Bunny86
mama Patryka i Dominika
To ja Ci u łatwie . Jestem tu taką małą wścipską szaloną i niecierpliwą babą :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to w jaki sposób mogłabym sie wkupic???filonka spędzisz z nami kilka dni i już wszystko będziesz wiedzieć :-d
a i wiesz, tak ci podpowiem;-) małe wkupne by sie przydało:-d:-d;-)
witam , i ja dołańczam do staracących sie na 2012r.
narazie od mies biore witaminki, mysle ze we wrzesniu lub w pazdzierniku zaczniemy sie strac. mam nadzieje ze pojdzie szybko jak za pierwszym razem, ze 1 przytulanie i bedzie., tym razem chciałabym miec dziewczynkę
kurcze teraz to mi troszke zejdzie zanim Was troszke poznam,
3mam kciuki za wszystkie starajace się i planujące.
z mojej strony to : mam 25 lat, rok temu skączyłam studia , wychowuje synka. zawsze chcialam miec niewielka róznice miedzy dziećmi wiec stad taka decyzja.
mój K tez jest takiego zdania, mały juz prawie przesypia noc wiec zaczełam sie wysypiac, wiec znów zaczynam sie przygotowywac duchowo do nieprzespanych nocy.
To ja Ci u łatwie . Jestem tu taką małą wścipską szaloną i niecierpliwą babą :-):-):-)
To żeś sobie Bunny PR zrobiła
Witajcie nowe staraczki :-)
Ja dziś sama i zabrałam się od rana za porządki i d... idzie jak po grudzie.... miały być gruntowne, a pewnie znów się skończy powierzchownymi....
Ciśnienie mi rośnie, bo mam dziś to cholerne usg o 18 i stres jak stąd do Meksyku :-(
Dziewczynki mam pytanie czy od razu po miesiączce nie można iść do ginekologa tylko trzeba odczekać 14 dni po miesiączce?Bo mi tak kuzynka teraz napisała.
Ewelka - najlepiej np na cytologię iść po skończonym @, a właśnie jak sprawdzasz owulke, to tak jak lazurek mówi w połowie cyklu. No i bez seksu dzień przed ;-)
Bunny - mąż wczoraj zabrał młodego ze sobą do Gda, więc i tak pomógł, bo mam wolną chatę
I PO STRESIE![]()
Fasolka ma się ok, serducho bije, wielkość na 10t3d, 3,24 cm
uffffff.....