reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kobitki, ja tez lece. Najpierw do Reala, a potem moze jakies dunga dunga bedzie, bo

wczoraj to grzecznie poszlismy spaciu :-) Wiec dzis trzeba nadrobic :-D Spijcie dobrze.

Do jutra. BAJ :*

Hej dziewczyny!
Dopiero teraz znalazłam chwilę czasu, co by tutaj zajrzeć. Jakoś dzisiaj mi strasznie czas szybko zleciał, nawet nie wiem kiedy. Wróciłam z pracy, zrobiłam jedzonko, pokręciłam się troszkę tu i tam, troszkę czasu spędzonego z mężem i już prawie 10.00!!:szok:
Widzę, że tutaj jest malutka popijawa?:)

Jak mnie nie było to tyle się tu działo, a teraz pustki:-D Nieładnie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Znów nadrobić Was nie mam jak ;-) Piszecie jak jakieś katarynki - ale to bomba, bo czuć że wątek zyje :-D
No i mega podoba mi się temat z poprawianiem natury :rofl2: Ja bym sobie odessała tłuszcz, ale że wiem jak to wygląda "od kuchni" to no way - tak samo z kazdą inną operacją itp. ;-) Mam operacjo-fobie :-D Noo, chyba ze po drugiej stronie skalpela ;-) No i zęby - nosiłam kiedyś aparat, ale chętnie bym znów zalożyła, bo mi sie dalej nie podobają zęby - a wszyscy w koło mówią, że mam jakąś manię, bo ząbki równe ;-) Może i mam manię, ale wiem co widzę w lustrze :growl::biggrin2:
Lazurowe - z tym zębem to niezła jazda :-D Ja też słyszałam, ze takie martwe zmieniają kolor - też mam jedną szóstkę martwą, ale na razie koloru nie zmienia - ale inna sprawa jak bym miała na przedzie cos to pewnie też bym sobie zafundowała jakiegoś szałowego implanta :-D A co do włosów - moja kuzynka ostatnio sprzedała swoje - oj ma bestia baaaardzo gęste i grube. Jak sprzedawała (długość około 60cm) to Jej zapłacili 800zł - a może teraz Ty na nie trafisz ;-)
Lelek - ja ostatnio w moich wypiekach zaszłam jeszcze "bliżej" niż Ty - nie dodałam jajek i dziwiłam sie, że wyszło jakies inne niż zwykle - tyle że ja te parszywe jajka miałam, tylko pamięci nie ;-)

No kochane wybaczcie, reszcie nie odpisuję - ale pamiętam o Was! :-D

O rety ale tematy, jak faceci:-D
cycki, dupy i zimne piwko:-D:-D
na razie Was nie nadrobie bo szykuje sie do Poznania, jak wrocimy wieczorem to dam znac co i jak z tym Miloszkiem.Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok

buźka

Hej!
Faktycznie ciekawa tematyka z tym poprawianiem urody. Tak się przez Was zaczęłam sama nad sobą zastanawiać no i byłoby może parę rzeczy do poprawienia, ale nieeee! Ja bym miała za dużego stracha, ze cos nie wyjdzie tak jak powinno, że się jakieś komplikacje wdają. Jestem zbyt duzym tchórzem na takie rzeczy:-D
Co do martwych zębów, też mam chyba jednego takiego. Trochę sobie zmienił barwę.:-DAle on jest tak daleko, że nawet jak się wyszczerzam od ucha do ucha, to nic nie widać:-D Tak więc luz, nie ma się czym przejmować:-D

Lelek na pewno wszystko będzie dobrze:-) Jakby co trzymam kciuki:-)

Witam kobitki,

wczoraj po tym piwku to takiego powera dostałam że za prasowanie się wzięłam :-D
Ja bym poszła na odsysanie tłuszczu , bo widzę że nawet na diecie cud czyli Dukana , nie daję rady wytrzymać, a jak teraz sezon na świeże warzywa i owoce się zaczyna to nie ma w ogóle szans na tę dietę:-)
Zęby - hmmmm , byłam u dentysty 2 razy w życiu, jestem z tych co póki nie boli to nie idę:tak:
Włosy - właśnie miesiąc temu obcięłam:-p a kolor mi pasuje i nigdy nie farbowałam :-)
Lelek - będzie dobrze, napisz wieczorkiem co i jak u Miłoszka
dana - a Ty co tak wcześnie wstajesz ?:-D
ja idę się zbierać do pracy, pogoda jest do niczego ale jakoś trzeba do poniedziałku dotrwać, podobno w poniedziałek będzie lepiej.

Dzień dobry :)
Co raz bliżej weekendu,tak się cieszę.
Czekam na @,witaminki wciąż biorę,urlop za pasem więc będziemy działać,jak się uda to super a jak nie to będziemy tak długo próbować aż w końcu się uda!

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry