reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Hej 
jakoś sie wbić dzisiaj nie mogę.
Igor mi właśnie usnął...
podszedł do mnie, wyciągnął ręce, wiec go wzięlam na kolana a on przyłożył głowkę do mojego ramienia i w ciagu sekundy usnął.... ciekawe jaki będzie wieczor, jak on teraz ucina sobie drzemkę??

Wczoraj po tej Ikei bylam wypompowana... mialam wejsc wieczorem na bb, ale usnęlam razem z Igorem. Kupilam troche rzeczy, a kasy poszlo tyle ze szok

maron gartuluję pierwszego ciążowego pawia

zjola a kysz z @@@@! Następny miesiąc będzie nasz
) (ja zamierzam w lipcu zajść w ciąże
)
Lazurowe && za jutrzejszego sikacza
)
mmona powodzenia na wizycie. A co do szefów to ja bym poczekała z powiadomieneim ich o ciąży.
Kwiatuszek && za Twój wtorkowy test
jakoś sie wbić dzisiaj nie mogę.

Igor mi właśnie usnął...

Wczoraj po tej Ikei bylam wypompowana... mialam wejsc wieczorem na bb, ale usnęlam razem z Igorem. Kupilam troche rzeczy, a kasy poszlo tyle ze szok

maron gartuluję pierwszego ciążowego pawia

zjola a kysz z @@@@! Następny miesiąc będzie nasz
Lazurowe && za jutrzejszego sikacza
mmona powodzenia na wizycie. A co do szefów to ja bym poczekała z powiadomieneim ich o ciąży.
Kwiatuszek && za Twój wtorkowy test
maron ooj to sie zaczynaja juz konkretne objawy ciazowe 
trina siemka :-) Jak sie czujesz slonko?
calogera trzymaj, trzymaj i nie puszczaj :-)
wika tak to juz jest, ze niewiele sie kupi, a przy kasie doznajemy szoku jak mamy tyle szmalu zaplacic
Ciekawe jak tam Lelek i Miloszek. Czy juz im przeszlo... hmm...

trina siemka :-) Jak sie czujesz slonko?
calogera trzymaj, trzymaj i nie puszczaj :-)
wika tak to juz jest, ze niewiele sie kupi, a przy kasie doznajemy szoku jak mamy tyle szmalu zaplacic

Ciekawe jak tam Lelek i Miloszek. Czy juz im przeszlo... hmm...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie ,
Bunny kupiłabym dwulatkowi ciastoline ,albo klocki lego (kazde i w kazdej ilosci)
Lazurowe ja tez trzymam kciuki
Nie moge jakos dzis sie zebrac wiec wpadam tylko na chwile..
Bunny kupiłabym dwulatkowi ciastoline ,albo klocki lego (kazde i w kazdej ilosci)

Lazurowe ja tez trzymam kciuki

Nie moge jakos dzis sie zebrac wiec wpadam tylko na chwile..

lazurek testuj jutro najwczesniej jak sie da :-) ja jade na 8.15 na badania to wejde wczesniej na bb 
wiecie co zjadlam dzis loda w czekoladzie z migdalami, paczke sezamkow, bounti, truskawki ( o dziwo polubilam truskawki!!
) arbuza, actimel i dalej za mna cos chodzi - oczywiscie to wszystko miedzy normalnymi posilkami
i zeby dalej mnie nie kusilo zabralam sie za sprzatanie lazienki, lazienka wypucowana a mi znow wrocila chec przegyzienia czegos 

wiecie co zjadlam dzis loda w czekoladzie z migdalami, paczke sezamkow, bounti, truskawki ( o dziwo polubilam truskawki!!

martolinka trzymaj mocno i nie puszczaj ;-):-)
maron nic sie nie przejmuj takimi zachciankami. W koncu w ciazy jestes, wszystko Ci wolno
:-)
Borys zrobi mi jutro grilla na moje wlasne zyczenie
Torta bede miec owocowego z przewaga truskawek, tez na moje wlasne zyczenie
Jeszcze poprosze II na moje wlasne zyczenie 

hihihi, ale mi odbija. Aaa, i tez sie zabralam za sprzatanie lazienki ;-)
maron nic sie nie przejmuj takimi zachciankami. W koncu w ciazy jestes, wszystko Ci wolno

Borys zrobi mi jutro grilla na moje wlasne zyczenie

Maron mega gratki o ile dobrze kojarzę to kiedyś pisałyśmy na clo...wspomagacze staraczek
Bunny to chyba będziemy testowały tego samego dnia bo ja też zamerzam 10zatestować o ile @ nie nadejdzie 8
Lzurkowe mocnooo trzymam&&&&&&&&&&&& aż odciski mi się porobiły już
Bunny to chyba będziemy testowały tego samego dnia bo ja też zamerzam 10zatestować o ile @ nie nadejdzie 8
Lzurkowe mocnooo trzymam&&&&&&&&&&&& aż odciski mi się porobiły już
lazurek - jakoś się telepie :-) ja kurczę jutro będę poza moim biurem więc dopiero wieczorem zaglądne, ale trzymam kciukasy!!!
maron - ja wczoraj czułam że po prostu MUSZĘ zjeść tuńczyka w majonezie
a dziś teraz jak zrobiłam sobie 4(!) kanapeczki, tak się zdziwiłam, że nie ma ich tak szybko, nawet sprawdzałam czy pod stół nie spadły, serio, nie zanotowałam, kiedy je wszystkie wciągnęłam 
wika - a co kupiłaś?
mam stresa bo odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć, chyba oszaleję przed jutrzejszym usg
w zeszły wtorek miałam bety ponad 21 tys a progesteronu 26,6 z groszami. Wczoraj po tygodniu beta ponad 57 tys, progesteron, 26,9 z groszami....
tak sobie wyliczyłam, że chyba powinnam tej bety mieć trochę więcej, jakieś 80 tys, żeby wszystko dobrze rosło... z drugiej strony doczytałam, że pow 6 tys nie rośnie już tak, że podwaja się co 2-3 czy nawet 4 dni i sama nie wiem co mam o tym myśleć. Swoją drogą wysoka w ogóle jakaś ta moja beta
a progesteron też powinien urosnąć, a tu ledwo, ledwo...
Naprawdę nie wiem już co mam myśleć. Chyba nerwowo nie wytrzymam do jutra
maron - ja wczoraj czułam że po prostu MUSZĘ zjeść tuńczyka w majonezie

wika - a co kupiłaś?
mam stresa bo odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć, chyba oszaleję przed jutrzejszym usg

w zeszły wtorek miałam bety ponad 21 tys a progesteronu 26,6 z groszami. Wczoraj po tygodniu beta ponad 57 tys, progesteron, 26,9 z groszami....
tak sobie wyliczyłam, że chyba powinnam tej bety mieć trochę więcej, jakieś 80 tys, żeby wszystko dobrze rosło... z drugiej strony doczytałam, że pow 6 tys nie rośnie już tak, że podwaja się co 2-3 czy nawet 4 dni i sama nie wiem co mam o tym myśleć. Swoją drogą wysoka w ogóle jakaś ta moja beta

Naprawdę nie wiem już co mam myśleć. Chyba nerwowo nie wytrzymam do jutra

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dzięki dziewczyny. Kupię ten samochód i ciastoline . A jeśli chodzi o malutka dzidzie to pomyslałam o zabawce taka ktora sie przyczepia w samochodzie do szyby ...
Tak sobie pomysłam że w piątek jak bedzie ładna pogoda to pojde do ośrodka zdrowia po receptę na mleko dla Patiego i od razu kupię 2 testy
. Bede musiała je porządnie je schowac przed sobą bo na pewno nie wytrzymam
Tak sobie pomysłam że w piątek jak bedzie ładna pogoda to pojde do ośrodka zdrowia po receptę na mleko dla Patiego i od razu kupię 2 testy

reklama
Podziel się: