reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
lazurko dokladnie jeszce nic straconego wsaystkiego najlepszego spelnienia marzen i duzo miłosci
juliana
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Lazurk są jeszcze szanse :-)
akysz akysz ty wredna @ od nas w tym miesiącu !
Wczoraj byłam wściekła na teściowa a dzis mi sie z tego śmiać chce. Moze dlatego ze tak sobie pomysłam ze za te wszystkie krzywdy które wszystkim wyrządziła to sie smazyc w piekle bedzie. Wiem wredna jestem ale trudno.
akysz akysz ty wredna @ od nas w tym miesiącu !
Wczoraj byłam wściekła na teściowa a dzis mi sie z tego śmiać chce. Moze dlatego ze tak sobie pomysłam ze za te wszystkie krzywdy które wszystkim wyrządziła to sie smazyc w piekle bedzie. Wiem wredna jestem ale trudno.
Ostatnia edycja:
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
lazurowe - Sto Lat!!!
, niektórym dopiero tydzień po terminie @ wychodzą II a Ty i tak przed zrobiłaś , także głowa do góry - @ nie ma , bo jest na to przyczyna 

Czytam Was codziennie i czasami po kilka razy , ale weny brak :-(
@ poszła jeszcze wczoraj , a dzisiaj boli brzuch
i nudności mam , doczytałam że mogą być jelita , wątroba itd itp. muszę chyba do lekarza się wybrać , ale jak pomyślę o tym to mi od razu lepiej się robi , nienawidzę chodzić do lekarzy 
lelek - wracaj szybko do zdrowia.

Czytam Was codziennie i czasami po kilka razy , ale weny brak :-(
@ poszła jeszcze wczoraj , a dzisiaj boli brzuch

lelek - wracaj szybko do zdrowia.
witajcie obiboki- mam na mysli anastazje i juliane
wika zapomnialam Ci odpisac, ze Miłosz tez ma skaze ale od niedawna zaczełam wprowadzac nabiał i o dziwo nic mu juz nie jest! zero biegunki, wysypek,ale za to.... on nie lubi ani jogurtow, ani serkow czyli klapa. Mozna uzupełniac wapn dziecku(tak mi pediatra radziła) podajac dziecku Calcium- codziennie.Ale dla mnie to i tak tragedia, chciałabym zeby Milosz jadl nabiał a nie same mieso, bo z owocami i warzywami u niego to tez ciezko.

wika zapomnialam Ci odpisac, ze Miłosz tez ma skaze ale od niedawna zaczełam wprowadzac nabiał i o dziwo nic mu juz nie jest! zero biegunki, wysypek,ale za to.... on nie lubi ani jogurtow, ani serkow czyli klapa. Mozna uzupełniac wapn dziecku(tak mi pediatra radziła) podajac dziecku Calcium- codziennie.Ale dla mnie to i tak tragedia, chciałabym zeby Milosz jadl nabiał a nie same mieso, bo z owocami i warzywami u niego to tez ciezko.
reklama
kwiatuszekq20
moze sie przekona z czasem
Podziel się: