reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
anastazja w takim razie prosze- dla C iebie i dla wszystkich staraczek
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif

wika moja mama jak byla mala to suszyla zaby bocianom
pewnie lekarz zleci dodatkowe badania, ale jak normalnie sie prowadzisz to pewnie nic Ci nie jest. bralas kiedys jakies hormony?

hahahah dobre:-D Normalnie się prowadzę, alkoholu nie piję już 3 lata, tłusto raczej też nie jadam , a w dniu kiedy robione były badania bbyłam na czczo. Zobaczymy co mi el doktoros powie:) A hormony brałam jakieś 5 lat temu.

Moje kuzynki jak były małe i jak przyjeżdzały do nas na wakacje, to łąpały żaby, zabijały i zostawiały na brzegu:-D

lelek, ja już jednego złapałam :)

Martolinka :szok::szok: DUŻegO masz chłopaka!!!!!!!!! ale to dobrze, bo nie wejdziemy sobie w paradę przy licytacjach ciuszków

Ostatnia edycja:
witam się
ja dochodzę po wtorkowych jazdach do siebie... na razie na jedzenie nie moge patrzec... żolądek boli... spadlam 2 kg :szok:ale jestem jeszcze mega osłabiona...

Truskawcia a mnie to juz nie zapytasz o radę w zakupach , cio?
ja tez uwilbiam kupowac ale po Patryku mam wszystko no chyba że była by dziewczynka to w tedy będę szaleć. a przy chłopcu będę musiała kupić tylko pampersy :-( buuuu

Dada wrózko kto będzie następny co Ci mowi czarodziejska kula ?

Lelek no i o takie zarażanie mi chodziło :-):-):-)

Ja już kupuje Patiemu ciuchy w rozmiarze 98 a buty teraz będą 23/24

a co do żab to jak bylam mala to z dzieciakami graliśmy nimi w bejsbol czy jak to tam się pisze. Teraz dopiero się zastanawiam jacy my byliśmy głupi:zawstydzona/y:

Pajka najgorsze już za Tobą

Dziewczyny uwierzcie mi jak się coś zacznie dziać z waszymi dziećmi to nie będziecie mialy czasu na panikowanie. ja zaczynam w tedy i tylko wtedy myśleć trzeźwo .i od razu jest akcja i reakcja. ale życzę wam żebyście nigdy nie musialy być w takiej sytuacji bo to nic przyjemnego.

dziś wracją teście z niemiec bo brat mojego Pitka ich wykpsal. znowu sie zacznie :wściekła/y:. juz sie zapowiedzieli że przyjadą po mich imieninach NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE

Ostatnia edycja:
anastazja w takim razie prosze- dla C iebie i dla wszystkich staraczek
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif

Bociany widzę , widzę bociany, aż mi się w głowie zakręciło :-D:-D

Liv, nie miałam zleconych tych badań co mi wymieniłaś, ale może teraz jak ten Alat jest nie teges to będę musiała coś dorobić, hmmm zobaczymy :)

Truskawica, pewnie, ze pomogę i doradzę, ahhhh te małe ciuszki, skarpeteczki, łapki- niedrapki, hmmmm

Martolinka za to samo chciałam sie niedługo zabrać, na jaki rozmiar kupujesz Antkowi ciuszki?? 92??

A co do bocianów, to ja mam prawie codziennie jednego lub dwa na podwórku, bo mam staw.... i boćki przylatują na żabki:-D he!!

u mnie co najwyżej gołębie przylatują , albo chłopaki swoimi brykami "przylatuj" bo mieszkam przy hurtowni samochodowej :-D:-D
Kiedyś to dzieci miały zabawy, złapać żabę, ugotować dżdżownice , a teraz ?? tak mnie coś naszło , że nasze dzieci to już takiego dzieciństwa jak my to nie będą miały

Witajcie:-D sorki, że nie każdej odpiszę, ale jakoś nie umiem się skupić:eek:

dla wszystkich staraczek
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif
447emotikonka_bocian.gif

Ja z miłą chęcią przyjmę :-D

witam się
ja dochodzę po wtorkowych jazdach do siebie... na razie na jedzenie nie moge patrzec... żolądek boli... spadlam 2 kg :szok:ale jestem jeszcze mega osłabiona...

Pajkaa trzymaj się:-D

Ja już kupuje Patiemu ciuchy w rozmiarze 98 a buty teraz będą 23/24
Wika ja mojemu kupuje na 98 cm a buty na 17,5 cm , czyli 26 rozmiar

Dziewczyny to duże macie te chłopaki:tak: Bartek ma buty 23 rozmiar, a ciuszki to zależy gdzie kupuję, ale przeważnie 86-92-98:-D a ma 81 cm:tak: Wika, a ile ma Igor???

Ejjj kobiety, bo zaczynam się martwić ,ze Igor mały jakiś jest.... my zaczynamy dopiero 86, a buty 23.

Mierzy 84 cm
waży 12,5 kg

Pajka, z kazdnym dniem będzie lepiej :)

Anastazja, oj nie będą miały niestety.... ja widzę naprzykład co robią dieciaki na przerwach... wyciągają komóry, mp3, laptopy i grają. A ja pamiętam godziny wyskakane na skakance, czy gumie......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry