reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam :-) Dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, ze tak we mnie wierzycie, no i w moja fasolinke :-) Dziekuje wam bardzo moje kochane :tak:
kwiatuszekq no to dawaj klapsa, juz smaruje doopke cebula :-D
zjola a jak tam u Ciebie slonko? Gdzie Ty sie podziewasz? :confused:
trina mysle, ze ta niania mogla miec racje co do tego odpieluchowywania :tak: Ciesze sie, ze Twoj synus juz taki dorosly ;-)
Bunny juz jestem spokojna, czekam do jutra :tak:

Znow od rana podbrzusze mnie boli momentami... Teraz zbieram sie na sniadanko na swiezym powietrzu :tak: Aaa, dzwonilam zapisac sie na paznokietki. W piatek mam wizyte i takie sobie strzele :-)

g80[1].jpg

Lazurku - u mnie po staremu a nawet gorzej, niestety. @ przylazła a mój M jakiś markotny się zrobił i prawie ze sobą nie rozmawiamy :( Jakieś takie ciężkie dni nastały. Ale za ciebie nieustająco trzymam kciuki &&&

Witam,

Doczekałam się... dzisiaj moja pierwsza upragniona wizyta u gina o 18.45. Zobacze nasze maleństwo :-)

Ale mam stresa, szef jak tylko wszedł poprosił i rachunek wyników i koszty jakie mamy miesięcznie, rozliczenie kont itd... teraz siedzi z drugim prezesem i gadają a ja mam stresa jak nic... czy będą mieć jakieś ale czy nie... No i jak tu sie nie stresować... jak ja juz sie boje mojej rozmowy z nimi na temat ciąży... A właśnie doradźcie mi. jeden szef wyjeżdża 1 lipca na urlop nie będzie go 1,5 miesiąca to mam iść do nich np 30 czerwca pogadać i poinformować jak będą oboje czy później...i pogadać ino z tym jednym....??

Lazurek - trzymam kciuki i czekam na wieści z testowanka:-)

wracam do pracy, odwiedzę was potem

Mmona - myślę, że lepiej porozmawiać z obydwoma, żeby żaden nie czuł się pominięty. Ale nie musisz się spieszyć. Ja tam nie wiem czy bym nie poczekała jeszcze te 1,5 miesiąca. W końcu nie każda z nas wie od razu o ciąży. Zawsze możesz powiedzieć, że potwierdziłaś ciążę w lipcu a potem czekałaś na powrót szefa z urlopu. Może teraz lepiej nie dokładać im problemów (bo dla pracodawcy to problem) a zwolnić Cię teraz nie mogą (chociaż jeszcze o tym nie wiedzą). Ale tak naprawdę to musisz sama zdecydować, bo znasz swoich szefów a ja nie.

Wrocilam juz ze sniadanka :-) Nie ma to jak jesc na swiezym powietrzu :tak:
zjola szlag z ta wredna @!!! :no: Musisz teraz uswiadomic M, ze dni plodne sie zblizaja i ze znow jest szansa, zeby sie nie zalamywal :tak: Na pewno bedzie mu sie podobal okres staranek :tak::-)
mmona ja to nie wiem co Ci doradzic :sorry2: Ale fakt, najlepiej znasz swoich szefow, sama wiesz czy tamten by sie obrazil, ze go pominelas czy nie ;-) Czekamy na relacje po wizycie u gina :-)

Gdzie reszta babek? Hmm??? :eek: Wylazic z krzakow, szaf i gdzie sie tam jeszcze pochowalyscie :-D

kwiauszekq sluz???? No to super :-) Podobno jak blizej @ to sucho powinno byc, a jak sluz to... sama wiesz :-) Oby tak juz zostalo. A kiedy bys testowala?

reklama
wiesz kochana jak bym chciala moglabym dostrzec u siebie duzo objawow np oststnio mialam taka mocna zgage i mi sie cofalo az ,zaparcia mam tez i obolale lekko piersi ale to podejrzewam od lutki wiec musze czekad do konca cyklu bo ja to zawsze mam ksiazkowe wykresy:(

Do góry