reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Rozczochrana można powiedzieć ze postękiwał w rytm rozmowy :-).

Lelek nie wpadaj nam w depresje tylko łap męża za fraki i dunga dunga :-). Może tak jak piszesz dopiero teraz masz owu.

Dzieć wykąpany i ani myśli o spaniu . A ja marzę o kąpieli. Przy dzieciach powinien być taki pstryczek . I gdy sie go naciśnie dzieć śpi :-) marzenia

reklama
martolinka tzn. że nie jestem sama :) super ! Ja musze ją oddać do przyszłego tygodnia chociaż czas i tak mam do końca września. Jednak mój M. mnie dopinguje :) i powtarza, że jednak lepiej mieć to z głowy. Dodatkowo, zaczynam szukać pracy od sierpnia już w zawodzie więc lepiej już miec kwitek ...

Czy Turcy są przystojni ... hym... przeważają i tacy i tacy ;) ale dziewczyny jakiego my mieliśmy fotografa .................... BOSKO PRZYSTOJNY ! po prostu taki Misiak, że hej :D jak się uśmiechał to u hu hu .... zamówiliśmy kilka zdjęć od fotografów pracujących w hotelu. Mam gdzieś zdjecie ale nawet nie wiem jak to tutaj wstawić ;)
Jeśli chodzi o dziwne traktowanie kobiety to również tego doświadczyłam - Turek ręki raczej dziewczynie nie poda, na dzien dobry dowidzenia a jesli juz to koniuszkami palcow ;p ... i dygnie przy tym - no przynajmiej tam gdzie ja byłam to tak było. Nie podejdzie tez, do stolika dopoki nie bedzie przy Tobie meza/ chłopaka - no chyba, ze go zawołasz. Pytanie gdzie jest twój szef (boss) - oznacza, gdzie jest twoj maz ;)
M. miał niezła uciechę słyszac to wszystko :D

Lelek wiem co czujesz, tez było mi przykro :( czuałam się jakbym zawiodła, ja mój organizm.... bardzo chciałam chociaz dzidzia do konca nie była planowa. Czasami tak mysle, ze te małe szkraby same wybieraja czas kiedy zagoszcza pod naszym serduszkiem a my na to wiekszego wpływu nie mamy ...

A Ewelina czemu nie pisze. Pewnie odkąd przyjechał Sławcio to z łóżka nie wychodzą :-) też bym tak chciała

Co kraj to obyczaj . Juz widzę jak do polki pod chodzi ktoś i pyta gdzie twój szef. Pewnie był by taki plaskacz jaki zaserwowała Lelek mężowi.

Ostatnia edycja:
Ufff... prawie spakowani:-)
Martolinka hmm... Herberta średnio lubię, ale też nie zdołałam go znienawidzieć:-) Ale temat brzmi bardzo ciekawie. Dlaczego w mojej grupie nie było takich fajnych tematów? ja skutecznie wyleczyłam się z czytania czegokolwiek autorstwa Kuncewiczowej. Właśnie o twórczości tej pani miałam (nie)przyjemność pisać pracę mgr:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie:-D

Lelek trzymam kciuki za staranka i za miesiąc się uda:tak:

Ehhh zastanawiam się jak to będzie z tymi naszymi starankami, bo ja to jak najszybciej chciałabym być w ciąży, ale Wacek wraca dziś, a już w poniedziałek albo środę jedzie zaś, więc nie wiem czy uda nam się zahaczyć o dni płodne, a potem zaś nie wiadomo kiedy przyjedzie
shocked.gif
pomyślimy jak to zrobić jak przyjedzie, ale coś czuję, że nie będzie to tak szybko jak myślałam
baffled5wh.gif
ale cóż najwyżej będę majówką, a zawsze chciałam mieć dzieciaczka z maja
yes2.gif

Wczoraj byliśmy na szczepieniu
yes2.gif
generalnie wszystko ok -> Bartix waży 11,3 kg i ma 81cm
yes2.gif
oczywiście tak to cwaniak, a jak przyszła pani go zważyć to do mnie PANI BOI SIĘ
p.gif
no i przy ważeniu trochę marudził, a potem u lekarki przy mierzeniu
baffled5wh.gif
ale troszkę pogadał z lekarką i była pod wrażeniem, że już tak nawija
p.gif
no przy ukłuciu oczywiście też płacz, ale w sumie na chwilkę, bo potem dałam mu jego ulubione autko, więc było dobrze
laugh.gif
ale jak przyszła ta sama babka co go ważyła z igłą to od razu to samo MAMUSIU PANI BOI SIĘ
p.gif

Kupiłam na gruponie jakiś kupon i zrobiłam fotoksiążkę w twardej oprawie z wakacji -> ciekawe jak to będzie wyglądało
yes2.gif

Wojsko ciagle chce psychologow w swoje szeregi i sciga poborowych? Chyba juz nie, co?Tak pytam, bo kiedys cos bylo, ze im sie obok pielegniarek i lekarzy zachcialo psychologow

livastrid - diagnoza i terapia bardzo ciekawe. Zależy też na jakich wykładowców się trafi. Ja akurat piszę pracę z zupełnie innej działki ... otóż z modelu zachowań organizacyjnych a niepewności pracy i takie tam. Dużo statystyki i w ogóle mało to ciekawe.
A co do wojska to prawda. W maju dostałam wezwanie na komisję :D - stawiłam się, przebadali, zrobili wywiad, dostałam książeczkę wojskową (a jak ;-)) i jestem w rezerwie ;) stopień chyba szeregowa, kategoria A .. hihi. Śmiechu było co niemiara.

ja też kończyłam psychologie ale jako drugi kierunek i z racji wieku juz sie do wojska nie załapałam ;-) a statystyke uwielbiałam i na pierwszych i na drugich studiach :tak: do tej pory zacieram łapki jak mam jakies analizy robic w pracy ;-)
Dzieć wykąpany i ani myśli o spaniu . A ja marzę o kąpieli. Przy dzieciach powinien być taki pstryczek . I gdy sie go naciśnie dzieć śpi :-) marzenia
oj tak, tak :tak:
Lelek - ty sie tu nie dołuj tylko do roboty ;-) albo betke sobie strzel jeszcze dla pewności :tak:
rozczochrana - nawet prywatnie nie można tej bety zrobić???

Pogoda do d... i tyle :-)

hej
fajne lato no nie powiem, ale moze byc ze wzgledu na moj stan, bynajmniej tak sie lodami nie obzeram:-D

Mama Sowka to w sumie dzielny synek:tak: I nie stekaj, ze ciezko bedzie Ci zaciazysz, badz dobrej mysli. Tez myslalam, ze bedzie ciezko a tu prosze...

Lelek Ty nie smutaj, moze test nie taki, albo jeszcze pozniej Ci wyjdzie krecha. A jak nie to nastepnym razem sie uda

wiele Polek ma za mezow Turkow, wiec chyba one najlepiej wiedza czemu on a nie Polak:-p. Zwykle wlasnie sa przesweetasni a co do wyznania to ja wiem znam trzy pary tak mieszane, gdzie on przeszedl na katolicyzm, wiec to roznie bywa i nie zawsze tak ze do samolotu on niesie bagaze a z samolotu ona;-)

Wczoraj w garazu sasiada zamieszkal borsuk. I wiecie co przyjechala policja pif paf i nie bylo co z borsuka zbierac. A na pytanie kto to sprzatnie policjant odpowiedzial- to nie nasza sprawa.

Lelek - nastepnym razem sie uda:) korzystaj z dunga dunga ile sie da:)
Handlara z ciebie jak nic, chyba przyjde na nauki do ciebie

Bunyy - fajnie to musiało wygladac...jak Patryk siedzial na nocniku:)

Jak pogoda u was? U mnie kijowo, leje, brzydko... ale za to w pracy szefów nie ma więc sie przyjemniej pracuje:)
O 12 zamawiamy sobie pizze:) boze juz sie robie głodna:) na sama mysl

Wracam do roboty

reklama
Dobry :-)

Ale tu pusto. Jak zbliża sie weekend to zawsze Was wywiewa.
Umyłam włosy i siedzę , nic mi sie nie chce. Musiałabym iść do sklepu bo stary przyjeżdża i mu sie pizzy za chciało . Zje i jedziemy na zakupy. Muszę kupić te prezenty do dzieciaków szwagra. Najgorsze ze trzeba je zawieź do teściowej. Dobrze ze nie mam strzelby bo nie ręczyłabym za siebie:-)
co za leniwiec ze mnie dzis wyszedł.

Rozczochrana Twoja mama dzis przyjeżdża ? coś mi sie przypomina

Do góry