reklama

Mamusie w 2012

czesc dziewczyny

lelek
- no i jak ten test ?
trina - witaj , kiedy zaczynacie starania, bo nie doczytałam :-)
maron - a Ty dzisiaj masz wolne ?

U nas pogoda jest paskudna , szaro , wieje tak że łeb urywa już nie mówiąc o jakiejś fryzurze na głowie:angry:

reklama
anastazja, tak :-) dzis wolne :-) pozniej na zakupy musimy wyskoczyc, do tesciow, na solarke moze bym sie przeszla ( o znow poprawianie urody :-p )
Dziewczyny co jest najlepsze z lekow na katar??? bo ja chyba nigdy nie mialam takiego kataru jak teraz

my się chyba jutro wybierzemy na zakupy , wydrukowałam ten kuponik polecony przez Ciebie :tak:
a na katar zawsze kupuje krople xylometazolin ( czy jakoś tak to się pisze ) , takie niebieskie chyba VP tam jeszcze pisze , są bardzo tanie a mi pomagają szybko:tak:

dzieki :-) zapisalam :-)
musze jechac do apteki po ten lek i folik, bo mi sie juz skonczyl wczoraj ;-) juz czwarty miesiac bede brala ;-)a jak to mowilyscie kiedys?? ze kwas foliowy jest tanszy niz folik??

Ja sobie kupiłam kwas foliowy , coś ok 10 zł kosztował, od grudnia albo stycznia biorę ( prawie codziennie , czasami nie pamiętam ) i jeszcze mam bardzo dużo , jak będę w domu to zobaczę co to za firma, a folik za 20 tabletek ok 5 zł kosztuje jeśli dobrze kojarzę.

A na katar taki domowy sposób, nie wszystkim odpowiada, ja też rzadko stosuję: wyciskasz sok z cebuli , wacik moczysz w tym soku i do uszu wkładasz na noc. Świerdzi okropnie , ale jak mam mega katar to tylko tym się ratuje :)

ojj nie, domowe sposoby na katar odpadaja, nic mi nie pomaga.
No ja placilam za folik za 90 tabl. ok 16 zl a kwas foliowy podobno duzo tanszy, zapytam dzis w aptece :-)

znowu nie pamietam co mialam napisac

a u mnie tez wieje, samoloty jak podchoda to tancza normalnie, z kopenhagi nie przylatuja samoloty do mnie w ogole, a promy odwolane dzisiaj

nawet smietnik na papiery mi odfrunal:-p

kiedys na katar uzywalam jakas masc na mentolu na bole miesni:-p to jedyne co mi pomagalo:-p:-p:-p

a maron, jezeli ona jest za usuwaniem zebow w ogole to wiesz co:-p ta i kasowac za wstawienie implantow pewnie, bo leczyc sie nie chce. Moi rodzice maja 15-20 letnie zeby leczone kanalowo i sie trzymaja. Nie powinno sie wyrywac zebow nawet tylnich, bo ich brak zmienia sile nacisku w szczece juz nie mowie o przesuwajacych sie zebach.

Ostatnia edycja:
Ja pitole no nie jest mi dane spokojnie z Wami popisac, mam gosci

test negatyw
649rozpacz.gif
649rozpacz.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry