reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja, lazurek dzieki, na focie tego nie widac, probowalam robic i kiepsko wychodzi ale jak tylko pokaze sie wyrazna zaraz tu wkleje:-D:-D

livcia wiem ze brzusio jest fajny, ale chodzi o inne rzeczy, Ty nie mialas watpliwosci?:-D

reklama
przepraszam livcia ze przegapiłam Twoje pytanie- na pewno nie ruszac skoro bark sie wybija! dopoki nie przejdziesz zabiegu to najlepiej nie robic ta reka nie, wiadomo ze to jest nierealne w praktyce, ale tyle ile mozesz- oszczedzaj ją.

Dziękuję Wam Kobietki za słowa otuchy :* ale mnie nawet dzisiaj zakupy się nie udały:-(

Lelek gratuluje :)) Ale fajowo :) Na dziewczynkę ten róż:tak: A co do mojego M. to on chyba wiązał większe nadzieje z tym cyklem niż ja:-(

Livastrid, biedaku :((( ze też sama musisz sobie teraz radzić ..... psia kość!!!! Musi Ci być strasznie ciężko :(( O której M. przychodzi z pracy?

Witam nową Staraczkę :)

Anastazja, jak tam Twoje poczynania dietkowe?? I przykro mi z powodu babci :(
[*]

Lazurek, szkoda, ze Flohmarkt się nie odbył :(

Cantedeskia zrobiłaś te muffinki??

Dana jak tam Twoje staranka??

Lazurek Lelek byłam. Wszystko jest dobrze. Jeszcze przez 2 tygodnie mam smarować raz dziennie na wszelki wypadek. Mam nadzieję ze z tym świństwem sie pożegnaliśmy. Ale ludzie w kolejkach to są chamscy nie ma co.

Jak już Lelek zafasolkowała to moze nas zarazi!?

Anaztazja współczuje z powodu babci. A reszta sie na pewno dobrze ułoży!

Lazurek jak tam Borys ? Rozumku już pewnie dostał do główki?

Oczywiście jak to ze mną jest gdy puści sie mnie do miasta to znowu kasy sie pozbyłam. Patryk dostał piżamy 2 samochodziki i helikopter:-)
Gdy nas nie było przyjechała do mnie chrześniaczka z okazji jutrzejszych małych świat i dostałam od niej kolczyki sama na nie uzbierała:-) hi hi całe 3 zł kosztowały ale nigdy lepszego prezentu nie dostałam.

reklama
witam nowa staraczke,

Bunny jakos nie wiem jak to sie dzieje ale zawsze jak ide na zakupy to nie obejdzie sie bez ekstra zakupow dla dziecka:-D

nasz nowy kwiatek staraczkowy pewno ukryl sie z mufinkami;-)

wika pewnie nastepnym razem bedzie lepiej. Igor wystrzyzony? moj m bardzo w mar/kwietniu byl nakrecony, ze zbroil. moje ciele domowe wraca kolo 18, wiec wesolo mi absolutnie nie jest. w ogole go dzis w kosmos opiep, co mi sie zwykle nie zdarza, moze raz na pare dobrych lat

Do góry