reklama
F
Fleur
Gość
Hej dziewczynki.
Fleur trzymam kciuki!
wika8 przydałoby Ci się wyjść chociaż na kawe jak radzą dziewczyny.
A ja mam pytanie. Co się zabiera na pępkowe? Tzn chodzi mi o prezent. Robi się czy nie? Będę wdzięczna za info.
Już środa a weekend mam w planach pracowity (ale same przyjemności).
Fleur trzymam kciuki!
wika8 przydałoby Ci się wyjść chociaż na kawe jak radzą dziewczyny.
A ja mam pytanie. Co się zabiera na pępkowe? Tzn chodzi mi o prezent. Robi się czy nie? Będę wdzięczna za info.
Już środa a weekend mam w planach pracowity (ale same przyjemności).
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam was dziewczyny
Życzę wam miłego dnia
U mnie wszystko ok.
Ciągle praca,dom,rodzinka i tak jakoś czasu na bb mało...ale nie zapomniałam o was
)
Życzę wam miłego dnia
U mnie wszystko ok.
Ciągle praca,dom,rodzinka i tak jakoś czasu na bb mało...ale nie zapomniałam o was
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Cześć dziewczynki:-)
Dzięki za rady odnoście wyjścia.:-) Kawa to i owszem zdarza się z koleżankami, ale to z Igorkiem, bo one wszystkie też dzieciate
My mieszkamy razem z rodzicami więc jest z kim zostawić dziecko, ale to i tak na krótko, bo Igor je tak mniej więcej co 3h, więc dużo przez ten czas nie załatwię. A mleka modyfikowanego nie chce pić, żeby ewentualnie mu podać podczas mojej obecności
A swojego znowu tyle nie ściągnę, żeby mu podać.
KrolowaFal- do nas jak przychodzili na pępkowe, to przede wszystkim ciuszki, zabawki dla Małego, ale też dostaliśmy np.kilka paczek pampersów, czy np. karnet na basen dla Igorka.
Agatka- ja mieszkam w małej miejscowości k. Radomska (na trasie między Piotrkowem Tryb. a Częstochową)
Dzięki za rady odnoście wyjścia.:-) Kawa to i owszem zdarza się z koleżankami, ale to z Igorkiem, bo one wszystkie też dzieciate

KrolowaFal- do nas jak przychodzili na pępkowe, to przede wszystkim ciuszki, zabawki dla Małego, ale też dostaliśmy np.kilka paczek pampersów, czy np. karnet na basen dla Igorka.
Agatka- ja mieszkam w małej miejscowości k. Radomska (na trasie między Piotrkowem Tryb. a Częstochową)
Cześć dziewczyny, jak wam dzień mija? Ja jestem strasznie zmęczona dopiero wróciłam z pracy i mam plany iść na basen, ale nie wiem czy mi się chce;p
Wika8- ehh szkoda to trochę daleko ode mnie, bo ja bym się chętnie zajęła dzidzią
Wika8- ehh szkoda to trochę daleko ode mnie, bo ja bym się chętnie zajęła dzidzią
aga29
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
dawno nie zagladalam, ale mam gosci i piekna pogode, wiec siedzimy na zewnatrz:-).
Juz nie moge sie doczekac weekendu, bo jakos tak strasznie zmeczona jestem i nic mi sie kompletnie nie chce. Ostatnio ogladalismy domek, ktory ewentualnie chcielibysmy kupic, ale ogrodek byl moim zdaniem za maly, wiec bedziemy szukac dalej.
dawno nie zagladalam, ale mam gosci i piekna pogode, wiec siedzimy na zewnatrz:-).
Juz nie moge sie doczekac weekendu, bo jakos tak strasznie zmeczona jestem i nic mi sie kompletnie nie chce. Ostatnio ogladalismy domek, ktory ewentualnie chcielibysmy kupic, ale ogrodek byl moim zdaniem za maly, wiec bedziemy szukac dalej.

reklama
aga29- Ja też nie mogę się doczekać weekendu, podobno będą upały :-):-):-):-) W prawdzie jadę do babci, ale na pewno zdążę się poopalać u siebie na tarasie:-)
wika8-fakt trochę za daleko, ale nic straconego zapraszam na wizytę do Warszawy, bardzo chętnie się zajmę smykiem
Dziewczyny zakochałam się w motorze, mój brat kupił sobie nowy i zawsze się strasznie bałam motorów, ale dziś z nim trochę jeździłam i strasznie mi się podobało!!!Ekstra naprawdę!
Lecę spać,bo rano do pracy
dobrej nocki dziewczyny

wika8-fakt trochę za daleko, ale nic straconego zapraszam na wizytę do Warszawy, bardzo chętnie się zajmę smykiem

Dziewczyny zakochałam się w motorze, mój brat kupił sobie nowy i zawsze się strasznie bałam motorów, ale dziś z nim trochę jeździłam i strasznie mi się podobało!!!Ekstra naprawdę!
Lecę spać,bo rano do pracy

Podziel się: