reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

zjola - buziak ogromny dla Ciebie , nie poddawaj się !!!!!
lelek - przyznaje się bez bicia , ukrywam się od kilku dni :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale grzecznie Was czytam i wiem co u Was , a u mnie nic ciekawego to się nie wtrącam :tak:

reklama
mmona2 fajny termin ale żeby jeszcze dzieć chciał się w nim urodzić:-)
i dawj nam to zdjęcie!!!

maja ja maiłam male wesele na 60 osob a kasy poszło że ho ho. jesli chodzi o alkohol to ja kiedyś robiłam miałam staż w sklepie i maiłam znajomych w hurtowni i oni mi załatwili wszystko po cenie tańszej jak dają towar do sklepu:-D .

calogera mojej mamie tez dużo brakuje do ideału ale mi się wydaje że to w jej przypadku to przez menopałze. a unikać teściowej to unikam od ślubu :happy:

To się dzisiaj poudzielam trochę, bo fajne tematy :-)
Ja wesele wspominam super , nawet zabrałam się za bloga o weselach/ślubach , ale póki co dodałam tam tylko 1 zdjęcie:-D:-D ale postanowiłam,że jak tylko biuro samo na siebie będzie zarabiać to kogoś wezmę do pomocy i zajmę się tzw. konsultingiem ślubnym :-D:-D
a co do teściowych , to mogę wam pożyczyć moją - Ja ją uwielbiam :tak:
zjola - taki mam plan - za zaskoczenia :-D:-D

Anastazja - organizacja ślubów to może być ciekawe zajęcie. Byle tylko nie trafić na jakąś stukniętą pannę młodą jak z tych amerykańskich, czy angielskich programów :szok:
Ja bym też chciała zaskoczyć z zaskoczenia, eh.

czekam na tego meza i czekam:crazy:

Milosz zasnal,ja juz zrobiłam obiadek- pomidorówka z ryzem i jak ktos sie nie naje to z zamrazarki pizze biedronkową wyciagne:-p

Ja ślub miałam na 50 osob, a czy duzo przygotowan? u nas nie bylo az tak duzo bo mielismy na to tylko miesiac czasu:-D no i bez koscielnego. I wogole sie nie stresowalam, maz bardzo za to i po wszystkim jak walnąl bąka takieego co mu z nerwow puścilo to caly blok sie musial ewakuowac:-D
Sukienke odebralam od krawcowej dzien przed:-p

zjola - jak dla mnie , to mogłabym suknie,sale, dodatki, zaproszenia itd. itp. godzinami siedzieć, mój mąż się ze mnie śmieję jak na allegro oglądam , pyta się po co mi to :-D:-D z zaskoczenia jest najlepiej , nie wiem - najlepiej to chyba nie chcieć a wtedy się uda. Ja chcę - ale nie mogę , bo - banalnie - to nie pora , bo brak funduszy. No ale jak z zaskoczenia będzie to jeszcze lepiej :-)
lelek - dawaj zupę, jak mąż nie chcę to my zjemy :-p może w korkach gdzieś stoi, a kiedy wybywa?

temat ślubów... :) Ja miałam wielkie wesele- 150 osób!!! Przygotowań co nie miara, kasy poszło tyle, że lepiej nie mówić... ale to było najfajniejsze wesele na jakim byłam:-D

reklama
anastazja a proszę bardzo!

mąz na bank zje bez wybrzydzania, gorzej z reszta ale niech sie bujają

zjola ja drugiego nie bede miec, zreszta nie chce
zreszta ten cywilny to tez mial byc po cichu tylko my ze swiadkami ale tescie jęczęli i nie bylo wyjscia

Ostatnia edycja:
Do góry