reklama
livastrid
2010 & 2012
pewnie, jak az takiej potrzeby nie ma

anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Rozczochrana, zapomniałam Ci napisać, super, ze zajmiesz się listą testujących))
KOBIETKI, PROSZE PISAĆ PW DO ROZCZOCHRANEJ Z DATĄ EWENTUALNYCH TESTÓW!!!
Anastazja i co?? strzelił??
Livastrid wielka jesteś z tym nastawianiem, ja bym sie chyba ze strachu posikala![]()
strzelił

Ja też Cię podziwiam livastrid nawet jakby mnie bardzo bolało to bym i tak się nie odważyła

wika - to trochę ten Twój synuś plany Ci poprzestawiał :-):-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika - to trochę ten Twój synuś plany Ci poprzestawiał :-):-)
ehh, nie pierwszy i nie ostatni raz

dzisiejszy lansik

Zobacz załącznik 374653
Ostatnia edycja:
lanjaa
Aga mama Julii
ze strachu to sie posikac mozna jak wyleci, myslisz tylko o tym, by z powrotem byl na miejscu i za wszelka cene robisz wszystko by tak sie stalo;-) porod przy tym to zero dla mnie, nic gorszego w zyciu mnie nie spotkalo![]()
Oj zgodzę się z tym, mi jak kolano wystakuje ze stawu to też robie wszystko zeby wróciło na swoje miejsce

pada i nie mam ochoty na nic, caly dzien w castoramie i centrum handlowym spedzilam. Do tego od dwoch dni żrę sie z mężęm! przed chwilą zrobiłam testa i znów negatywny
Bunny jakie tam dunga dunga.... zanim zdazylismy se przytulic, Milosz sie rozdarl i wyl pół nocy bo ząb mu idzie
do tesciow kiedys jezdzilam czesciej a teraz od sylwestra nie bylam bo oni stale nas odwiedzaja
livcia to pieknie sie urzadziłas, wspolczuje, nie dosc ze dolegliwosci ciazowe, to jesze ograniczenia ruchowe:-(
wika ja bylam z Miloszem w poniedziałek pierwszy raz u fryzjera i powiem Ci ze byłam z niego dumna, bo siedział grzecznie:-)
witaj Black!
anastazja Ty ostatnio cos dezerterujesz!;-)
lazurek jak u Ciebie?
Kogo pominęlam to przepraszam
A i dzis wyrobilismy Miloszowi paszport, koszt 30 zł. Ale bedzie wazny tylko przez rok(myslalam ze na 5 lat dla dzieci)
u fotografa tez byl dzielny

Bunny jakie tam dunga dunga.... zanim zdazylismy se przytulic, Milosz sie rozdarl i wyl pół nocy bo ząb mu idzie

do tesciow kiedys jezdzilam czesciej a teraz od sylwestra nie bylam bo oni stale nas odwiedzaja
livcia to pieknie sie urzadziłas, wspolczuje, nie dosc ze dolegliwosci ciazowe, to jesze ograniczenia ruchowe:-(
wika ja bylam z Miloszem w poniedziałek pierwszy raz u fryzjera i powiem Ci ze byłam z niego dumna, bo siedział grzecznie:-)
witaj Black!
anastazja Ty ostatnio cos dezerterujesz!;-)
lazurek jak u Ciebie?
Kogo pominęlam to przepraszam

A i dzis wyrobilismy Miloszowi paszport, koszt 30 zł. Ale bedzie wazny tylko przez rok(myslalam ze na 5 lat dla dzieci)
u fotografa tez byl dzielny

filonka
Fanka BB :)
pocztalam ale nic nie odp o mały co chwila wyje...wczoraj to samo,,,po nocy chodzil po scianach z placzem...nie wiem o co kaman
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Wika co Ty na zakupach nie byłam:-( ale za to byłam u bratowej i było naprawdę fajnie :-) . A ten Twój mały mężczyzna jest super. Szkoda ze nie mam córy to bym go sobie zaklepała!
Lelek a dlaczego Ty testy robisz a do gin nie pójdziesz? By sie wszystko wyjaśniło.
Lazurek zdaj relacjie koniecznie z zakupów!
Filonka biedny Kacperek moze go cos boli. Całuję w czułko !
Lelek wstaw zdjęcie synka w nowej fryzurze!
Ewelina i jak po wizycie u gin?
Zauważyłyście ze wszystkie panie dzieciate mają synków tylko Liv ma dziewczynkę.
Mam nadzieję ze jutro pojadę na te zakupy. zabieram chrześniaczkę niech sobie sama wybierze hulajnogę.
Lelek a dlaczego Ty testy robisz a do gin nie pójdziesz? By sie wszystko wyjaśniło.
Lazurek zdaj relacjie koniecznie z zakupów!
Filonka biedny Kacperek moze go cos boli. Całuję w czułko !
Lelek wstaw zdjęcie synka w nowej fryzurze!
Ewelina i jak po wizycie u gin?
Zauważyłyście ze wszystkie panie dzieciate mają synków tylko Liv ma dziewczynkę.
Mam nadzieję ze jutro pojadę na te zakupy. zabieram chrześniaczkę niech sobie sama wybierze hulajnogę.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
siadłam na chwilę do kompa, bo dopieor co uśpiłam ancymonka
Igorowi sie coś poprzestawiało i boi się / nie chce spać w łóżeczku
do wtorku wszystko było w porządku... zasypiał sam w łóżeczku, albo czasami u nas na łóżku, albo czasami i u mnie na ramiieniu. we wtorek byliśmy na tym szczdepieniu i MAly dostał gorączki.... usnął u nas na łóżku, ale co go chciałąm przenieść do jego łóżeczka to się wybudzał i strasznie płakał... dałam za wygraną, miał gorączkę, był marudny, spal z nami!! I od tego czasu jest problem, bo Igor za cholerę nie chce spać u siebie..

ani w południowej drzemce, ani na wieczór.... no i dzisiaj toczyłąm z nim batalię.... usnął po 2,5 godzinnym marudzeniu u siebie w pokoiku na podłodze

przełożyłam go do łóżeczka i narazie śpi..... ciekawe jaka będzie noc

sorki, ze tak tylko o sobie, ale jestem padnieta po tym wieczorze....
Jutro Wam poodpisuję

Dobranoc :*

sorki, ze tak tylko o sobie, ale jestem padnieta po tym wieczorze....
Jutro Wam poodpisuję

Dobranoc :*
reklama
Ewelka1309
Zaangażowana w BB
Bunny dziękuję no wizyta ok.Wyniki z cytologii będe mieć 5sierpnia.Powiedziała że szyjkie macicy mam czystą.Jak mnie zobaczyła to powiedziała czy miałam robione badania na tarczyce bo mam zgrubioną szyje.Dostałam na 4badania i muszę je zrobić do następnej wizyty.
Podziel się: