reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej....mogę się do Was przyłączyć?

staramy sie o kolejny cud.....

jestem w tej chwili na etapie....pierwszy test negatywny, ale może to jeszcze za wcześnie...?

mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona...i będę mogła sie nakręcac razem z Wami....

reklama
Posprzątałam i przyszłam sie wylegiwać . Takiego lenia jak dziś to miałam chyba ostatnio 3 lata temu .

Mmona a brałaś smecte? Pij dużo żebyś sie nam nie odwodniła. A po urlopie wracasz do pracy?

Liv co sie stało? jak ręką? Mam nadzieję ze lepiej sie czujesz.

Wika co to były za badania? Trzymam kciuki żeby było dobrze!

Witaj Karolcia ! Może rzeczywiście za wcześnie testowałaś. A kiedy powinnaś dostać @?

Dana :-) . u mnie też jest ładnie za oknem ciekawe jak długo

Hejka:)
Dziękuję za przychylność i że mnie tak miło przyjęłyście ,widzę że Wy tu się dobrze znacie:)
Byłam u lekarza i powiedział że mogę się starać,że nie ma żadnych przeciwwskazań.
Musiałam go zapytać ponieważ w maju miałam operację usunięcia endometriozy z blizny, która zrobiła mi się po 13 latach po poprzedniej cesarce,ale już wszystko ok i mogę się starać:)
Bardzo się cieszę:-) odkąd podjęliśmy z mężem tą decyzję to tylko oglądam wózki,łóżeczka,ciuszki.... hihi..wymyślam imiona....ale to chyba normalne...

Teraz lecę do pracy zajrzę wieczorkiem.

a jak to usuwaja? laparoskopia czy normalnie tna?

bunny86 - tak do końca to nie wiem....bo zwykle mam 31 dniowe cykle, ale ostatni miałam dziwnie 35 dni....więc albo 31 lipca, albo 5 sierpnia...zależy jaki ten cykl bedzie?
w kazdym razie dzis zauwazyłam cos dziwnego...niewielkie plamienie....zobaczymy,,,,albo sie @ rozwinie, albo to fasolka się mości?!

wiesz Bunny gosci bede dzis miec, sajgon w domu i jeszcze oni

z reka tak szybko nie pojdzie, ciagle nieruchomo trzymam, ale dostalam jakis magiczny ogrzewacz i chociaz tak nie boli, bynajmniej paracetamolu juz nie biore i nawet jakos lepiej sie wysypiam, tydzien od kuku minal;-)

kajene w pierwszej ciazy to stekalam, ze boli gorzej niz jak przy okresie, a naprawde mam wtedy bolesnie, wiec nie przekreslaj;-)

Bunny - brałam smecte, dzisija rano ponownie i kurde nic, nie jest tak ze co godzine jestem w kibelku, byłam rano 2 razy i teraz. Pije wode, gorzką herbate, jak jutro rano będzie tak samo to smigam do lekrza bo sie zaczynam martwic.
Wizyte mam 29 sierpnia i potem juz planuje zostac w domku.
Miała, któras z was w ciązy co podobnego?

reklama
Do góry