reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Bunny - mój m synowi (albo raczej sobie :-p) kupił taki samochód na dzień dziecka. Młody umie sterować w przód i w tył, ale na boki nie umie skręcać. Ma ponad 2,5 roku.

reklama
Hej :)

jakoś sie wbić dzisiaj nie mogę. :no:
Igor mi właśnie usnął... :szok:podszedł do mnie, wyciągnął ręce, wiec go wzięlam na kolana a on przyłożył głowkę do mojego ramienia i w ciagu sekundy usnął.... ciekawe jaki będzie wieczor, jak on teraz ucina sobie drzemkę??:confused::confused:

Wczoraj po tej Ikei bylam wypompowana... mialam wejsc wieczorem na bb, ale usnęlam razem z Igorem. Kupilam troche rzeczy, a kasy poszlo tyle ze szok:szok::szok:

maron gartuluję pierwszego ciążowego pawia:-D:-D

zjola a kysz z @@@@! Następny miesiąc będzie nasz :)) (ja zamierzam w lipcu zajść w ciąże :))

Lazurowe && za jutrzejszego sikacza :))

mmona powodzenia na wizycie. A co do szefów to ja bym poczekała z powiadomieneim ich o ciąży.

Kwiatuszek && za Twój wtorkowy test :)

maron ooj to sie zaczynaja juz konkretne objawy ciazowe :-D
trina siemka :-) Jak sie czujesz slonko?
calogera trzymaj, trzymaj i nie puszczaj :-)
wika tak to juz jest, ze niewiele sie kupi, a przy kasie doznajemy szoku jak mamy tyle szmalu zaplacic :-D

Ciekawe jak tam Lelek i Miloszek. Czy juz im przeszlo... hmm...

lazurek testuj jutro najwczesniej jak sie da :-) ja jade na 8.15 na badania to wejde wczesniej na bb :-D
wiecie co zjadlam dzis loda w czekoladzie z migdalami, paczke sezamkow, bounti, truskawki ( o dziwo polubilam truskawki!!:szok: ) arbuza, actimel i dalej za mna cos chodzi - oczywiscie to wszystko miedzy normalnymi posilkami :zawstydzona/y: i zeby dalej mnie nie kusilo zabralam sie za sprzatanie lazienki, lazienka wypucowana a mi znow wrocila chec przegyzienia czegos :-D

martolinka trzymaj mocno i nie puszczaj ;-):-)
maron nic sie nie przejmuj takimi zachciankami. W koncu w ciazy jestes, wszystko Ci wolno :tak::-)

Borys zrobi mi jutro grilla na moje wlasne zyczenie :tak: Torta bede miec owocowego z przewaga truskawek, tez na moje wlasne zyczenie :-D Jeszcze poprosze II na moje wlasne zyczenie :-D:-D:-D hihihi, ale mi odbija. Aaa, i tez sie zabralam za sprzatanie lazienki ;-)

Maron mega gratki o ile dobrze kojarzę to kiedyś pisałyśmy na clo...wspomagacze staraczek:)
Bunny to chyba będziemy testowały tego samego dnia bo ja też zamerzam 10zatestować o ile @ nie nadejdzie 8 :)
Lzurkowe mocnooo trzymam&&&&&&&&&&&& aż odciski mi się porobiły już:p

lazurek - jakoś się telepie :-) ja kurczę jutro będę poza moim biurem więc dopiero wieczorem zaglądne, ale trzymam kciukasy!!!
maron - ja wczoraj czułam że po prostu MUSZĘ zjeść tuńczyka w majonezie :sorry: a dziś teraz jak zrobiłam sobie 4(!) kanapeczki, tak się zdziwiłam, że nie ma ich tak szybko, nawet sprawdzałam czy pod stół nie spadły, serio, nie zanotowałam, kiedy je wszystkie wciągnęłam :zawstydzona/y:
wika - a co kupiłaś?
mam stresa bo odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć, chyba oszaleję przed jutrzejszym usg :eek:
w zeszły wtorek miałam bety ponad 21 tys a progesteronu 26,6 z groszami. Wczoraj po tygodniu beta ponad 57 tys, progesteron, 26,9 z groszami....
tak sobie wyliczyłam, że chyba powinnam tej bety mieć trochę więcej, jakieś 80 tys, żeby wszystko dobrze rosło... z drugiej strony doczytałam, że pow 6 tys nie rośnie już tak, że podwaja się co 2-3 czy nawet 4 dni i sama nie wiem co mam o tym myśleć. Swoją drogą wysoka w ogóle jakaś ta moja beta :confused: a progesteron też powinien urosnąć, a tu ledwo, ledwo...
Naprawdę nie wiem już co mam myśleć. Chyba nerwowo nie wytrzymam do jutra :szok:

Dzięki dziewczyny. Kupię ten samochód i ciastoline . A jeśli chodzi o malutka dzidzie to pomyslałam o zabawce taka ktora sie przyczepia w samochodzie do szyby ...

Tak sobie pomysłam że w piątek jak bedzie ładna pogoda to pojde do ośrodka zdrowia po receptę na mleko dla Patiego i od razu kupię 2 testy:p. Bede musiała je porządnie je schowac przed sobą bo na pewno nie wytrzymam:-D

reklama
Do góry