reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Tak Fleur , Igorek z dnia na dzień zaskakuje mnie czymś nowym :tak: I to jest super :-):-):-) Ale od czasu do czasu jakaś odskocznia od obowiązków dnia codziennego przydałaby się. :tak:

reklama
Mama05 dziekuje :tak:
Wika a nie masz jakiejs babci pod bokiem tzn zostawic Igorka na pare godz a sam pojsc sie zrelaksowac chociazby na kawke ? zawsze to jakas odskocznia od dnia codziennego :tak:
Dobrej nocy babeczki

Hej dziewczynki.

Fleur trzymam kciuki!

wika8 przydałoby Ci się wyjść chociaż na kawe jak radzą dziewczyny.

A ja mam pytanie. Co się zabiera na pępkowe? Tzn chodzi mi o prezent. Robi się czy nie? Będę wdzięczna za info.

Już środa a weekend mam w planach pracowity (ale same przyjemności).

Cześć dziewczynki:-)
Dzięki za rady odnoście wyjścia.:-) Kawa to i owszem zdarza się z koleżankami, ale to z Igorkiem, bo one wszystkie też dzieciate :-D:-D My mieszkamy razem z rodzicami więc jest z kim zostawić dziecko, ale to i tak na krótko, bo Igor je tak mniej więcej co 3h, więc dużo przez ten czas nie załatwię. A mleka modyfikowanego nie chce pić, żeby ewentualnie mu podać podczas mojej obecności :no: A swojego znowu tyle nie ściągnę, żeby mu podać.
KrolowaFal- do nas jak przychodzili na pępkowe, to przede wszystkim ciuszki, zabawki dla Małego, ale też dostaliśmy np.kilka paczek pampersów, czy np. karnet na basen dla Igorka.
Agatka- ja mieszkam w małej miejscowości k. Radomska (na trasie między Piotrkowem Tryb. a Częstochową)

Cześć dziewczyny, jak wam dzień mija? Ja jestem strasznie zmęczona dopiero wróciłam z pracy i mam plany iść na basen, ale nie wiem czy mi się chce;p

Wika8- ehh szkoda to trochę daleko ode mnie, bo ja bym się chętnie zajęła dzidzią:)

Czesc dziewczyny,
dawno nie zagladalam, ale mam gosci i piekna pogode, wiec siedzimy na zewnatrz:-).
Juz nie moge sie doczekac weekendu, bo jakos tak strasznie zmeczona jestem i nic mi sie kompletnie nie chce. Ostatnio ogladalismy domek, ktory ewentualnie chcielibysmy kupic, ale ogrodek byl moim zdaniem za maly, wiec bedziemy szukac dalej. :tak:

Agatka- no troszkę daleko. Ode mnie do Warszawy jest jakieś 200 km!!! Ale dzięki za propozycję.:-) Może kiedyś przy jakiejś wizycie w stolicy podrzucę Ci Igorka do popilnowania :-)

reklama
aga29- Ja też nie mogę się doczekać weekendu, podobno będą upały :-):-):-):-) W prawdzie jadę do babci, ale na pewno zdążę się poopalać u siebie na tarasie:-)
wika8-fakt trochę za daleko, ale nic straconego zapraszam na wizytę do Warszawy, bardzo chętnie się zajmę smykiem:tak:

Dziewczyny zakochałam się w motorze, mój brat kupił sobie nowy i zawsze się strasznie bałam motorów, ale dziś z nim trochę jeździłam i strasznie mi się podobało!!!Ekstra naprawdę!
Lecę spać,bo rano do pracy:wściekła/y: dobrej nocki dziewczyny:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Do góry