reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

danao wariacie, to tylko Tobie sie moglo przydarzyc :-D rob ten test!!!! :-) kurde zdjecia nie widze
dziekuje Wam dziewczyny :-) lece do pracy, milego dnia :-)

reklama
Nie chcę się nakręcać. Poczekam sobie ciepliwie do jutra. Jeszcze dziś może @ przyjść. Na razie spóźnienia nie ma. A ostatnio @ robi mnie w konia. Jak zawsze miałam niespodziankę z rana jak wstawałam, to teraz przyłazi w ciągu dnia. Nawet i po południu:-) Ja się tam nie martwię. Nawet wolałabym, żeby już teraz przyszedł i żeby się skończył akurat przed wyjazdem, niż miałby mi zgiździć podróż:-)

Hej dziewczyny!

Jak mija sobota... ja juz zrobiłam 3 bita, pranie zrobiłam a teraz siedze na balkonie i odpoczywam..
Ewelinka - ja nie mówie o mojej tesciowej, podoba sytuacja... jej synus k... jest zawsze biedny i zawsze naj a moj mezula i 2 szwagier sa tylko od roboty :(

iza i melisa- witajcie:)

Lelek
jutro testujesz i rozczochrana jak dobrze doczytala.. trzymam kciuki

dana- widze, ze @ nie przylazła... oby dalej sie nie pojawiła

witaj Iza! miło z Twojej strony, ze nie tylko nas podglądujesz ale i udzielasz się;-)

dana chciałabym miec tyle wyluzowania co Ty! ja sie głupia skusiłam zrobiłam testa i co???? widziałam na serio II krechy! ale po chwili jak zrobilam sniadanie i znow spojrzałam na test to tej magicznej kreski już nie było!:-D

mmona odpoczywaj juz teraz do konca dnia! nie mozesz sie przemeczac, a powiedz- kupilas w koncu ta kiecke co nam pokazywałas?

Ja robie a raczej skonczylam robic obiad dla dziadkow i musze im zawiezc o 12 bo dzis mają miodobranie.
A mam zamiar upiec babke dzis.

Jeny nie moge [patrzec na siebie, strasznie wygladam z tymi plamami od słonca- tzn mam je na ramionach, dekoldzie i plecach:-(

Hejo,
no i nikt mi nie napisał czy jakieś nowe fasoli są i tyle co zdążyłam przeczytać to chyba nikt.
dana - coś ostatnio zauważyłam że mało wróżysz :-) 3 kreseczki powiadasz - może to bliźniaki :-D
lelek - mogę się wprosić do Ciebie na obiad? a może mnie zaadoptujesz? :-)obiadek , babka - cud , miód i orzeszki :cool2:
maron - cudne foteczki , jeszcze raz gratuluję , a no i gratuluję umowy i premii :blink:
mmona - odpoczywaj więcej, jeszcze się napracujesz jak maluch się urodzi :tak:
Witam tych których jeszcze nie znam - to Ja forumowiczka marnotrawna, pojawiająca się raz na rok :-D
livastrid - 13 tydzień ? :szok::szok: przesuwasz czas na świecie czy jak :-) strasznie mi ostatnio te dni uciekają , nawet nie wiem kiedy wakacje się zaczęły.

reklama
hej :)

Wróciliśmy z plaży, ukrop okropny, ale sie cieszę bo w końcu pogoda jest. Igor padł na drzemkę, M. poszedł po lody, a ja na bb:szok: No żesz uzależniłam sie od WAS!!!:szok::szok:

Iza witaj i pisz często :)

Lelek- II krechy!!! Kiedy testujesz tak na serio?? W niedziele! o zesz ja bym nie wytrzymała i pobiegła robić nastpnego sikacza:-)

Dana- ale masz cierpliwość!!! Lubisz dozować napiecie, co nie!????:tak:;-)

Mona miłego odpoczynku na balkonie. Jak przeczytałam pierwsze zdanie z Twojego posta to dopiero sobie uświadomiłam, ze dzisiaj jest sobota!!!! aLE ten czas zapiernicza!!!

Anastazja- gdzie byłas, jak cie nie było???:-D

Do góry