reklama
Witam :-) Dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, ze tak we mnie wierzycie, no i w moja fasolinke :-) Dziekuje wam bardzo moje kochane 
kwiatuszekq no to dawaj klapsa, juz smaruje doopke cebula
zjola a jak tam u Ciebie slonko? Gdzie Ty sie podziewasz?
trina mysle, ze ta niania mogla miec racje co do tego odpieluchowywania
Ciesze sie, ze Twoj synus juz taki dorosly ;-)
Bunny juz jestem spokojna, czekam do jutra
Znow od rana podbrzusze mnie boli momentami... Teraz zbieram sie na sniadanko na swiezym powietrzu
Aaa, dzwonilam zapisac sie na paznokietki. W piatek mam wizyte i takie sobie strzele :-)
![g80[1].jpg g80[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/182/182224-51d0f69a814771df35e5998ff1aedf99.jpg)

kwiatuszekq no to dawaj klapsa, juz smaruje doopke cebula

zjola a jak tam u Ciebie slonko? Gdzie Ty sie podziewasz?

trina mysle, ze ta niania mogla miec racje co do tego odpieluchowywania

Bunny juz jestem spokojna, czekam do jutra

Znow od rana podbrzusze mnie boli momentami... Teraz zbieram sie na sniadanko na swiezym powietrzu

![g80[1].jpg g80[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/182/182224-51d0f69a814771df35e5998ff1aedf99.jpg)
Witam,
Doczekałam się... dzisiaj moja pierwsza upragniona wizyta u gina o 18.45. Zobacze nasze maleństwo :-)
Ale mam stresa, szef jak tylko wszedł poprosił i rachunek wyników i koszty jakie mamy miesięcznie, rozliczenie kont itd... teraz siedzi z drugim prezesem i gadają a ja mam stresa jak nic... czy będą mieć jakieś ale czy nie... No i jak tu sie nie stresować... jak ja juz sie boje mojej rozmowy z nimi na temat ciąży... A właśnie doradźcie mi. jeden szef wyjeżdża 1 lipca na urlop nie będzie go 1,5 miesiąca to mam iść do nich np 30 czerwca pogadać i poinformować jak będą oboje czy później...i pogadać ino z tym jednym....??
Lazurek - trzymam kciuki i czekam na wieści z testowanka:-)
wracam do pracy, odwiedzę was potem
Doczekałam się... dzisiaj moja pierwsza upragniona wizyta u gina o 18.45. Zobacze nasze maleństwo :-)
Ale mam stresa, szef jak tylko wszedł poprosił i rachunek wyników i koszty jakie mamy miesięcznie, rozliczenie kont itd... teraz siedzi z drugim prezesem i gadają a ja mam stresa jak nic... czy będą mieć jakieś ale czy nie... No i jak tu sie nie stresować... jak ja juz sie boje mojej rozmowy z nimi na temat ciąży... A właśnie doradźcie mi. jeden szef wyjeżdża 1 lipca na urlop nie będzie go 1,5 miesiąca to mam iść do nich np 30 czerwca pogadać i poinformować jak będą oboje czy później...i pogadać ino z tym jednym....??
Lazurek - trzymam kciuki i czekam na wieści z testowanka:-)
wracam do pracy, odwiedzę was potem
Mmona - myślę, że lepiej porozmawiać z obydwoma, żeby żaden nie czuł się pominięty. Ale nie musisz się spieszyć. Ja tam nie wiem czy bym nie poczekała jeszcze te 1,5 miesiąca. W końcu nie każda z nas wie od razu o ciąży. Zawsze możesz powiedzieć, że potwierdziłaś ciążę w lipcu a potem czekałaś na powrót szefa z urlopu. Może teraz lepiej nie dokładać im problemów (bo dla pracodawcy to problem) a zwolnić Cię teraz nie mogą (chociaż jeszcze o tym nie wiedzą). Ale tak naprawdę to musisz sama zdecydować, bo znasz swoich szefów a ja nie.
Wrocilam juz ze sniadanka :-) Nie ma to jak jesc na swiezym powietrzu 
zjola szlag z ta wredna @!!!
Musisz teraz uswiadomic M, ze dni plodne sie zblizaja i ze znow jest szansa, zeby sie nie zalamywal
Na pewno bedzie mu sie podobal okres staranek
:-)
mmona ja to nie wiem co Ci doradzic
Ale fakt, najlepiej znasz swoich szefow, sama wiesz czy tamten by sie obrazil, ze go pominelas czy nie ;-) Czekamy na relacje po wizycie u gina :-)
Gdzie reszta babek? Hmm???
Wylazic z krzakow, szaf i gdzie sie tam jeszcze pochowalyscie 

zjola szlag z ta wredna @!!!

mmona ja to nie wiem co Ci doradzic

Gdzie reszta babek? Hmm???

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
lazurko ladne bym ci wkleila moje ale z tel widac niewyraznie
dzis rano taki bol jak na @ ale polecial tylko sluz duzoo:-)
dzis rano taki bol jak na @ ale polecial tylko sluz duzoo:-)
kwiatuszekq20
mysle ze nie predzej chyba jak w wtorek za tydz ale ja zawsze mam sluz tylko ten bol taki
reklama
kwiatuszekq20
wiesz kochana jak bym chciala moglabym dostrzec u siebie duzo objawow np oststnio mialam taka mocna zgage i mi sie cofalo az ,zaparcia mam tez i obolale lekko piersi ale to podejrzewam od lutki wiec musze czekad do konca cyklu bo ja to zawsze mam ksiazkowe wykresy
Podziel się: