reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

no byłoby z głowy..

do innego to mi się nie chce jechać, bo musiałabym jechać specjalnie do miasta (20 km).. poczekam do poniedzialku :)

reklama
Rozczochrana, zapomniałam Ci napisać, super, ze zajmiesz się listą testujących :)))

KOBIETKI, PROSZE PISAĆ PW DO ROZCZOCHRANEJ Z DATĄ EWENTUALNYCH TESTÓW!!!

Anastazja i co?? strzelił??

Livastrid wielka jesteś z tym nastawianiem, ja bym sie chyba ze strachu posikala:-D:-D

strzelił :-D:-D:-D
Ja też Cię podziwiam livastrid nawet jakby mnie bardzo bolało to bym i tak się nie odważyła :baffled:
wika - to trochę ten Twój synuś plany Ci poprzestawiał :-):-)

ze strachu to sie posikac mozna jak wyleci, myslisz tylko o tym, by z powrotem byl na miejscu i za wszelka cene robisz wszystko by tak sie stalo;-) porod przy tym to zero dla mnie, nic gorszego w zyciu mnie nie spotkalo:-D

Oj zgodzę się z tym, mi jak kolano wystakuje ze stawu to też robie wszystko zeby wróciło na swoje miejsce:-Dale uczucie okropne, jakby się kości rozjechały:baffled:

pada i nie mam ochoty na nic, caly dzien w castoramie i centrum handlowym spedzilam. Do tego od dwoch dni żrę sie z mężęm! przed chwilą zrobiłam testa i znów negatywny:wściekła/y:

Bunny jakie tam dunga dunga.... zanim zdazylismy se przytulic, Milosz sie rozdarl i wyl pół nocy bo ząb mu idzie:wściekła/y:
do tesciow kiedys jezdzilam czesciej a teraz od sylwestra nie bylam bo oni stale nas odwiedzaja

livcia to pieknie sie urzadziłas, wspolczuje, nie dosc ze dolegliwosci ciazowe, to jesze ograniczenia ruchowe:-(

wika ja bylam z Miloszem w poniedziałek pierwszy raz u fryzjera i powiem Ci ze byłam z niego dumna, bo siedział grzecznie:-)

witaj Black!

anastazja Ty ostatnio cos dezerterujesz!;-)

lazurek jak u Ciebie?

Kogo pominęlam to przepraszam:-p

A i dzis wyrobilismy Miloszowi paszport, koszt 30 zł. Ale bedzie wazny tylko przez rok(myslalam ze na 5 lat dla dzieci)
u fotografa tez byl dzielny:tak:

Wika co Ty na zakupach nie byłam:-( ale za to byłam u bratowej i było naprawdę fajnie :-) . A ten Twój mały mężczyzna jest super. Szkoda ze nie mam córy to bym go sobie zaklepała!

Lelek a dlaczego Ty testy robisz a do gin nie pójdziesz? By sie wszystko wyjaśniło.

Lazurek zdaj relacjie koniecznie z zakupów!

Filonka biedny Kacperek moze go cos boli. Całuję w czułko !
Lelek wstaw zdjęcie synka w nowej fryzurze!

Ewelina i jak po wizycie u gin?

Zauważyłyście ze wszystkie panie dzieciate mają synków tylko Liv ma dziewczynkę.

Mam nadzieję ze jutro pojadę na te zakupy. zabieram chrześniaczkę niech sobie sama wybierze hulajnogę.

siadłam na chwilę do kompa, bo dopieor co uśpiłam ancymonka:szok::szok: Igorowi sie coś poprzestawiało i boi się / nie chce spać w łóżeczku:no::no: do wtorku wszystko było w porządku... zasypiał sam w łóżeczku, albo czasami u nas na łóżku, albo czasami i u mnie na ramiieniu. we wtorek byliśmy na tym szczdepieniu i MAly dostał gorączki.... usnął u nas na łóżku, ale co go chciałąm przenieść do jego łóżeczka to się wybudzał i strasznie płakał... dałam za wygraną, miał gorączkę, był marudny, spal z nami!! I od tego czasu jest problem, bo Igor za cholerę nie chce spać u siebie..:no::no::no: ani w południowej drzemce, ani na wieczór.... no i dzisiaj toczyłąm z nim batalię.... usnął po 2,5 godzinnym marudzeniu u siebie w pokoiku na podłodze:szok::szok::szok: przełożyłam go do łóżeczka i narazie śpi..... ciekawe jaka będzie noc:crazy::crazy::crazy:

sorki, ze tak tylko o sobie, ale jestem padnieta po tym wieczorze....

Jutro Wam poodpisuję :tak::tak:

Dobranoc :*

reklama
Bunny dziękuję no wizyta ok.Wyniki z cytologii będe mieć 5sierpnia.Powiedziała że szyjkie macicy mam czystą.Jak mnie zobaczyła to powiedziała czy miałam robione badania na tarczyce bo mam zgrubioną szyje.Dostałam na 4badania i muszę je zrobić do następnej wizyty.

Do góry