reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Mmona to niezły bajzer Ci gościu zrobił nie mówiąc o przedstawieniu dla sąsiadów. Dobrze ze po sobie posprzątał.

Lelek teście na długo przyjechali? A bez męża nie będziecie tej wiezby dachowej robić?

Maja Ty chyba jutro będziesz testowac tak? Trzymam kciuki!

Dzis mam 29 dc miałam jutro robić test ale chyba go nie bede marnować. Okres zbliża sie wielkimi krokami bo brzuch boli. A w teraz jak bede miała dni płodne to piotreka nie bedzie. Więc bede musiała czekać do sierpnia moze znowu zostanę majówka.:-)

Ostatnia edycja:
hej :-)
lelek dzieki :-)
livastrid chyba ma sie dobrze, sadzac po dzisiejszych mdlosciach :-D brzuch mnie od jakiegos czasu bardzo swedzi.
Jutro mam wizyte i usg wiec go podgladniemy :-D mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadeczku :-D nie moge sie doczekac :-) a Ty jak?? :-)

Witam wszystkie:-)
A więc tak mam na imię Ewelina.Jestem z centrum Polski.Mam prawie 24 latek:-)
Jestem mężatką od 26 czerwca 2010. Mój mąż pracuje za granicą.Ale ma bardzo dobry system tydzień jest w pracy tydzień w domu.Więc nie narzekam:-D
Staramy się o dzidzie ale coś nam nie wychodzi:no:
Może dlatego że brałam tabsy:-( I to ma jakiś wpływ na to nie wiem.Cieszę się że mnie tak miło przyjęłyście:-)
Pozdrawiam wszystkie

Ewelina jak długo się staracie? Tabletki nie mają raczej wpływu na to czy zajdziesz w ciąże w pierwszym czy w 13 cyklu, tak mi przynajmniej mój gin powiedział. Ja nigdy ich nie brałam, tylko rozważałam po stracie dziecka... Bo nie mogłam zajść w ciąże przez pół roku poźniej (zabroniono mi) Mimo wszystko bałam się że rozchwieje mi gospodarke hormonalną..
Moja koleżanka zażywała tabsy prawie 7 lat z małymi przerwami na plastry... zaszła w ciąże w 2 cyklu starań.
Na pewno jakiś wpływ na gospodarkę hormonalną ma to że przestałaś brac tabletki... bo organizm był do nich przyzwyczajony. Teraz kwestia tego jak długo będzie on wracał do stanu początkowego czyli tego zanim zaczęłaś brać tabletki anty. Może to być miesiąc dwa a może byc rok lub dwa lata... trzymam &&&& żeby było jak najszybciej.

Ostatnia edycja:
Ja brałam rok czasu potem miałam rok przerwy no i później znowu zaczęłam brać przez 7miesięcy.no i od 15lipca 2010 przestałam brać no i już jest rok jak mam przerwe.Staramy się już od lutego :-(
No i nie mam regularnych cykli więc ciężko mi nawet określić dni płodne i nie płodne:wściekła/y:

Ewelina też bym tak chciała mieć tydzień chłopa w domu. Ale bym go gnała do roboty :-):-):-) . Chłopina by padł! A ile juz sie staracie? Dwa tygodnie temu mieliście rocznice ślubu. Wszystkiego dobrego ! My za 19 dni będziemy mieli trzecia.

Poszliśmy z patrykiem sprawdzić wiśnie i wrocilśmy z pełnym wiaderkiem. I będziemy robić teraz kompoty.

reklama
Ewelina ja się starałam bez przyjmowania tabletek o pierwsze dziecko ponad pół roku... spokojnie... przyjmuje się że zdrowa para może się starać o dziecko do roku czasu ... jeśli po roku czasu dalej nic wtedy pasuje się wybrac na badania ... będzie dobrze... Teraz staram się drugi cykl i czekam aż @ przyjdzie bo czuje że przyjdzie... powinna już w sumie być dzisiaj ale dzień się jeszcze nie skończył... a test we wtorek robiony był negatywny... więc czuję ze na tym cyklu starań z mężem nie skończymy...
Bunny! Daj troche! :-D

Do góry