybieram pytala. Mama do mnie od razu zadzwonila, a ja mowie, ze zadnej bluzy nie kupowalam. Poza tym podala sie za innego sprzedawce. Powiedziala ze jeszcze raz zadzwoni potem. Ja mowie do mamy, ze niech wyzwie ta babe jak tylko umie, bo to nie do pomyslenia sa takie rzeczy. Poza tym nawet sprzedawca od ktorego ja kupuje nigdy nie dzwoni, bo zawsze placone jest w terminie. Zaaaalllll.... Wscieklam sie niezle za ta akcje. Idiotka totalna! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry