reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Ta dziewczynka miała 1,5 roku. Jak był pogrzeb to wziął jak za normalny. A ile sie go na prosili żeby wogole go wyprawił. Dupek do kwadratu.

reklama
mam wolną chwile :) M. poszedł z Igorem na dół do baru "poderwać jakąs kelnerkę":-D:-D

pogoda do dupy!! Zimno, wieje jak w kieleckim... może jutro sie poprawi!!

Truskawica- Kochana, wiem, łatwo się mówi/pisze "nie martw się, bedzię dobrze"! Ale ZAJDZIeSZ w CIĄŻE :))
Ja zaszłam w ciąże po 8 miesiącach starań . pierwsze 2 miesiące to ogólnie taki luzik, ale od trzeciego to już masakra była... wiele nocy z powodu @@ przepłakałam, wiele chorób/ dolegliwości sobie "wynajdowałam", w końcu po 7 miesiącach starań w kwietniu jak dostałam okres, dałam sobie na wstrzymanie, pojechaliśmy z M. na weekend majowy, potem byliśmy na krótki wypadzie ze znajomymi i całkowiecie przestałam mysleć o fasolce... odpusciłam... i co?? Wyluzowałam psychicznie i zaszłam w ciąże. Trzeba mysleć pozytywnie i się nie załamywać... chociaż jest czasami naprawdę ciężko :(

Rozczochrana- ja pitole!!!! ale żeś się doprawiła!!! I nie wytrzymałaś z testem!!!?? Teraz robisz w piątek, tak??

Bunny- kolejna w "gorącej wodzie kąpana":-D

Dana- kiedy zaczynasz dokształcanie?? A Isany już bardzo bardzo dwno u Nas nie było :(( CIiekawe dlaczego???

Livastrid- co sie dzieje z Twoim kolanem?? Jak Linnea??

Lelek- ja CIę trzymam za słowo, bo przeciez kilka dni temu oznajmiłaś otwarcie na forum, ze zasszłaś w ciąże.... wiec się teraz nie wymiguj i słowa dotrzymaj :))

Agnieszka- na dniach robisz teściora, tak??? trzymam &&&

Ja w tym miesiacu też mam zamiar zaciążyć.... choćby sie paliło i waliło ja w ciążę zajdę:-D:-D

Wika szkołę zaczynam gdzies pod koniec września. Teraz mam wakacje, szkoda, że tylko od nauki:-D
Ja też bym chciała zajść w tym miesiącu! Gdzies między 15 a 24 lipca:-D Jakoś wsio pogodzę ze szkołą, a co tam:-D Dziecko tez się przy okazji dokształci:-)

WIKA jeżeli wredna @ nie przyjdzie do soboty to w sobote rano ... ale jakos nie wierzę żeby mnie wyjazd nad Morze Czerwone minął. jedyne co mnie w tej sytuacji denerwuje to to że mogła by wredna @ już być! bo tylko mi się wydłuża okres oczekiwania na następny cykl :-D

dana- a pewnie, że da sie pogodzić nauke z bobaskiem. bedziecie razem wkuwać:tak::-D

Lelek a czemu koniecznie do października>??

Maja- bo nie ma co załamywać rąk :tak: Pozwolę sobie przytoczyć motto jednej z naszych Staraczek "Dunga, dunga i do przodu:tak:" ROZCZOCHRANA;-);-):**

M. polazł po jakies jedzenie, bo sieroty nie zrobiliśmy sobie żadnych zakupów:wściekła/y:

Patryk śpi zrobiłam sobie kakao i oglądam tvn style. Jest program o odchudzaniu grubaskow. No i tak patrzę i zaczynam myśleć ze jak sie nie udało zmaistrować dzidzi to zaczynam sie odchudzać. Szlaban na słodycze juz od jutra.

No właśnie lelek dlaczego do października?

Wika i co podrwali jakąś kelnerkę? :-)

reklama
Bunny ja codziennie sobie mówię że od jutra zaczynam:p i tak od2lat od jutra:pPP lecę lulkać tak mnie brzuchol dziś boli i poty mnie oblały chyba cosik mnie łapie :((( oby wydobrzeć do wesela:p

Do góry