reklama

Mamusie w 2012

czesc czwartkowo:-D

no Agnieszka, tak trzymac, ale najlepiej jak za pierwszym razem pojdzie ok:-)

Anastazja, wiesz to nie dieta cud, takiej nie ma. Z tego co kojarze to zielenine mozna jesc tam co jakis czas. Myslisz, ze jest sens sie diecic jak chce sie zajsc w ciaze?

Lelcia, mam nadzieje, ze wraz z wizyta zaczna sie powoli konczyc Wasze problemy:tak: kciuki trzymam, oczywiscie:-D

piwo z sokiem to nie piwo:-p to jego bezczeszczenie:-p:-p:-p:-p

lazurowe
, ja osobiscie opcjonuje za akrylami, bo lubie zdobienia, ale fakt jak wzorki i wtopienia to tylko zelki, ale ja zawsze na tipsie sobie robie;-)
slyszalam, ze jak stomatolog schrzani trucie zeba, to martwy wtedy ciemniejszy sie zrobi, nie wiem czy to prawda. Badz co badz moj maz ma ciemnego faktycznie, a ja mimo jednego kanalu mam normalny kolor.
i co do wlosow, ogladalam program podobny jak kaamaa, tylko, ze innej produkcji i faktycznie bylo wspomniane, ze wlosy rosjanek sa the best.

i odnosnie wlosow to wlasnie sobie wczoraj farbowalam, mial mi to zrobic maz, ale on zawsze sie wykreca i mnie wkurza, wiec sobie zrobilam sama. Bo w ogole dokladnie tak jest, ze ja nie znosze gdy ktos cos przy mnie robi, tak jak nie znosze lekarzy (bez kitu, bylam znieczulona, a i tak chcialam zwiac az mnie pielegniarki trzymaly ostatnio:-p) tak samo nie znosze fryzjerow, kosmetyczek i wszystkich tych co by mogli cos przy mnie robic:-p:sorry2: jedyne na co poszlam, to na laser, bo ja jestem po wandalach i kozakach:-p:-p:-D:-D

reklama
oj livastrid , chyba się opłaca zrzucić przez te 2-3 mies nawet te 5 kg ( oj jakby było dobrze:-)) poza tym to że udawało się tak łatwo poprzednimi razy nie znaczy że teraz też będzie ciąża jak na zawołanie :-)
Ale chyba po prostu zacznę jeść mało ale często i ciasta odstawię ..... po świętach :-D:-D:-D

czy ja wiem, juz lepiej nie przytyc tyle w ciazy (no chyba, ze ma sie zatrucie, ale to inna bajka) i najlepiej to cukier odstawic wlasnie:-pdrakonskie diety przed zajsciem w ciaze nie sa wskazane, chyba czemu nie musze mowic. Pamietam, jak odstawilam cukier te no z 16 lat temu to waga od razu w dol poszla znaczaco i teraz jak zjem slodkie to hops od razu w gore a jak nie jem to znow drastycznie spada

ja po spacerze i wypoczynku na swiezym powietrzu
musze jakies male porzadki uskutecznic w domu

jak skończyć sprzątać u siebie to możesz do mnie wpaść:-D
U nas dzisiaj wieje tak że łeb urywa :-(:tak:

Jak tu nie zjeść kawałek ciasta teściowej jak jest takie pyszne :happy2:

jasne, nie lubie sprzatac:-p a niestety mam prosiaka w domu a drugi rosnie:baffled:

no to jest kwestia wyboru- zjesc albo sie odchudzic ja juz dzis zdazylam zjesc dwie paczki delicji, ale sniadania nie jadlam:sorry2:

Ja też nie lubię , ale za to lubię bałaganić - mój mąż to potwierdzi :-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla Twojej myszy z okazji skończenia 7 mies , pewnie dlatego zjadłaś tyle delicji , ciekawe czy myszy dałaś:-p:-p:confused:

Wszystkiego najlepszego dla Twojej myszy z okazji skończenia 7 mies , pewnie dlatego zjadłaś tyle delicji , ciekawe czy myszy dałaś:-p:-p:confused:

ja tez jestem balaganiarz, ale lubie jak jakos wyglada i wkurza mnie gdy mi maz balagani:dry:

a dzieki:-), nie na delicje mialam okropna ochote juz wczoraj za mna chodzily no i poszlam dzis do sklepu pare kilometrow specjalnie po nie. Mysza oczywiscie nie dostala, za to nakarmilam ja przepyszna papka ziemniaczano-brokulowa:-D ble:-D

ziemniaczki i brokuł to Ja lubię, ale wiem jak smakują te papki dla dzieci , bleeeem
Ja nie miałam pomysłu na obiadokolacje , to poszłam i kupiłam gołąbki - 11 pln za 3 szt.!!!!! następnym razem jednak sama będę robić. A teraz głodna jestem i zapijam głód sokiem :)

no troche kosztuja:baffled:

sama bym zjadla golabki:rolleyes: zabieram sie za nie od jakiegos czasu i tak jakos mi nie po drodze do ich zrobienia. Moze jak nabiore checi i @ nie przyjdzie to zrobie w weekend;-) poki co katuje mojego chlopa dorszem juz od jakiegos czasu:-D

reklama
Czesc kobitki :-)
U mnie dzis tez wieje strasznie. Pootwieralam okna, a tu przeciag taki, az sie pozamykaly same :dry:
Moj fryzjer dzwonil, ze nie znalazl u nas w miescie kreconych wloskow :-( Teraz ma patrzec w necie i zadzwoni do mnie wieczorem. A jak nie to zrobie proste i on mi w salonie zrobi potem trwala. No i beda krecone :-)
Dzis rano pytalam Borysa kiedy jedziemy na kolejne zakupy, bo 17.04 juz niedlugo :-D Kurcze, im blizej wyjazdu tym bardziej sie ekscytuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry