Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nieładnie

Ja bym sobie odessała tłuszcz, ale że wiem jak to wygląda "od kuchni" to no way - tak samo z kazdą inną operacją itp. ;-) Mam operacjo-fobie
Noo, chyba ze po drugiej stronie skalpela ;-) No i zęby - nosiłam kiedyś aparat, ale chętnie bym znów zalożyła, bo mi sie dalej nie podobają zęby - a wszyscy w koło mówią, że mam jakąś manię, bo ząbki równe ;-) Może i mam manię, ale wiem co widzę w lustrze 

Ja też słyszałam, ze takie martwe zmieniają kolor - też mam jedną szóstkę martwą, ale na razie koloru nie zmienia - ale inna sprawa jak bym miała na przedzie cos to pewnie też bym sobie zafundowała jakiegoś szałowego implanta
A co do włosów - moja kuzynka ostatnio sprzedała swoje - oj ma bestia baaaardzo gęste i grube. Jak sprzedawała (długość około 60cm) to Jej zapłacili 800zł - a może teraz Ty na nie trafisz ;-)

Ale on jest tak daleko, że nawet jak się wyszczerzam od ucha do ucha, to nic nie widać
Tak więc luz, nie ma się czym przejmować

a kolor mi pasuje i nigdy nie farbowałam :-)