Kamiśka :)
Fanka BB :)
hej TrinaPewnie, w koopie raźniej
;-)
W koopie siła!
Trina witamy ponownie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej TrinaPewnie, w koopie raźniej
;-)
no ale trudno.
A maz swietny byl, naprawde
&&&&&& za II 
Perfumy Giorgio Armani dla Borysa, a dla mnie Bulgari Amethyst :-)
Ale spoko, karte kredytowa juz schowalam, zeby mnie nie korcilo
Przyszlam zyczyc wam dobrej nocki i wylaczam lapka. Szybki prysznic i do lozia
Zatem spijcie slodko :* BAJ
to dziś???
teraz ogranicza sie to do przeciętnie jednej choroby w miesiącu. A że Maciek to prawie pewniak do diagnzy ADHD w późniejszym wieku + przeżywa uroczy okres buntu dwulatka, mam urwanie głowy.
mala mi czkala min 3 razy w ciagu dnia i mnie to zawsze rozbawialo. Generalnie mialam troche ciezko w ciazy - dieta, ciagla grozba roznych powiklan, wiec w sumie jako tako nie posiadam milych wspomnien.
zakupy internetowe sa jeszcze bardziej niebezpieczne niz te tradycyjne
a warunki w roznych szpitalach sa rozne, to tak jak z porodowkami;-)Maz zorientowany w kobiecym cyklu
I co testujesz
ADHD mowisz, zapewne to tylko bardzo zywe dziecko, osobiscie spotkalam sie z wieloma dziecmi/nastolatkami u ktorych wstepnie stwierdzono ADHD i szczerze powiem, ze tak naprawde malo jest klasycznych przypadkow. Jakby ktos w przeszlosci postawil mi taka diagnoze -bo bylam naprawde potwornym dzieckiem- to bym mu teraz osobiscie zabrala papiery. 

Musze sobie kupic doladowanie i podzwonic w kilka miejsc. Moze wezme tez Elvisa ze soba. U nas dzis sloneczko swieci od rana. Duzo lepiej jest niz wczoraj, az chce sie wyjsc z domku :-) Aaaa, ten fryzjer z pierwszego salonu dzwonil, ze znalazl w necie sliczne krecone wloski dla mnie i ze jak zamowi teraz to w srode przyjda. To juz mu powiedzialam OK. No i poszlo. Wiec zakladac bedziemy w srode lub w czwartek
Troche sie cykam co z tego wyjdzie, ale spoko, jakos dam rade ;-) Lece. Milego dnia dziewuszki. Bede jak wroce ;-)
ja to zwalam na ciążę,kiedy to przeżywałam bardzo silny stres związany z chorobą mojej mamy. Podwyższony poziom kortyzolu zrobił swoje. Ale uparciuch to już jest po tatusiu ;-)
bo w domu już od pół roku nie spi w dzień.

wszystkiego naj :-) (wczoraj nie bylo mnie na bb)
nosze aparat
livastrid nie prawda, ze jak dentysta spiperzy sprawe to zab sciemnieje ;-) kazdy martwy kiedys sciemnieje. Moja dentystka jest w ogole za tym, zeby tylnich zebow nie leczyc kanalowo tylko od razu usuwac, bo za kilka lat i tak beda do usuniecia.
a wczoraj byla pierwsza wiosenna burza :-) potezna