reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
to ja:-p

spoznione ale wszystkiego naj rozczochrana, fasoli zdrowej i madrej:tak:

martolinka owu wypada zawsze na ok 14 dni przed okresem a nie w polowie cyklu. Wiec jak mialas 24 dniowy to owu kolo 10 byla. Ja raz w zyciu mialam 21 cykl i po prostu taki byl.

Bunny dlatego wszystkie migreny powinno sie sprawdzac u lekarza, bo nowotwor w mozgu zwykle bolami sie objawia, chyba, ze to glejak to ma troche inne objawy. Wspolczuje

Lelek ja nie rozumiem czemu Ty w nieswiadomosci lubisz zyc. Pobranie krwi to chwila, juz nie mowie o zrobieniu siku:-p

pozniej napisze wiecej teraz musze cos wchlonac

Dzieki dziewczyny

jutro zdam relacje co z tamtym szefem...jak zareagował...

trina- to chyba wogole przedtem brzucha nie miałas skoro juz widac?

jeszcze 45 min i mykam na zakupy... buty reklamaowałam w ccc i zwracaja mi teraz kaske.., albo cos znajde nowego:) jeszcze wstapie na real .. zakupic cos dobrego:)
ja po prostu 14 kg schudłam ostatnio, wiec teraz jak jem za 4 to mnie wywaliło :-)
parę dni temu spytałam się męża co on na to żeby na rocznice jakiś takie porządny prezent sobie nawzajem zrobić :-):-) obiecał że pomyśli :cool2: a jak nie teraz to ostatni dzwonek jest do marca 2012 :tak:
Ja sobie zażyczyłam od męża na 30 urodziny wyprawe przez Afrykę, ale stwierdził, że trzeba spać na sawannie, że węże i robale i on nie chce. ;-) to tylko tak było gadane, bo taka wyprawa kosztuje 20 tys, wiec i tak bym nie pojechała, ale chciałabym :tak:
Robie się głodomorem:(
rano zjadłam bułke kajzerkę.. w pracy kolejna bulka kajzerka i nie dawno wtranzoliałam duza bułe z szynka co kupiłam na dole w sklepiku bo mnie tak ssało...
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
, zostało mi jeszcze jabłko i deserek i cos czuje ze to do 16 napewno nie wytrzyma...
Podziwiam was, ze tak późno i wy jeszcze siedzicie na bb... ja to codziennie o 21 juz ziewam i tak 21.30, 22 juz chrapie i jestem w zaświatach
kochana ja musze coś wrzucić na ruszt średnio co 2 godz inaczej masakra :szok: a spać ostatnio chodze razem z Maćkiem, co oznacza, że chwilę po 20 jestem w łóżku :-D
Lazurowe w piatek jedziemy na jeden dzień do Bielska Białej.Ode mnie to jest jakies półtorej godziny:-) Może nawet mniej. A potem stamtąd nad morze, do Dźwirzyna, koło Kołobrzegu.:-)
Pranie jeszcze trwa... ale już wiele nie zostało:-)
A wiesz, że w Kołobrzegu są specyficzne prądy i to najzimniejszy rejon Bałtyku nad polskim morzem :tak: a w Dźwirzynie byłam z mamą w sanatorium jak miałam 5 lat :-)

Rozczochrana - naj, naj, naj, naj, a przede wszystkim dzidziolka, zdrowego i slicznego :-)

Ja mam teraz 3 dni pod znakiem lekarzy. We wtorek byłam u gina na nfz, myslałam, że mi zrobi usg, a tu kicha. Dał skierowanie do siebie samego (!) na usg na następnej wizycie. Umówiłam się na 21. Ale szok niesamowity, nie wiedziałam, że tak może być. Dzis byłam u mojej firmowej ginki i dostałam zwolnienie na 2 tyg. I tak miałam miec teraz urlop.
Poza tym bylismy we wtorek z młodym u pediatry z tymi owsikami. Dała skierowanie na kał i obejrzała mu pupę. Stwierdziła, że ma tam jakiś stan zapalny i kazała smarować pantenolem az przejdzie. No i mówiła, że w kale to nie zawsze widac te owsiki i najlepiej żeby jak młody zaśnie w nocy pare razy mu poświecić w pupe i popatrzeć, bo te robale w nocy wyłażą i wokół odbytu je widac. Obserwowalismy i wczoraj w nocy i dzis i nic. Robali nie widać. wiec juz nie wiem czy ma czy nie. A kału nie moge na razie pobrac, bo kupy robi w żłobku. I potwór jeden o ile siusiu woła to kupy albo w gacie wali, albo na raty robi - pierwsza część do kibelka a druga w gacie. mam dość już, bo nie moge sprac plam z bielizny.
Poza tym wczoraj bylismy na wizycie u laryngologa w Kajetanach w Centrum Mowy i Słuchu. Rejestrowałam młodego 3 mies temu, w związku z mową, i dopiero teraz sie dostaliśmy. Ale przynajmniej sprawdzili mu słuch na różnych maszynach, lekarz pozagladał w uszy i nos sondami. w uszy to jeszcze mały problem, bo młody lubi jak mu sie grzebie, ale jak zobaczyłam ta kamerke, która mieli mu do nosa wepchnąć, to sama zbladłam. Grubości normalnego kabla, jak sobie pomyslałam, że mu cos takiego wepchną do nosa... Ale w miare szybko to zrobił i bez większego stresu. W każdym razie słuch młody ma ok, tylko cos tam z lewym bębenkiem, ale nic powaznego. PRzerostu migdała też raczej nie ma, ale trzeba skontrolowac za jakiś czas, bo może rosnąć wszerz a nie jakoś tak normalnie i może byc przez to nie widoczny. W kazdym razie dostalismy na miesiąc spray do nosa ze sterydem niestety na udrożnienie i wspomożenie oddychania, bo młody praktycznie od urodzenia oddycha buzią, no i chrapie jak smok. I do kontroli w listopadzie i wtedy też tam na miejscu sprawdzi go logopeda.

Dobry.

My juz po spacerze . Byliśmy posprzątać na cmentarzu, zrobiliśmy zakupy i przeszliśmy sie po lesie. Ale dzis jest duszno. Gdyby nie Patryk to juz bym dzis najchętniej z domu nie wyszła... Idę sobie śniadanie zrobić .

Mama a u gin. byłaś?

Hej!
To mnie Trina pocieszyłaś.:-D
Dzisiaj pakowanie ufff nie cierpię się pakować:wściekła/y: Namęczę się, namęczę a i tak o czymś zawsze zapomnę.
Bedziecie miały tydzień spokoju ode mnie, bo nie będę tam miała dostępu do neta:tak:

Liva czyli w poprzednim cyklu po prostu przegapiłam dni płodne.. wrrr:tak:
Mama sówka dobrze , ze @ przyszła. Sama świadomosć , ze wszystko kisi Ci sie w srodku moze byc dobijajaca .
Dana takiej to dobrze:tak: bedziemy tesknic.

reklama
Dziewczyny, może się załapię do waszego wątku. O dzidzię zaczniemy się starać na początku 2012 .... :) Jakoś nie widzę forum dla starających się w 2012 ;)

Do góry