reklama

Mamusie w 2012

reklama
jestescie stukniete jesli myslicie ze pamietam co przed chwila przeczytalam w tych 4 stronach Waszego bazgrolenia i Wam odpisze;-) a poza tym jestem padnieta i do swiata zywych wroce jutro;-)
Profesorek mily i fajny, powiedzial ze Miloszek na jego oko jest bardzo dobrze odzywionym i energicznym dzieckiem, no fakt za chudy jak na ten wzrost, i te badania ktore dotychczas robilismy to za mało zeby jednoznacznie zdiagnozowac alergie na gluten. Dlatego bedzie prosil kolege w klinice o jak najszybsze przyjecie Miloszka na oddzial zeby porobic mu konkretne badania i wtedy zobaczymy co jest faktyczna przyczyna. Do srody ma mi dac znac.
powiedzial ze pobyt do 3 dni ale dla matek nie ma łozek wiec trzeba zabrac jakas karimate czy lezanke! Średniowiecze!!!!! To nawet w naszej dziurowatej Zielonej Gorze mialam łozko:wściekła/y: no ale trudno.
Wogole od nocy brzydko kaszle ale doktor powiedzial ze osłuchowo czysty a gardelko robi sie lekko czerwone.

Dobra, napisze Wam czym mnie maz rozwalil i spadam do wyra.

Poszlismy do IKEI a pozniej do centrum handlowego i maz szedl na karuzele z malym a mnie sie pyta czy chce jeszcze gdzies isc, no to ja- ze do apteki po test ciazowy. A on do mnie z tekstem- a to nie poczekamy jeszcze ze 2 tygodnie???? Noz bida, dzis 29dc a ten sie takie rzeczy pyta:-D

uciekam

a i dziekuje za kciukasy!!!

trina witaj :) Mam nadzieje, ze szybko wam sie uda i bedziesz miala wymarzony balonik :-) &&&&&&&
Lelek fajnie, ze trafilas na milego lekarza. Mam nadzieje, ze wam pomoze szybko :tak: A maz swietny byl, naprawde :-D &&&&&& za II :tak:
Ja wlasnie zrobilam zakupy internetowe :-D Perfumy Giorgio Armani dla Borysa, a dla mnie Bulgari Amethyst :-)
Tak to jest jak siedze w chalupie i nie mam co robic :-D Ale spoko, karte kredytowa juz schowalam, zeby mnie nie korcilo :-D Przyszlam zyczyc wam dobrej nocki i wylaczam lapka. Szybki prysznic i do lozia :tak: Zatem spijcie slodko :* BAJ

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za powitanie :cool2:
Lazurowe - za balonikiem to nie tęsknię ;-) dopiero ostatnio udało mi się zrzucić to co mi po Maćku jeszcze zostało. Teraz zamierzam startować z niższej kategorii wagowej i nie utuczyć się już tak jak poprzednio,kiedy to ze 25 kg na plusie miałam :zawstydzona/y:
Lelek - powodzenia w testowaniu :tak: to dziś???

Ja siedzę w domku na zwolnieniu,bo młody chory. Niestety uroki żłobka, choć i takw tym roku lepiej niż w zeszłym, kiedy co 1-2 tyg był chory:wściekła/y:teraz ogranicza sie to do przeciętnie jednej choroby w miesiącu. A że Maciek to prawie pewniak do diagnzy ADHD w późniejszym wieku + przeżywa uroczy okres buntu dwulatka, mam urwanie głowy.

Cześć dziewczyny,
piszę, żebyście nie zapomniały o mnie i żebyście nie myślały, że ja zapomniałam o was :-) Ciągle marzę by zostać mamą w 2012 :-) Mam nadzieję wkrótce dostane okres i każdy kolejny cykl to poród w 2012 więc nie będę się już tak bardzo pilnować. Muszę jeszcze podjąć kilka ważnych życiowych decyzji i przekonać małżonka a potem do dzieła. A jak wam idzie?

Hej!
Wczoraj jakoś tak wyszło, że nie miałam głowy do napisania czegokolwiek:-( Jedynie co to nadrobiłam co Wy napisałyście. Dzisiaj mam luźniejszy dzień, to moge się poudzielać więcej:-)
Dziasiaj jest tak fatalna pogoda, takie wstrętne wiatrzysko, że jakbym nie musiała to by mnie siłą z domu nie wyciągnęli... Gdzie się podziało to fajne wiosenne słoneczko?

Trina- witaj!

Lelek - daj znać jak tam z testem. Trzymam kciuki za dwie kreseczki:-)

czesc babeczki

mnie najbardziej z calej ciazy brakuje czkawek dziecka:-D mala mi czkala min 3 razy w ciagu dnia i mnie to zawsze rozbawialo. Generalnie mialam troche ciezko w ciazy - dieta, ciagla grozba roznych powiklan, wiec w sumie jako tako nie posiadam milych wspomnien.

lazurowe
, dzieki sloneczko, ja akurat energetyzujacych pic nie moge, poszlam po prostu spac, dzis mi lepiej:tak: zakupy internetowe sa jeszcze bardziej niebezpieczne niz te tradycyjne:-p

Lelek, wazne, ze zaczna cos dzialac w kierunku Milosza, widzisz, nie potwierdzil tez na 100 % alergii, wiec szansa jest, ze dziecko jej nie ma. Moze ma taki urok po prostu, zobaczysz w przyszlosci co z tego wyniknie:tak:a warunki w roznych szpitalach sa rozne, to tak jak z porodowkami;-)Maz zorientowany w kobiecym cyklu:-D I co testujesz:-p

trina witam ponownie:tak:ADHD mowisz, zapewne to tylko bardzo zywe dziecko, osobiscie spotkalam sie z wieloma dziecmi/nastolatkami u ktorych wstepnie stwierdzono ADHD i szczerze powiem, ze tak naprawde malo jest klasycznych przypadkow. Jakby ktos w przeszlosci postawil mi taka diagnoze -bo bylam naprawde potwornym dzieckiem- to bym mu teraz osobiscie zabrala papiery.
Fakt, w zlobkach/przedszkolach dieci bardzo czesto choruja. Powodzenia w starankach!

Mama Stacha
, spoko spoko, nikt nie zapomnial o Tobie;-) ja osobiscie wyczekuje @

danao e wiatr jak wiatr, co to bedzie jak sniegiem walnie:-D

no i mialam cos napisac, ale zapomnialam, co, pewnie mi sie przypomni w ciagu dnia:tak:

trina, Mama Stacha, danao, livastrid witajcie kobitki :-)
Ja wlasnie sie ogarnelam i zamierzam wyjsc :tak: Musze sobie kupic doladowanie i podzwonic w kilka miejsc. Moze wezme tez Elvisa ze soba. U nas dzis sloneczko swieci od rana. Duzo lepiej jest niz wczoraj, az chce sie wyjsc z domku :-) Aaaa, ten fryzjer z pierwszego salonu dzwonil, ze znalazl w necie sliczne krecone wloski dla mnie i ze jak zamowi teraz to w srode przyjda. To juz mu powiedzialam OK. No i poszlo. Wiec zakladac bedziemy w srode lub w czwartek :tak: Troche sie cykam co z tego wyjdzie, ale spoko, jakos dam rade ;-) Lece. Milego dnia dziewuszki. Bede jak wroce ;-)

Lazurowe - moja koleżanka też przedłużała włosy, ale jejsię nie spodobało i praktycznie zaraz ściągnęła. Tobie życzę, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :tak:
Mama Stacha - to terazpewnie na córcie polujesz :-)
Livastrid - klasycznego ADHD to pewnie mieć nie będzie,ale problemy z koncentracją i wysoką potrzebę stymulacji to już ma :-D ja to zwalam na ciążę,kiedy to przeżywałam bardzo silny stres związany z chorobą mojej mamy. Podwyższony poziom kortyzolu zrobił swoje. Ale uparciuch to już jest po tatusiu ;-)
Danao - pogoda faktycznie paskudna i to wiatrzysko...

Młody jeść nie chce. Od rana wciągnął tylko teraz trochę zupki. No ale kuchnia domowa mu nie odpowiada. Za to w żłobku problemów z jedzeniem i spaniem nie ma :dry: bo w domu już od pół roku nie spi w dzień.
My zaraz wybywamy do mojej koleżanki, także do wieczorka :cool2:

PS. Sorki za brak spacji, ale młody majstrował przy klawiaturze (czytaj wyrywał klawisze) i teraz czasami nie wchodzi

reklama
czesc kobietki :-)
witamy nowa przyszla mamusie 2012 :-)
mama stacha, ja o Tobie pamietam non stop, bo starania zaczynamy mniej wiecej w tym samym czasie :-p
Livastrid spoznione zyczonka dla myszy :-D wszystkiego naj :-) (wczoraj nie bylo mnie na bb)
Co do poprawiania urody, to ja tez poprawiam juz ponad dwa lata :wściekła/y: nosze aparat :-D livastrid nie prawda, ze jak dentysta spiperzy sprawe to zab sciemnieje ;-) kazdy martwy kiedys sciemnieje. Moja dentystka jest w ogole za tym, zeby tylnich zebow nie leczyc kanalowo tylko od razu usuwac, bo za kilka lat i tak beda do usuniecia.
Lelek i jak z tym testem??
Ja dzis pol nocy nie spalam, bo mam tak zatkany nos :-( dramat
U mnie wychodzi sloneczko, ale zimno jest :baffled: a wczoraj byla pierwsza wiosenna burza :-) potezna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry