Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) W dodatku pięknie świeci słoneczko i jest ciepło, tylko ten wiatr- straszny! Normalnie jak szłam to myślałam, że mi głowę urwie...
. U mnie już chyba po dniach płodnych, terminowo tak wynika i śluzu zdecydowanie mniej, no i ochota na dunga dunga jakby mniejsza. Ale przez ostatni tydszień za to sobie poszaleliśmy.
Mam nadzieję, że coś z tego będzie. Ale nie nastawiam się specjalnie. Podobno im bardziej się chce i myśli- tym trudniej zajść w ciążę- ale ciężko tak nie myśleć.

A ja nawet nie wiem czy mogę zajść w ciążę i czy mój mąż jest w stanie mnie zapłodnić...:-
na razie próbujemy na spokojnie, ale jak przez parę najbliższych miesięcy nie wyjdzie to będziemy musieli się przebadać- oby to nie było konieczne!

Chyba, ze tez nie pijecie takich specyfikow ;-)
Katuje je sprayem na objetosc kazdego dnia jak rano modeluje
Znalazlam jeszcze jeden salon fryzjerski. Jutro pojade tam
Jak narazie dzwonilam i fryzjerka mowi, ze to oni zamawiaja wloski jakie ja chce i za 2 dni juz sa :-)A nie jak tamten salon, ze ja sama musze tych wlosow szukac. Jutro cos wiecej bede wiedziec 

czasami łapie się na tym że non stop coś podnoszę z podłogi, chowam itp.
a ostatnimi czasy nawet na podwórko wyłazi w piaseczek postękać
na tym zadupiu jak tylko mocniej zawieje to od razu nie ma światła

, każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, jak to w życiu, ale ja tam zniosę wszystkie niedogodności, byle tylko mieć swoją dzidzi:-);-)

A potem się wściekam na siebie, ze pochłonęłam tabliczkę czekolady, no ale jak nie zjeśc takiej pysznej czekoladki??
I napewno tydzień z dunga dunga zaowocuje w fasolkę ;-);-)
zawsze razem to łatwiej. Zwłaszcza, że nie sądzę żeby takod razu się udało. W zeszłym roku nie żebyśmy specjalnie próbowali ale przestaliśmy uważać w zasadzie od kwietnia a zaszłam w ciążę dopiero w sierpniu.Niestety nic z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że tym razem się uda i młody będzie miał siostrzyczkę ;-)