reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

wika[/B], ponad 12 to calkiem sporo:-D
na mrowki poluje dla ciekawosci, przylazly takie wielkie, czarne i gonie je po pokoju

sporo, sporo :)

u nas co roku mieliśmy problem z mrówkami bo nam do domu właziły, a tym roku cisza:-D haaaaaaa, przeniosły się do Norwegii:-D:-D

reklama
Dobry ja tylko na chwilę.

Wika na co było to szczepienie? Ile Twój synek ma latek ? Z komórki nie widzę Twoich suwaczkow:p. No i gratki dla Twojego dzielnego mężczyzny .

Lazurek jak tam rozmowa? Mam nadzieję ze poszło gładko i po Twojej myśli :-)

witam sie

Trina a moze to ząbki?
Nigdy nie zapomnę moich wymiotow w ciąży przez 7 tygodni schudłam 9 kg. Dieta cud normalnie . Ale ja wtedy to chyba miłością żyłam bo wszystko co wypiłam, zjadłam zaraz mnie opuszczało.

Pajkaa aż sie boję zapytać o co chodzi z tymi implantami . No to tylko patrzeć jak Sebek pójdzie sam

mam zakładane 2 implanty takze dosc bolesny zabieg...no mam cichą nadzieje, ze juz za niedlugo pojdzie sam
:) na razie nauczyl sie schodzic z lozka:)

Lazurek i jak?? Już po rozmowie z Borysem ??

Co do godzenia sie w pościeli to ja jakoś nie przepadam za tym i u nas tak nie ma... jak są ciche dni to dopóki sobie wszystkiego nie wyjaśnimy, to o żadnym dunga dunga nie ma mowy

mam tak samo :) jak jestem z M poklocina nie gadamy dopoki sobie wszystkiego nie wyjasnimy :)

nie popisze z Wami bo mlody do lapka siostry sie dobija :) wiec buziaczki:)

Wiec tak: nie poszlo dokladnie po mojej mysli, no moze w polowie ;-) Mam nadzieje, ze sobie przemysli, moze jeszcze za malo sie stesknil skoro nie ulegl dokladnie :confused: Ja tam nie bede go o nic prosic :no: Dzisiaj dopiero wtorek, za malo czasu jestesmy w separacji :-p Zobacze co bedzie dalej ;-)
livastrid ale masz rozrywke z tymi mrowkami :-) A swoja droga to musi byc wkurzajace :baffled:

Rozczochrana mogłabyś cos jeszcze nagrać. Można to gdzieś ściągnąć na komputer?
A przy okazji mogłabyś napisać czy @ przyszła czy nie , czy bete robiłaś czy nie?

Lazurek fajne masz podejście:-)

Wika tak w pracy byłam. Młoda tak mnie wkurzyła ze aż para z uszu mi poszła:-)

Trina jak sie czujecie ?

Ogorki zrobione pranie zrobione a teraz siedzę z patim na dworze. Jutro mam plan umyć okna zmienić firanki. Ale na pewno mi sie nie będzie chciało.

Cos malo piszecie. 2 strony przez cały dzień. Nieładnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, ja wczoraj zaszalałam z dziewczynami , ale juz czuje sie dobrze:tak:M zajał sie małym wiec miałam wieczór i noc na swoje uciechy:-D
Lelek a moze tescik?;-)
przepraszam , ze tak krótko , ale juz padam na twarz

ufff ja tylko na chwilke, brzuch mnie boli masakrycznie wiec @ przylezie jak nic.

lazurek steskni sie maz to zmadrzeje

wika ja tez nie umiem sie godzic w poscieli... dopoki nie wyjasnimy siebie wszystkiego to nie ma dunga dunga

martolinka fajnie ze babski wieczor i noc udana

livcia to niewesolo z tymi mrowami masz, mnie wsciekaja na dzialce a co dopiero w domu!

Bunny alez pracowita jestes:)

Pajka ile u Ciebie kosztuje implant?

hejj

nie mogę usnąć... Igor gorączkuje po tym szczepieniu... ehhh nigdy nie miał gorączki po szcxzepionce:no:

Bunny, Igor skończył 17 miesiąc i teraz było ostatnie szczepienie przeciwko błonicy, tężcowi, krztuścowi , wirusowemu zapaleniu wątroby typu B poliomyelitis i przeciwko Haemophilus typ b .

Lazurek dobrze, ze jestes w lepszym nastroju :)

Lelek współczuję z powodu zbliżającej się @@. U mnie też @@ idzie wielkimi krokami, ehhh a miało byc tak pięknie w tym cyklu:-(

Martolinka zazdroszcze wypadu z psiapsiółkami :))) często się tak spotykacie??

reklama
wika no ja tez nie spie, spimy na kampingu, budze swojego i mowie mu ze brzuch mnie boli a ten do mnie ze ma apap w domu! akrat pojde po ciemaku przez osiedle! takie wioskowe wiec oswietlenia nie ma, no i zasnal sobie

bida, szkoda Igorka, Milosz tez nigdy nie goraczkowal... a maly mial szczepionke skojarzona?

Do góry